Elysium Bleiswijk – Wellnessresort bij Rotterdam – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Elysium Bleiswijk plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Elysium Bleiswijk

Beste lezer, ik ga vrij regelmatig naar de sauna, heb allerlei sauna’s uitgeprobeerd, maar Thermen Elysium Bleiswijk bij Rotterdam vind ik de mooiste die er is.

Er is een groot zwembad bij waar je ook heerlijk baantjes kunt trekken. Bij het zwembad is een kruidenbad en stoelen. Er zijn binnen : een caladarium, een turks bad, een turks bad met zwembadje erin( geweldig lekker), panoramasauna, lichtsauna, bubbelbaden, neveltuin, relaxruimte en een geweldig restaurant waar je echt 4 ster kan eten met aparte maar betaalbare gerechten.

En de grot sauna is klaar. Dit is een geweldige sauna, ziet er enorm knus uit en er liggen dennenaalden op de grond voor een lekkere geur. Grote sauna met een openhaard en sfeerlampjes, zeer de moeite waard!

De douches zijn netjes en je kunt gratis scrubzout, badolie en shampoo gebruiken, ook zij er verschillende olies voor na de sauna. Er zijn twee tuinen, een grote, en een kleine, in de grote tuin zijn: een zwembad een grote panorama sauna, een grotsauna, twee bubbelbaden in de vorm van tonnetjes, een groot dompelbad waar je in kan zwemmen.

Verder is er een kunstmatig strandje aangelegd waar je kan rusten. Verder is er in de tuin een restaurantje waar je wat kan drinken en steengrillen.

In de kleine tuin is ook een sauna en een bubbelbad. Dit is echt een sauna om aan te raden, heel geschikt om een hele dag heen te gaan, ik ga meestal al om 12 uur s’middags en blijf dan vaak tot sluitingstijd. Er is zo veel te doen en te zien dat je je er niet gauw verveelt, en ik kom er altijd heerlijk uitgerust vandaan.

Elysium Bleiswijk is een aanrader dus!

Groeten van Patricia


Sauna aanbiedingen

Elysium logoElysium met eigen aanbiedingen
Goedkoop, maar luxe dagje wellness
> Sauna aanbieding vanaf € 15,95, klik hier

Sauna aanbiedingen ZowegZoweg met mooie sauna aanbiedingen
Goed hotel en toegang Elysium Bleiswijk
> Sauna aanbieding vanaf € 62,50, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Zuid-Holland.
> Kies hier vanaf € 13,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Elysium Bleiswijk

Sauna Elysium – Kooilaan 1 – Bleiswijk – Website

Elysium Bleiswijk heeft een badkledingdag.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Evelyne

Elysium Bleiswijk mooiste sauna van Nederland

Van meerdere mensen die echt wel wat gewend zijn, had ik gehoord dat Elysium Bleiswijk de mooiste sauna van Nederland was. Onze verwachtingen waren dan ook hooggespannen toen wij daar op 13 februari naar toe gingen voor het door ons geboekte arrangement.

De schrik sloeg ons al om het hart toen we aan kwamen rijden en zagen dat er 3 parkeerterreinen waren.

Iets massaals

Ik was niet voorbereid op iets massaals. Bij de receptie bleek dat er rijen stonden om je aan te melden. Ook al geen goed teken. Binnengekomen bleek dan ook dat het inderdaad overvol was. Alle saunaruimtes en baden waar we in wilden zaten vol met mensen en ook in alle algemene ruimtes krioelde het van de blote lijven.

Het was totaal niet rustgevend! Nergens ruimte om even relaxed te gaan zitten of je af te sluiten. Overal mensen en geluid. Verder vonden we het er ook niet schoon of verzorgd uitzien. Bovendien bleken overal werkmannen met verbouwings- of herstelwerkzaamheden bezig te zijn. Dat hoort toch ook even tevoren gemeld te worden?!

Rasul behandeling

Het meest teleurstellend was de rasulbehandeling. We moesten met 10 mensen in een ruimte met betegelde koude bankjes plaatsnemen. De bankjes plakten en voordat het festijn begonnen was, waren we al besmeerd met de restanden cacao of modder van de voorgaande ronde.

We moesten onszelf insmeren met bruine weeige smurrie en daarna zou de ruimte vol komen te staan met warme stoom. Dat kwam erg langzaam op gang en echt warm was het ook niet.

Lauwe douches

Na verloop van tijd begonnen een paar lauwe douches een klein beetje water over ons heen te sproeien en daarna was het klaar. Het was 3 keer niks. Vies, niet warm en vooral erg ongemakkelijk. We waren er helemaal klaar mee en zijn maar een glaasje gaan drinken totdat onze tijd voor de zonnebank was aangebroken. Daarna wilden we alleen nog maar zo snel mogelijk weg van Elysium Bleiswijk.

Sauna ervaring

Elysium Bleiswijk was de meest teleurstellende sauna-ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Het is een massaal en commercieel gebeuren waar je vooral niet ontspant en tot rust komt. We hebben er spijt van dat we niet, bij het eerste slechte voorgevoel bij aankomst, meteen rechtomkeerd hebben gemaakt.


Annemieke

Ons bezoek aan deze sauna na lange tijd

Wij hebben voor het eerst sinds enige tijd Elysium Bleiswijk bezocht, en het zal helaas ook wel de laatste keer zijn geweest. Het is niet zo dat er echt iets heel erg fout gegaan is, maar de algehele indeling van het complex geeft ons niet de rust die we van een dagje sauna verwachten. Mijn ervaring heb ik ook gedeeld met Elysium Bleiswijk zelf.

Krapjes

Hoewel de verbouwing van de ingang verbeteringen heeft opgeleverd, blijft het euvel dat het binnen krap en rumoerig is. In de sauna’s overheerst het klateren en borrelen van water en het galmen van de vele stemmen in de smalle, overbevolkte gangen. De sauna’s voelen ook krap aan.

Waarom is ervoor gekozen om de kachel in het midden van de ruimte te plaatsen? Het maakt de ruimte nog kleiner en in combinatie met het overdreven duister is het moeilijk om veilig en zonder te struikelen over mensen en slippers een zitplaats te vinden.

Lagune

De met veel bombarie in de laatste Belance gepresenteerde lagune valt terplekke wel heel erg tegen: een weinig sfeervol poeltje in de gang. Waarbij de klaterende waterval wederom elk gevoel van rust uit de tegenoverliggende sauna verjaagt. Het ziet er meer uit als een sfeer verhogend item wat je in de Efteling tegenkomt in de gang op weg naar de eigenlijke attractie.

Bovenstaande zijn niet allemaal dingen waar ze niet 1-2-3 wat aan kunnen doen, maar iets wat wel direct te verbeteren valt, is het gedoe bij de receptie. De receptie is ruim genoeg, maar je wordt in het weekend al gestrest als je je met je grote tas eerst door de draaideur, dan door de draaipoortjes, en daarna door de wachtenden in de rij moet wurmen. Een nummertjesapparaat zou dat probleem oplossen: je trekt je nummertje, kletst uit de weg fijn verder, en als je nummer op komt, ga je naar de balie.

Drinkfonteintje

Wat ik ook mis is in steeds meer sauna’s aanwezige drinkfonteintjes, zodat je tussendoor een slok kunt nemen en niet een prijzig, in de sauna aan te schaffen flesje hoeft te slepen?

Verder is Elysium Bleiswijk een groot complex met veel verschillende soorten sauna’s en stoombaden. De hoeveelheid rustruimte binnen is ruim, en er is verder niks mis mee, maar bovenstaande combinatie van kleine ergernissen haalt Elysium voor ons van de lijst.


Geert

Geachte lezer,

Veel sauna’s en fijne baden

We zijn al een paar keer in Elysium Bleiswijk geweest. Op zich waren we daar tevreden over, de enige opmerking wat we hadden was dat het voeten bad niet logisch in de route lag en slecht werkend was. Voor de rest groot, veel sauna’s en fijne baden en druk, als je alleen naar de sauna zou willen kan je pech hebben dat je pas naar binnen kan als er voldoende mensen weg gegaan zijn.

Optimel reservering

Nu komt het. Wij, na een Optimel reservering, vol goede moet op een januariavond rond etenstijd naar Elysium Bleiswijk. De insteek was lekker eten en daarna een avondje uit in de sauna. Pech met de auto gooide echter roet in alles. Na thuiskomst de resevering geannuleerd en men vertelde mij dat het niet erg was en dat de Optimel reservering voor een volgende keer gebruikt kon worden.

Zo gezegd zo gedaan. Een paar weken later via Elysium de optimel reservering gedaan en wij op weg voor te eten en een avondje sauna. Bij de incheck balie werd verteld dat het Optimel reserveringen formulier bij ons moesten hebben. We werden niet toegelaten onder de Optimel voorwaarden, we vonden dat flauw maar hadden daar wel begrip voor. Het formulier lag thuis, zo’n 30 km daar vandaan. Wij naar huis, dus na 90 km en 90 minuten verder stonden we weer voor de balie, met formulier.

Eindelijk naar binnen om te eten en de sauna, dachten wij. Het formulier had niet de goede datum (datum van januari ). De toegang onder Optimel voorwaarden kwam er niet. In een email wisseling was er weing begrip voor onze ervaring. Deze ervaring met Elysium heeft zoveel negatieve lading dat we Elysium laten voor wat het is. Wij vinden de klantvriendelijkheid van het balie personeel en of hun leidinggevende beneden alle peil.

Gelukkig zijn er in de omgeving voldoende sauna’s aanwezig om het ontspannen moment te ervaren. Schiedam is op zaterdagavond wel grappig met sfeer ( kaarslicht) en een ontspanning ritueel in en om het zwembad. Wel druk met veel rumoer.


dewi bakker

na 15 jaar trouwe klant geen Elysium Bleiswijk meer voor mij. Sinds de overname door dezelfde groep als Zwaluwhoeve is het een vieze, onprofessionele tent geworden.

Lockers delen met 2 personen want de bandjes zijn niet geleverd, gezien eerdere reviews is dit al meer dan een half jaar aan de hand. Dus 2 personen per bandje, gevolg meer personen naar binnen stouwen. Putlucht bij de Hamam wasbakken, pislucht bij de KELO sauna, broodje tonijn uit blik zo op je brood gemikt, broodje carpaccio uit de voorverpakking op he brood gemikt, he ja lekker vers sapje jus ananas mango … jammie, nee hoor pech, komt gewoon uit een automaat !!

En dat voor een welness resort. Menukaart waar de keuze beperkt is tot een minimum. Dan nemen we biefstuk met seizoensgroenten … seizoensgroenten = 3 ons paprika. Lekker glaasje wijn, o nee de wijnglazen zijn op, dan maar een veredeld portglas. Graag met ijs, o ja de krijg je de laatste 4 blokjes uit de emmer.

Vieze tafels met vaat van de vorige bezoeker, volle asbakken, touwtjes van tampons op de toiletvloer. Lekker stukje taart ?! nee laat maar, zo in de vitrine gegooid nog op het kartonnetje van de diepvriestaart van de Makro. Lichaamsmasage die door een schoonheidsspecialiste gegeven wordt … is het zelfde als Italiaanse pizza bij de Turkse bakker halen. Nee Elysium is zijn jeu verloren !

Na 15 jaar tijd voor wat anders.


AAF

Ik zou iedereen die echt van het gaan naar een Sauna houdt afraden om hier naar toe te gaan.

Om te beginnen hebben we bij aankomst een uur In de rij gestaan om binnen te komen ondanks dat iedereen moet reserveren van te voren. Door de vele korting acties weet een groot deel van het publiek niet hoe ze zich moeten gedragen in een sauna. Er word geschreeuwd en hard gepraat.

We moesten samen een locker delen waardoor we onze kleding echt er in moesten proppen. In de kleedkamer kon je bijna nergens zitten om je om te kleden en er waren ook geen hangers. Het was heel onduidelijk waar alles was en er zijn te weinig douches bij de sauna om af te douchen.

Als je gebruik wilt maken van de schone handdoeken service waar je altijd 8.95 voor betaald moet je uit het Sauna gedeelte en naar de kassa bij de ingang. Het personeel achter de kassa is onvriendelijk en heeft duidelijk geen ervaring met klant gerichtheid. Personeel bij de hammam was vriendelijk maar helaas werd onze behandeling erg verstoord door hard schreeuwende mensen in de hammam zaal.

De masseuse zei er wat van maar kreeg een grote mond. Dus veel te druk, niet goed over sauna ervaring na gedacht, onoverzichtelijk en het publiek is respectloos en voor een groot deel asociaal. Je komt hier helaas helemaal niet te rust. Heel erg jammer want de tuin en de saunas zijn prachtig.

Ondanks dat je overal op zoek moet naar een douche na de sauna. We zijn helemaal van uit het noorden van Nederland hier naar toe gereden maar gaan weer lekker bij ons in de buurt naar de sauna in de toekomst. Waar we wel tot rust kunnen komen. Jammer een gemiste kans.

Jouw SaunaGids

15 thoughts on “Elysium Bleiswijk – Wellnessresort bij Rotterdam – SaunaGids

 1. Freddy

  Na aanleiding van verschillende site´s met reviews gelezen te hebben, een e-mail naar Elysium gestuurd.
  Met de vraag hoelang de verbouwing duurt, deze reactie gekregen:
  Hartelijk dank voor je bericht.
  Daar kunnen we geen uitspraken over doen.
  Wij doen altijd ons best alles zo rustig mogelijk en zonder te veel overlast te laten verlopen.

  Op hun site staat niets en het is voor de bezoeker, om zelf een keuze te kunnen maken om wel of niet er naar toe te gaan. Heb daarom ook een cijfer vijf gegeven, omdat je met goede informatie er naar toe kunt gaan.
  Was zelf van plan, om na de verbouwing te gaan. Maar daar kunnen ze geen uitspraak over doen.

  Verschijnende jaren terug daar wel geweest en een leuke dag gehad.
  Als je wel gaat, hoop ik dat je een leuk verblijf heb.

  Reageren
 2. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 3. Stef Baas

  Vaak naar elysium geweest wat altijd ontspannend en klantgericht was. Laatste keren was het te druk, auto konden we niet kwijt,sauna en baden waren te vol. Massages zijn verschillend waarbij ik het idee heb dat het lopende band werk is. Restaurants zeer verschillend met bediening, waarbij je soms door drukte vergeten wordt. Bij een fout van reservering werden we telefonisch niet geholpen en was er geen begrip. Bij een klacht mail kregen we geen eens reactie.

  Wij kwamen hier meerdere malen en was het zeker een 8 waard. De laatste keren waren zeer slecht, lopende band werk noem ik het. Zoveel mogelijk klanten in en uit wat nu een magere 5 is.

  Reageren
 4. John

  Vandaag badkleding dag zonder reservering geen toegang. Bij binnenkomst wederom 1 locker per 2 personen. Sauna’s overvol vieze wc’s. Badkleding met onderbroeken en halve burka’s. Centerparcs publiek luidruchtig in de sauna’s ook in de stilte sauna’s. Geen ontspanning mogelijk zoutbad leek op een krokodillen vijver. Nergens personeel te vinden veel mensen met telefoons die foto’s lopen te maken als Chinezen bij de efteling. Na 3 uur ergernissen weer weggegaan voorlopig v Elycium genezen

  Reageren
 5. Chantal

  Afgelopen week had ik gereserveerd voor 4 personen.
  In maar hadden wij allemaal een voucher gekregen omdat elysium blijkbaar zoveel jaar bestond dus we konden in in de maand jullie dan een keer gratis gaan.
  Gisteren belde ik dus net op om te zeggen dat ik via de normale manier heb gereserveerd inplaats van de manier hoe je zou moeten reserveren als je een voucher hebben, in mij ogen reserveren is reserveren maar oké.
  Ik heb dus gebeld dat ik verkeerd heb gereserveerd en dat ik het nog 24 uur van tevoren DAG VAN TEVOREN aan geef zodat ik dan niet de volgende dag bij de balie zou komen en dan alsnog zou moeten betalen, want zegt een medewerker (mandy) nee je moest de achterkant lezen en nu is het voor morgen al vol dus we kunnen niks meer doen ik haal je uit het systeem voor morgen en als je wilt kan je donderdag komen. Ik heb natuurlijk vrij genomen oppas geregeld alles voor zo’n dag. Later op de middag heb ik weer gebeld en had ik iemand anders aan de lijn en wat bleek nou dat ze maar een aantal mensen met voucher voor die dagen naar binnen laten,maar voorwat delen jullie dan gratis voucher uit ik ga altijd om de 3 maanden naar elysium en ik dacht lekker een keertje gratis pffffff.
  Ik heb nu al al op meerdere rewieuws gelezen dat mensen klachten hebben over de voucher
  Dat is mensen trekken en dan als je een kleine foutjes maakt door verkeerd te serveren dan moeten ze bij de balie de volle pond betalen
  Super jammer echt gelijk geen zin meer om naar elysium te gaan wordt steeds minder met de service daar.
  Zolang ze maar geld krijgen maar service ho maar.

  Reageren
 6. Liza

  Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!

  Reageren
 7. Eef

  Elysium. Bleiswijk. De Aldi onder de sauna’s. Het spijt mij om te moeten zeggen.
  Al heel erg vaak geweest, en nu ben ik al die verbouwingen wel zooo verschikkelijk zat!!! Het enige dat op dit moment nog mooi is, is de tuin. Maar je krijgt nauwelijks de kans om daarvan te genieten. Ik ga naar de sauna als onderdeel van een gezond leven en hecht er daarom aan in een hete, stille sauna te kunnen zitten met een douche of dompelbad in de buurt. Die zijn er, maar het meeste publiek weet niet hoe ze die moeten gebruiken. Komen binnen en gaan luidruchtig vragen “Hoe heet is deze? 80? 100? O, nee, da’s voor ons te erg!”. Klap! Klap! De deur weer dicht. Zucht.
  Vandaag weer een overvol Elysium meegemaakt. Mensen douchen hiet van te voren waardoor het stinkt in verschillende sauna’s (duinsauna…lijflucht, bah!). Op de parkeerplaats: “Gaat u weg? Waar staat u? Dan parkeer ik daar, want alle (3!) parkeerplaatsen zijn vol”. Nou, ga je gang, ga daar maar lekker staan en dan binnen je vermaak halen.
  Sauna Elysium. Het heeft zeer weinig meer te maken met gezond leven (integendeel eigenlijk).
  Waar nog het meeste personeel loopt is in de restaurants…..

  Reageren
 8. georgio

  georgio , [email protected]

  Elysium is niet meer wat geweest is, sauna’overvol, zoutbad leek op een ballenbak van ikea , te weinig rust ruimte , horeca gedeelte is ook een stukje minder geworden, lunchkaart waar de keuze beperkt is tot een minimum, cappuccino te koud en slaap, appel taart niet te eten en koud zo van de d.v. van de makro .elysium ga naar de philistijnen , het moet een ander beleid gevoerd worden voor dat te laat is.

  Reageren
 9. Nnet

  Afgelopen week had ik gereserveerd voor 4 personen.
  In maar hadden wij allemaal een voucher gekregen omdat elysium blijkbaar zoveel jaar bestond dus we konden in in de maand jullie dan een keer gratis gaan.
  Gisteren belde ik dus net op om te zeggen dat ik via de normale manier heb gereserveerd inplaats van de manier hoe je zou moeten reserveren als je een voucher hebben, in mij ogen reserveren is reserveren maar oké.
  Ik heb dus gebeld dat ik verkeerd heb gereserveerd en dat ik het nog 24 uur van tevoren DAG VAN TEVOREN aan geef zodat ik dan niet de volgende dag bij de balie zou komen en dan alsnog zou moeten betalen, want zegt een medewerker (mandy) nee je moest de achterkant lezen en nu is het voor morgen al vol dus we kunnen niks meer doen ik haal je uit het systeem voor morgen en als je wilt kan je donderdag komen. Ik heb natuurlijk vrij genomen oppas geregeld alles voor zo’n dag. Later op de middag heb ik weer gebeld en had ik iemand anders aan de lijn en wat bleek nou dat ze maar een aantal mensen met voucher voor die dagen naar binnen laten,maar voorwat delen jullie dan gratis voucher uit ik ga altijd om de 3 maanden naar elysium en ik dacht lekker een keertje gratis pffffff.
  Ik heb nu al al op meerdere rewieuws gelezen dat mensen klachten hebben over de voucher
  Dat is mensen trekken en dan als je een kleine foutjes maakt door verkeerd te serveren dan moeten ze bij de balie de volle pond betalen
  Super jammer echt gelijk geen zin meer om naar elysium te gaan wordt steeds minder met de service daar.
  Zolang ze maar geld krijgen maar service ho maar.

  Reageren
 10. Who cares

  waar is de sfeer bij Elysium gebleven.
  Gisteren na een tijdje spontaan naar Elysium gegaan, eerst een preek dat we hadden moeten reserveren.
  En omdat men drukte verwachten met z’n tweeën een sleutel gehad.
  In de loop van de dag heel druk, weinig plek en als dank een toeslag op de prijs.
  Al met al is de sfeer daar weg, financieel wordt je uitgebuit.
  Hoe verzin je het, een toeslag op de dagen dat een sauna rendabel is (vrijdag, zaterdag, zondag) weet je zeker dat je veel geld binnen krijgt, gebruikelijker is het om korting te geven op rustiger dagen. Maar dan verdien je natuurlijk minder.
  Buiten respectloze gasten (ka n de eigenaar niets aan doen), drukte en gedrang. Was de bediening dit keer snel misschien hopen ze daardoor meer omzet te genereren. Maar niemand zien schoonmaken in de loop van de dag.

  Denk dat we volgende keer maar weer naar een kleinere sauna gaan, bij Elysium voel ik mij financieel uitgemolken, en gewoon te druk.

  Reageren
 11. lydia

  mijn vriend en ik zijn vaste saunagasten bij Elysium wij kwamen tot op heden elke 2 weken in Elysium de gehele dag en s avond altijd naar het buffet.Tot op heden waren we zeer tevreden ,maar hoe we nu behandeld zij vind ik geen stijl van het Elysium.
  Ik wilde boeken met mijn ad zegels toen ik zag dat de dag waarop ik wou boeken niet meer vrij was.
  Ik heb vervolgens elysium gemaild om te vragen of ik wel alleen een avondsauna kon doen ,aangezien het 2 weken geleden ook niet meer kon overdags en toen konden we wel een avondsauna doen.
  Vervolgens krijg ik geen reactie terug van elysium,toen heb ik het via de chat geprobeerd en ja hoor weer geen reactie terug.
  Dan maar de laatste optie geprobeerd en Elysium gebeld ,alle medewerkers waren in gesprek,toen kreeg ik een bandje te horen en als ik dan mijn telefoonnummer insprak zou ik teruggebeld worden ,en ja hoor je raad het al ze hebben niet meer teruggebeld.
  Toen dacht ik dan reserveer ik wel voor zaterdag,want die dag stond nog wel open en ja hoor doordat ik heb zitten wachten op een reactie van Elysium was die dag ondertussen ook vol.
  Dus dat was weg dagje Elysium.
  Jammer dat jullie klanten zo behandelen,dat word volgende keer geen Elysium meer
  lydia

  Reageren
 12. Willem

  Elysium is ergens voor jaar overgenomen door IWR, international wellness resorts en onlangs overgenomen door een Spaanse firma die o.a. ook dolfinarium Harderwijk en ik meen het Tikibad in Duinrell bezitten. De directeur is een cokesnuivende zigeuner die niet weet wat een wellnessbeleving inhoud. Hij heeft zo zijn eigen methoden om aan zijn ontspanning te werken. Elysium wordt gerund door mensen die allen bang zijn voor -en naar de pijpen dansen van deze big boss. De klant is koning instelling ligt er theoretisch maar is niet haalbaar. Per dag lopen er bij Elysium tussen de 800 en 1100 mensen rond. Het moet groter en voller ongeacht de beleving van de échte wellness gangers. Wanneer je tevreden bent met het in een warm bad liggen of even ergens in een sauna zitten/liggen kun je prima gaan. Ga je écht voor ontspanning en rust; skip Elysium. Dan kun je beter op zondagmorgen een frisse wandeling gaan maken en ergens lekker en gezond gaan lunchen.

  Reageren
 13. An Sikkel

  Nu goed dat ik de reacties gelezen heb!
  Wilden juist weer eens een keer naar het het Elysium gaan zijn we jaren geleden eens geweest,toen vonden we het er best fijn.
  Maar naar wat ik nu lees ,zien we daar maar van af!!!
  A.S.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *