Korte vakanties voor singles en alleengaanden

Jouw SaunaGids

Singles gaan graag een weekendje weg met gelijkgestemde. Dit geldt niet alleen voor de single maar ook voor de alleengaande. Een weekend sportief bezig zijn of een cultureel uitstapje, wellness achtige zaken als een yoga weekend zijn erg gewild. Korte vakanties voor singles en alleengaanden zijn IN!


Nieuwe mensen ontmoeten in een andere omgeving

Korte vakanties en single citytripsEen korte vakantie is bij uitstek geschikt om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat het vaak ook nog eens in een andere omgeving is zal het ijs snel gebroken zijn. Omdat je allemaal dezelfde interesse hebt, leg je snel contact.

Deze korte vakanties zijn ook nuttig om erachter te komen of een singlereis wel iets voor jou is.

De alleengaande heeft veelal het motief om iets te doen wat de ander niet wil of geen tijd voor heeft.

Er zijn volop aanbieders van korte singlereizen. Estivant, Kras, Labyrinth enz. zijn vertrouwde en ervaren single reisbureaus. Het bijzondere van deze singlereizen is dat ze zijn ingedeeld naar leeftijdscategorie. Je kunt dus met eigen leeftijdsgenoten op pad. Om een idee te krijgen zijn hier de Video’s van Single Vakanties.

Klik op de link hieronder en bekijk de reizen.

> Korte singlereizen, klik hier


Kijk eens wat voor leuke singlereizen er zijn

Korte single zeilvakantie Om te beginnen de actieve reizen. Voor een weekendje weg zijn er wandelvakanties voor een paar dagen, outdoor reizen naar zelfs de Ardennen in België. Het is dichtbij maar je bent er wel een paar dagen helemaal uit.

Korte wellness reizen, zoals Yogareizen in een hotel in Domburg. Bedenk eens hoe fijn het is om na een dagje ZEN, samen langs het strand te wandelen.

Zeilvakanties waarbij je er ook voor kunt kiezen om in een groep zeilen te leren. Of zomaar een break op Texel of in de Ardennen.

> Actieve singlereizen


Weekendje weg voor 1 persoon

Wanneer je alleen op pad wilt is het niet zo leuk om de toeslagen berekend te krijgen. Reden voor single reisbureaus om singlereizen aan te bieden zonder 1 persoonstoeslag de zogenaamde single vriendelijke reizen. De reizen aanbieder Puur & Kuur biedt deze reizen aan. Wellness gerelateerde reizen als yoga, mindfulness en detox reizen en zelfs borstkanjer weekenden.

> Weekendje weg voor 1 persoon, zonder toeslag


Singlereizen 50, 60 en 70+

Single reizen 50+ in NederlandDe weekendjes weg voor singles is erg populair onder de singles en alleengaanden 50+ en senioren.

Het aanbod beperkt zich niet alleen tot het bekende weekendje weg. Ook de singlevakanties in Nederland en singlereizen naar België zijn erg in trek. En deze korte reizen met gelijkgestemden zijn vaak nog goedkoop ook.

> Singlereizen Nederland
> Singlereizen België


Korte vakanties zijn vaak goedkoop

De korte singlereizen zijn er al vanaf €49. Hieronder vind je een overzicht van singlereizen van €49 tot €300. En er zijn hele leuke reizen bij!!

> Singlereizen die echt goedkoop zijn


Welke single reizen zijn er nog meer

Wil je meer weten over de single reizen kijk dan op:

> Top 10 Vakantiebestemmingen 2019 voor Single Reizen


Elysium Sauna & Wellness BleiswijkAanbiedingen direct van Elysium Sauna Bleiswijk
Wellness oord tussen Rotterdam en Den Haag. Dagje tropische watervallen, duizend-en-een-nacht zwembad. Mooiste hammam.
> Reserveer jouw dagje vanaf € 15,95

Jouw SaunaGids