Thermae 2000, kuuroord in Valkenburg – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Thermae 2000 in Valkenburg plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Limburg


Beschrijving van Thermae 2000 in Valkenburg

Thermae 2000Ik had me verheugd op een ontspannen dag in Thermae 2000. Niets bleek minder waar, het lijkt net of je in een subtropisch zwembad bent beland.

Het saunagedeelte is gescheiden van de baden met bronwater. Je moet badkleding dragen in de baden en die moet je weer uitdoen in het saunagedeelte, dat is al omslachtig. Als je wil eten dan moet je meteen afrekenen dus eerst je portemonnaie uit je kluisje halen. Het eten in het restaurant is matig en het vruchtensapje dat ik had was niet eens vers, dat verwacht ik wel in een sauna. Er was notabene een zelfbedieningsrestaurant, alsof je in een kantine was. De banken daar zijn van metaal, geen zitconfort. Aan de aankleding van de ruimte is weinig aandacht besteed, vooral strak en weinig sfeer.

Ik ben veel sauna’s gewend en omdat deze sauna zichzelf aanprijst als het beste kuuroord van Nederland verwachtte ik er veel van, maar het viel erg tegen. Je wil in een sauna toch het gevoel hebben dat je in de watten wordt gelegd en dat is bij thermae 2000 zeker niet het geval.

Groetjes Angela


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen ZowegZoweg met mooie sauna aanbiedingen
Fijn hotel en toegang Thermae 2000
> Sauna aanbieding vanaf € 55,00, klik hier

Voordeeluitjes logoHotel Botterweck Valkenburg en toegang Thermae 2000
3 dgn wellness in het levendige Valkenburg
> Sauna aanbieding vanaf € 62,50, klik hier

Hotel SpecialsHotelSpecials met haar wellness breaks
Hotel en wellness resort in één en toegang Thermae 2000.
> Wellness break vanaf € 161,60, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Thermae 2000 in Valkenburg.
> Kies hier vanaf € 27,95. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermae 2000

Thermae 2000 – Kuurpark Cauberg 27 – Valkenburg aan de Geul – Website

Thermae 2000 is niet alleen het grootste wellnessoord in Nederland, maar ook het meest bezochte kuuroord.
> Meer over deze thermen als kuuroord, klik hier

Thermae 2000 heeft diverse badkledingdagen.
> Meer over badkledingdagen

Thermae 2000 is een heerlijke locatie voor een vriendinnendag. En met de overnachtingsmogelijkheden ook voor een vriendinnenweekend.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Cyrille

Beste lezer,

Ik ben laatst naar Thermae 2000 geweest en ik stond versteld!! Wat een veranderingen in positieve zin zijn hier doorgevoerd! De reacties tot nu toe op uw site zijn echt niet meer terecht, want er zijn laatst drie nieuwe sauna’s bijgekomen, rustruimtes en het omkleedgebied in het saunagedeelte is ook compleet vernieuwd. Bovendien zijn de mogelijkheden tot lekker eten hier enorm met de tevens nieuwe horecagelegenheden. Dit in combinatie met het unieke uitzicht op de Valkenburgse Cauberg, maakt mij weer op en top Thermae 2000 fan! Carolus Thermen in Aken is totaal geen concurrent als je het mij vraagt…

Groeten


Gr. Jos

Hoi,

Het eten valt echt tegen : niet vers, vet en de vis die we op onze salade hadden zorgde voor een nacht en daglang overgeven. Verder was het er erg druk en te weinig stoelen om te rusten. Er zijn wel voldoende sauna’s.


Plezier in de KeukenPlezier in de Keuken – recepten, culinaire weetjes en recensies
Op Plezierindekeuken.nl vind je verrassende en vooral lekkere recepten. Over keukengerei en koken. Rucola uit eigen tuin?
> Antwoorden vind je op Plezierindekeuken.nl


Rien

Hallo,

Gisteren kreeg ik een mailtje van Thermae 2000 dat men in de sauna badkledingdagen gaat invoeren. Ik denk dat velen zich moeten afvragen of men hiermee geconfronteerd wil worden.

Mvg


Jos

Beste lezer,

Thermae 2000. Ze hebben opvallend veel verbeterd sinds mijn vorige bezoek. Zo kon ik ervaren dat gastvrijheid die het personeel uitstraalde mij een aangenaam verblijf bezorgde. De indeling bij de sauna douches is sterk verbeterd en mooi gemaakt. Ook hebben ze nu de zogenaamde kledingvrije dagen. Op de laatste woensdag van de maand. Het hele complex kan men dan naakt gebruiken. Dus geen geklungel met uit / aan badkleding. Het restaurant is naar mijn mening van goede kwaliteit met verse producten en de bediening is vriendelijk. Na een ontspannende dag ging ik naar huis en rekende in een keer mijn eten en drinken aan de kassa af.

Met vriendelijke groet


Henk

Thermae 2000 in Valkenburg heeft badkledingdagen ingevoerd en wel I E D E R E dinsdag. Waarschijnlijk om het toch al grote aantal niet reguliere saunagangers nog meer tegemoet te komen. Dinsdag Valkenburg mijden dus.


Monieke

We hebben een heerlijke tijd in Thermae 2000 gehad. Volop in de sauna geweest, gezichtsbehandeling, van al het anders genoten en een … top overnachting. Vriendelijk personeel. We komen zeker terug!!

Jouw SaunaGids

4 thoughts on “Thermae 2000, kuuroord in Valkenburg – SaunaGids

 1. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 2. noesch

  Op de ongeklede dagen geweest, met de kinderen, gelukkig groupon gekocht, want was megadruk. Resultaat : een sauna gedaan , wat in het zwembad gehangen en dan eigenlijk gestresseerder vertrokken dan toen we toekwamen. Nooit meer voor ons. Ook ver van gezellig, luidruchtig…

  Reageren
 3. Rene

  Na lange tijd weer in thermae geweest. Er wordt behoorlijk verbouwd wat ook echt wel nodig is. Wij gaan uitsluitend naar ongeklede dag want niets is heerlijker dan overal helemaal bloot te kunnen verblijven. Het was 15.09 ondanks het geweldige weer niet superdruk dus relaxed. Personeel was zeer correct en vriendelijk. Als je echter sauna gewend bent die tot een thermen groep behoren dan is thermae 2000 het net niet.

  Reageren
 4. Hanneke

  Ook wij wilden Thermae 2000 eens ervaren. Voor ons echter eens maar nooit weer….Zoals ik inmiddels al bij veel reviews hierover heb gelezen : 1. Een “gekleed” en “ongekleed” gedeelte ; heel onpraktisch. Als we dit hadden geweten waren we hier sowieso niet naar toe gegaan. In het naaktgedeelte geen warme bubbelbaden, dus lekker afwisselen met een dompelbad niet mogelijk zonder omkleden. 2. Opgietingen : een lachertje. Sauna was gewoon te klein voor de saunameester om lekker met de handdoek uit z’n dak te gaan. Weinig capaciteit qua zitplaatsen. Ik miste de heerlijke geurtjes en muziek van opgietingen zoals ze die bij onze favoriete sauna gebruiken. Voor ons niet nodig, maar de uitleg vooraf ontbrak volledig. De pauze tussenin vonden we eerder storend dan noodzakelijk. 3. Een relaxed zit/liggedeelte waar je lekker ontspannen kunt lezen en een kopje koffie kunt drinken misten we ook. 4. Restaurant ging pas om 17.00 open. Wel kon je bij Bread en Bites ( of hoe dit “restaurant” dan ook heet ) eten. De broodjes die we daar kregen waren lekker, dat moet gezegd worden, maar zoals iemand hier ook al schreef heeft het zelfbedienings-concept een hoog kantinegehalte. Kortom : geen hoge score bij ons.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *