Sauna Roosendaal | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Roosendaal plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Sauna Roosendaal

sauna roosendaalSauna is tijdelijk gesloten

Vandaag naar Sauna Roosendaal geweest.

Wij hebben samen al behoorlijk wat Sauna ’s bezocht, maar dit is toch wel onze minste ervaring. Een oase van rust staat er op de website! Niets van dat alles, waarschijnlijk omdat het zaterdag was. Veel arrangementen met giebelende hordes dames die nog nooit een sauna van binnen hebben gezien en dat ook duidelijk laten blijken (hadden ook mannen kunnen zijn, maar die nemen nu eenmaal minder snel een arrangement), door persee met zijn allen in die ene sauna te willen. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van een leuk gesprek, maar de deur 20 keer open en dicht omdat ze hun handdoek vergeten, of slippers nog aan hebben, of gewoon staan te mauwen aan de deur zodat de warmte al uit de sauna is, grrrrrr.

Bij het drinken in het restaurant stonden alle tafels vol met glazen, kommen en gebaksborden met halve resten, die daar gewoon meer dan een half uur stonden, lekker aanzicht dus!
Tijdens het eten tussen de middag konden we meer dan een uur wachten op een sateetje, terwijl dat arrangementen natuurlijk op uur en tijd moeten eten.

S’morgens was het turks stoombad kapot en s’middags viel 1 van de andere Sauna ’s uit, wat ik bij een eerder bezoek ook al mee had gemaakt.

Waar blijft de sauna die het initiatief durft te nemen om dan ook de entreeprijs aan te passen, want het gaat tenslotte wel ten koste van het aantal faciliteiten. Als je dan toch een wat kleinere sauna wil bezoeken, ga dan naar thermen Tilburg!

Groeten, Christa en Jos


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Gegevens van Sauna Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal – De Stok 6 – RoosendaalVervolg beoordelingen

Suzanne

Prachtige faciliteit, Sauna Roosendaal is van alle gemakken voorzien. Echter in mijn optiek een groot gebrek aan management. Het personeel is gestrest en rent als kip zonder kop door de hele tent. Er is veel ‘verkeer’ en activiteit in de centrale ruimte bij het zwembad, dat komt de rust niet ten goede.

Het eten in het restaurant was goed, maar het duurde te lang, tafels waren (en bleven!) vol en vuil.
Al bij al hebben we een fijne dag gehad, maar komen niet meer terug.


Annelies

Ik bezoek de sauna in Roosendaal regelmatig en ben meestal redelijk tevreden . Vandaag badpak-mag dag. Niet mijn ding, maar goed dan had ik beter op moeten letten. Wat mij vandaag wel opviel is dat er niet 1 maar echt een aantal kledinghaakjes kapot of verdwenen waren. Onderhoud is zo belangrijk!! Ook de vloerbedekking in de kleedruimte begint er wat vies uit zien. Vloerbedekking vind ik ook niet hygiënisch.
De horeca is goed aan de prijs en vandaag onder de maat. Wij namen het broodje van de week en kregen een veel te dikke boterham met daarop een hoopje champignons. Dat was het. Oh ja ik vergeet een verlept takje groen. Boter krijg je wel , maar je moet er om vragen . Dit voor € 6,50!
Zeer slechte prijs kwaliteit.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Roosendaal | Reviews & Acties | SaunaGids

 1. Leny

  Al vaker bij sauna Fitland in Roosendaal geweest. Fijn, schoon, niet te groot. Goed restaurant met vriendelijk personeel, gezellige lounge banken met haardvuur. Relaxte rustruimte.
  Minpuntje, soms ongeinteresseerd personeel aan de balie bij de toegang.

  Reply
 2. John

  Bij ons staan Fitland sauna’s bekend om
  moderne sauna en schoon.
  Maar dat is in Roosendaal niet.
  Kleine oude sauna cabine’s
  Niet overal schoon.
  Mag de Fitland naam niet dragen.
  Zwaar tegen gevallen
  Nooit meer

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *