Sauna van Egmond in Haarlem | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna van Egmond plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna van Egmond in Haarlem

sauna van egmondSauna Van Egmond in Haarlem, persoonlijk onze favoriet, waarom? Knus, kleine ruimtes waardoor er spanning in de ruimte komt. Je kunt immers toch niet verder dan 5 meter met het oog tegelijk overzien en smaakvol in je opnemen. Op zich speelt alles binnen af, er is een kleine buitenruimte beneden om af te koelen(blussen) en een buiten rustruimte boven, verder binnen zwembad meerdere Sauna ’s en dit alles is zeer sfeervol ingericht.

Een verblijfsruimte staat vol met grote engelse banken en lazy boy chairs, grootbeeldscherm (zelf film uitkiezen )en een groot arsenaal van tijdschriften. Men heeft elke verblijfsruimte met een eigen stijl ingericht. Zo is de een antiek ingericht, de ander heeft een aristocratische tint en ook van een modern tintje wist men gebruik te maken. Zelfs de sanitaire ruimten bleven niet gespaard met de verschillende inrichtingsstijlen. Zeer schoon en als detail dozijnen van katoenen washandjes en handdoekjes voor de hygiëne. Zakjes voor maandelijks vrouwelijk afval ontbreken ook niet. Het eten is zeer goed verzorgd wat bij Thermen 2000 onderling nogal kan verschillen. Het grenst voor onze begrippen aan fijnkostmenu een streling voor tong en hart.

Wij hebben van deze sauna genoten doordat wij gebruik maakten van een zwerfkaart bij Thermen 2000 gekocht. Hopende jullie een aanwinst in het saunaleven te hebben aanbevolen,

Met vriendelijke groeten Michel en Manuela


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Van Egmond in Haarlem

Sauna van Egmond – Van Egmondstraat 4 – Haarlem – WebsiteVervolg beoordelingen

Jos

We kregen in Sauna van Egmond een net ontvangst. Ondanks dat het die dag zo druk was. Wel merkten we dat de sauna’s dan snel vol zijn. Dan wordt het daar beklemmend, althans zo ervaren wij dat. De buiten ruimte is wat klein en juist dat vind ik belangrijk, fijne buitenruimte om je te kunnen relaxen. Er zaten een paar te bellen, wat niet mag. Wordt niets van gezegd. Blote voeten bij de openhaard, vind ik ook niet fris. Het was daar niet stil. En dat zou wel oeten.


G Thys

Goed voor een eenvoudig saunabezoek, maar let op bij het boeken van extra’s!!!!
De website is onduidelijk en dubbelzinnig: bij sommige formules is saunabezoek inbegrepen, bij andere niet. Op de website word je daar niet wijzer over en je kunt het enkel op de bevestiging van de reservering lezen, als je goed oplet. Het reserveringsformulier vraagt naar je aankomsttijd en dat blijkt dan meteen het uur te zijn waarop je behandeling is ingepland. Niet dat dit ergens vermeld is, dat moet je maar ter plekke vaststellen.
Wij kwamen het gelukkig vooraf te weten, maar aanpassen was uiteraard niet meer mogelijk.
Wanneer je vraagt om je bed&breakfast kamer ook al ‘s ochtends te gebruiken, krijg je als antwoord dat ze tot 16.00 nodig hebben om de kamers schoon te maken. Voor zover je op de website kunt zien, hebben ze twee kamers….
Kortom: voor je het weet, word je er in geluisd, moet je extra bijbetalen voor de sauna, krijg je een behandeling op een moment wat je niet wil. Flexibiliteit? Nooit van gehoord: het is de schuld van de domme klant.

Jouw SaunaGids

5 thoughts on “Sauna van Egmond in Haarlem | Reviews | SaunaGids

 1. Laurens Blankendaal

  Wat een belevenis om een dag door te brengen in de Sauna van Egmond in Haarlem. Alles was tot in perfectie geregeld. Fantastisch personeel, heerlijke lunch en diner, alles zeer hygiënisch ook de toiletten. Het is er knus, warm ingericht en de bioscoop erbij maakt het helemaal af. een aanrader!

  Reply
 2. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 3. Erwin Bakker

  Een sauna die niet groot is. Moet opboxen tegen de grote investeringsmaatschappijen die mega wellness parken aanleggen.

  Hoe je dan moet concurreren? Op kwaliteit!!!
  Dat is het hier. Alles is zeer goed. Van het eten tot het koudwater bad. Van ontvangst tot betaling.

  Hier weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

  Reply
 4. Annemarie

  Heerlijke, niet al te grote sauna. Wel genoeg aanwezig om de hele dag door te brengen. Wij vonden de bioscoop helemaal fantastisch!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *