Sauna Zutphen – Bronsbergen | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Zutphen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Zutphen

sauna zutphen

Wij zijn er nog een keer naartoe gegaan, omdat het zo beviel. Doen we normaal niet, want we willen ook graag andere sauna’s kunnen bekijken. Het ontvangen in Sauna Zutphen is vriendelijk, je voelt je er goed. Binnen zagen wij een goed verzorgd centrum. Ze doen er alles aan om het er netjes te houden. Voor ons is dit één van de belangrijkste punten. Het is geen grote sauna. Je vind er sauna’s, whirlpool en een zwembad.
De saunaopgietingen vonden wij heerlijk. Ze vertellen ook waarom en hoe de opgieting gaat.

Mirjan


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Tripper logoDe beste deals voor de leukste dagjes weg
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
> Veel korting dagje weg NU € 26,50, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, Nederlands grote sauna boekingssite
Hoogste kortingen voor Wellness Center NLG de Bronsbergen
> Kies hier vanaf € 37,13. Ook leuk als cadeau!

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Zutphen

Wellness Center de Bronsbergen – Bronsbergen 27 – Zutphen – Website

Sauna Zutphen heeft een badkledingdag.
> Meer over badkledingdagenVervolg beoordelingen

Tim

Wij gaan graag naar de sauna dus deze moesten wij gaan bezoeken. Vrienden hadden ons over deze sauna verteld, dus wij ook naar deze sauna. Leuk entree en veel parkeerruimte. De sauna ziet er erg netjes uit. Geen onnodige extra’s en zo. Rustig en een beetje klasse. We werden vriendelijk geholpen en niet zo van wilt u nog wat drinken, als je net je glaasje op hebt. De specials zijn de opgietingen. Daar doe ze echt wat aan. Geeft toch een extra gevoel die dag. Wij gaan zeker nog een keer.


Sonja K.

Heerlijk verwend daar. Geen grote sauna, prima personeel en die staan echt voor je klaar. De tuin is schitterend. We kregen in Sauna Zutphen dat extra sauna gevoel. Heerlijk.


Jeannette

Wij zijn afgelopen zondag een dagje naar Sauna de Bronsbergen geweest. We vonden het machtig. De tuin, die zo mooi in bloei stond, een woord geweldig. Het eten was goed en dan met dat uitzicht!!


Antje

Ik ga vaak naar de sauna dus mag ik zeker iets kwijt over Sauna Zutphen Bronsbergen. Bij mijn bezoek viel mij op. Het omkleden is in een te krappe ruimte. Begrijp best dat het een kleine sauna is, maar zo hoeft het ook weer niet. Natuurlijk ben ik ook een liefhebber van de opgietingen. Mensen doe daar wat aan!! Was echt iets van lang geleden hoor. Geef het terras weer eens een onderhoudsbeurt en denk aan de privacy op de terrassen.

Jouw SaunaGids


5 thoughts on “Sauna Zutphen – Bronsbergen | Reviews & Acties

 1. Ineke Dost

  We komen al jaren lang in de sauna. Sinds vorig jaar staan er maar 16 ligstoelen. Er staan er nog enkele bij de opgietsauna.
  De stoelen zijn veel te weinig voor het aantal bezoekers .Vroeger was het de gewoonte als je naar de sauna ging dat je de handdoek meenam, de stoel was dan vrij voor een ander. Nu gebeurt dat niet meer. Het personeel treedt niet op en je moet het zelf regelen met de nodige irritatie tussen bezoekers.
  Dit is nu al voor het tweede jaar en op mijn verzoek om zelf stoelen mee te nemen, werd negatief gereageerd.
  Dus als je tussen het bezoek van de sauna even wilt zonnen, dan kan dat nu niet meer.
  Ondanks vele klachten, ook van anderen, verandert niets. Dus we gaan niet meer naar deze sauna! Het zal stil worden als anderen dat ook doen.

  Reply
 2. Patrick en Patricia

  We zijn vandaag voor de eerste keer hier geweest en meteen ook de laatste helaas. De prijs voor ‘de ochtend’ van 25 euro p.p. (En vooraf te betalen, en na afloop extra energietoeslag) Is echt te hoog voor hetgeen geboden wordt. Het was heel rumoerig en was voor ons niet echt ontspannen

  Reply
 3. Bertine Aarts

  Heerlijke sauna .niet te groot .geweldige sauna s heerlijk zwembad .geweldige opgieting.eten voortreffelijk voor iedere prijs klasse .top bediening door floor.de tuin zag er ook prachtig uit .geweldig

  Reply
 4. P+H

  gisteren in de Bronsbergen geweest we vonden het beide een fijne sauna kleedruimte is idd niet erg groot maar vond het persoonlijk ruim genoeg alleen is het lastig als je je in de gang moet omkleden omdat je dan een beetje het idee hebt dat je in de weg staat. vond de tuin en vijver ook leuk aangelegd. het eten was er goed en ook de smoothies smaakten goed. personeel was vriendelijk. al met al een sauna om nog eens vaker te bezoeken.

  Reply
  1. Tijs

   Vandaag een dagje bronsbergen.
   Verschillende faciliteiten, voldoende keuze.
   Vond de zwembaden matig.
   Min punt te weinig relax plekken, relax stoelen.
   Deelname aan aufguss alleen te bespreken bij aankomst, op goed geluk mag je nog een keer.
   Aan het einde een energie toeslag, doe het bij de entree prijs op.
   Voor mij geen bronsbergen meer.

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *