Sauna Zutphen – Wellness de Bronsbergen – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Zutphen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Zutphen

Genieten in Sauna Zutphen

Wij zijn er nog een keer naartoe gegaan, omdat het zo beviel. Doen we normaal niet, want we willen ook graag andere sauna’s kunnen bekijken. Het ontvangen in Sauna Zutphen is vriendelijk, je voelt je er goed. Binnen zagen wij een goed verzorgd centrum. Ze doen er alles aan om het er netjes te houden. Voor ons is dit één van de belangrijkste punten. Het is geen grote sauna. Je vind er sauna’s, whirlpool en een zwembad.
De saunaopgietingen vonden wij heerlijk. Ze vertellen ook waarom en hoe de opgieting gaat.

Mirjan


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Zutphen.
> Kies hier vanaf € 19,95. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Zutphen

Wellness Center de Bronsbergen – Bronsbergen 27 – Zutphen – Website

Sauna Zutphen heeft een badkledingdag.
> Meer over badkledingdagenVervolg beoordelingen

Tim

Wij gaan graag naar de sauna dus deze moesten wij gaan bezoeken. Vriendenn hadden ons over Sauna Zutphen verteld, dus wij ook naar deze sauna. Leuk entree en veel parkeerruimte. De sauna ziet er erg netjes uit. Geen onnodige extra’s en zo. Rustig en een beetje klasse. We werden vriendelijk geholpen en niet zo van wilt u nog wat drinken, als je net je glaasje op hebt. De specials zijn de opgietingen. Daar doe ze echt wat aan. Geeft toch een extra gevoel die dag. Wij gaan zeker nog een keer.


Sonja K.

Heerlijk verwend daar. Geen grote sauna, prima personeel en die staan echt voor je klaar. De tuin is schitterend. We kregen in Sauna Zutphen dat extra sauna gevoel. Heerlijk.


Jeannette

Wij zijn afgelopen zondag een dagje naar Sauna de Bronsbergen geweest. We vonden het machtig. De tuin, die zo mooi in bloei stond, een woord geweldig. Het eten was goed en dan met dat uitzicht!!

Jouw SaunaGids


2 thoughts on “Sauna Zutphen – Wellness de Bronsbergen – SaunaGids

  1. Antje

    Ik ga vaak naar de sauna dus mag ik zeker iets kwijt over Sauna Zutphen Bronsbergen. Bij mijn bezoek viel mij op. Het omkleden is in een te krappe ruimte. Begrijp best dat het een kleine sauna is, maar zo hoeft het ook weer niet. Natuurlijk ben ik ook een liefhebber van de opgietingen. Mensen doe daar wat aan!! Was echt iets van lang geleden hoor. Geef het terras weer eens een onderhoudsbeurt en denk aan de privacy op de terrassen.

    Reageren
  2. P+H

    gisteren in de Bronsbergen geweest we vonden het beide een fijne sauna kleedruimte is idd niet erg groot maar vond het persoonlijk ruim genoeg alleen is het lastig als je je in de gang moet omkleden omdat je dan een beetje het idee hebt dat je in de weg staat. vond de tuin en vijver ook leuk aangelegd. het eten was er goed en ook de smoothies smaakten goed. personeel was vriendelijk. al met al een sauna om nog eens vaker te bezoeken.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *