Wellnessboot Mill – Sauna & Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Wellnessboot Mill plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Wellnessboot Mill

Wellnessboot MillBeste websiteredactie,

Er ontbreekt op de lijst voor de provincie Noord-Brabant een nieuwe sauna: de Wellnessboot Mill. Ik ben er pas nog geweest, verdient zeker een vermelding.

Met vriendelijke groet, Coen


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen ZowegZoweg met mooie sauna aanbiedingen
Wellnessboot arrangement met hotel
> Sauna aanbieding vanaf € 47,00, klik hier

Voordeeluitjes logoHampshire Hotel – Fitland Uden en toegang Wellnessboot Mill
3 dgn wellness in het gezellige Brabant
> Sauna aanbieding vanaf € 55,00, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor de Wellnessboot Mill.
> Kies hier vanaf € 28,35. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Wellnessboot Mill

Wellnessboot Fitland – Hoogveldseweg 1 – Mill – Website

Wellnessboot Mill heeft een badkledingdag. (let op: badkleding MAG dag),
> Meer over badkledingdagenVervolg beoordelingen

Ton

De boot of beter Wellnessboot Mill ziet er netjes uit. Veel sauna’s en baden. Goed restaurant met een behoorlijke menukaart. De prijzen vonden wij wel redelijk. De opgietingen waren in één woord top. De jongens daar kunnen er wat van. Hij legde uit hoe het werkt. Voldoende zit en relaxruimten. We waren door de weeks, maar ik denk dat in het weekend het toch niet zo druk aandoet.

We hebben een heerlijke dag gehad en voelden ons weer opperbest.


Johan

Veel lof voor de Wellnessboot Mill. Wij zijn er al vaak geweest en ook steeds naar ons zin gehad. Helaas zijn er maar weinig acties. De Optimel actie was voor ons een buitenkans om niet al te duur naar deze sauna te gaan. En dan met wat eten erbij. Anders wordt het ons gewoonweg te duur. We blijven naar jullie site kijken om te zien of er weer nieuwe acties in het verschiet zijn. Fitland zou hier wat meer over moeten nadenken. Het geld groeit niet op onze rug en deze tijd vraagt zoal beter op ge geld te letten.


Anita

Wij denek alleen maar goed over wellnessboot mill . Nette entree en vriendelijk ontvangst. Goede beauty, goede keuken en plezierige bediening. De hammam is een must. En de opgietsessies zijn echt top. Ieder kwartaal doen wij hier een heel weekend.


Robert

Wij gaan graag naar wellnessboot mill. Ze zijn er vriendelijk en alles is schoon, heerlijke opgietsessies. Die Rob kan er wat van!! Het eten was lekker, leuk gepresenteerd ook. We voelen ons weer helemaal nieuw.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Wellnessboot Mill – Sauna & Beauty – SaunaGids

  1. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

  2. Evelien

    Vorig weekend naar de wellnessboot in Mill geweest. Heerlijk weekend gehad! Het restaurant zat bijna vol als we iets wilden eten maar de service was snel en goed. Van die drukte merkten we in de sauna’s niet veel. Door de ruime opzet merk je niet dat er aardig wat mensen binnen zijn. De Winterrassul is een aanrader. Ook de hydromassage is een echte topper! Beter dan de lomilomimassage die erg tegenviel. Misschien is het persoonlijk maar de lomilomi is meestal wat minder soft dan een ontspanningsmassage. Dit keer hadden wij het gevoel dat er maar een beetje geaaid werd. Volgende keer gaan we dus voor de sportmassage. Het hotel ligt naast de boot. De gang boven en onze kamer roken een beetje muf. Verder was het voor een nachtje prima. Het ontbijt was echt geweldig! Zeer uitgebreid, echt van alles wat. Al met al was 1,5 dag eigenlijk ook te kort. Maar we hebben er zeker van genoten.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *