Sportschool Hoofddorp Toolenburg – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sportschool Hoofddorp plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sportschool Hoofddorp

Sportschool HoofddorpAch wat ken het aangenaam zijn als men op een dag komt waarop de zon schijnt en de mensen ervoor kiezen hun plezier elders te zoeken dan in een sauna!

Binnenkomst

Bij het binnenkomen van Sportschool Hoofddorp viel het op hoe ruim alles was opgezet. Een vriendelijke receptioniste verwelkomde ons, en verwees ons keurig naar de saunaruimten. Dit sportcomplex is net een maand open en ademt een rustige sfeer uit. Er is een fitnes gedeelte waarvan gebruik gemaakt mocht worden met een sauna dagkaart. De heel grote dames en herenkleedkamers zijn gescheiden ivm met een dubbele functie. De kleedkamers zijn voor sporters en sauna gangers.

Sauna

Na het afdalen van een trap komt men in een prachtige saunaruimte waarin 2 sauna´s met verschillende temperaturen zich bevinden. Ook is er een 2 persoons infrarood sauna, en buiten nog een Finse sauna. Deze sauna is echt heel mooi met een prachtige stijlvolle entourage. Een mooi en ruim zwembad. En een ruime buitenplaats met whirlpool.

Restaurant

Het eten is heel goed. Geen uitgebreide kaart, maar een keus is m.i. altijd te maken. De prijzen zijn redelijk. En de hoeveelheid is ruim voldoende. Wat ook aangenaam was, dat er door een uitermate vriendelijke dame bediend werd. Men voelt zich gast!

Puntje van kritiek

Toch is er een klein puntje van kritiek. In de stad wordt men bij het binnengaan van winkels vaak geterroriseerd door luidaanstaande muziek. Menig winkel heeft mijn klandizie verloren aan de opdringende muziek. Ook in Sportschool Hoofddorp kan men niet ontkomen aan muziek! De muziek is van het zg lage irritatie niveau, maar ik had het op een gegeven moment gehad.

Een sauna zou een ruimte moeten zijn waar een relatieve rust heerst, maar hier geldt dat niet! Of men nu in de sauna zit, of op de buitenplaats, of in het zwembad en zelfs in de rustruimte hoort men muziek! Er zijn meer sauna´s waar muziek afgespeeld wordt maar dat staat het heel zachtjes, en is van het soort meditatieve muziek. En dat is wat aangenamer dan Barbra Streissand of Lee Towers!

Maar alles bij elkaar is dit een fijne sauna, waarvan ik denk dat wij een uniek rustige dag hadden, maar bij een grotere drukte zeker de moeite waard is voor een bezoek!

Joop


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Holland.
> Kies hier vanaf € 27,00. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sportschool Hoofddorp

Sportschool Hoofddorp Toolenburg – Hoofdweg 869 – Hoofddorp – Website

Sportschool Hoofddorp heeft een damesdag.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *