Sauna Top 10 van 2019 met de beste sauna’s van Nederland


De Sauna Top 10 van 2019 is samengesteld op basis van meetbare klantwaardering en belangstelling. Beide factoren zijn gewogen en hebben geleid tot de Sauna Top 10. De top lijst is opgesteld door Jouw SaunaGids.


Sauna Top 10 van 2019

Sauna Top 5

Veluwse Bron in Sauna Top 101 Veluwse Bron
Ze kondigden zich aan met Nederlands mooiste en grootste sauna complex te zijn, en dat hebben ze waargemaakt ook! De sauna reviews zijn eigenlijk allemaal zeer goed. Een sauna voor gezelligheid, vriendinnendag, beauty, health…
> Veluwse Bron – Sauna Emst (Epe)


Veluwse BronAanbiedingen direct van Veluwse Bron in Emst
Nederlands mooiste en beste sauna. Van verre komen de sauna liefhebbers voor dagje wellness. Je zult er terugkomen.
> Reserveer jouw dagje vanaf € 15,95


Zwaluwhoeve in Sauna Top 102 Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve is een apart verhaal, De waardering is zeker niet altijd goed, maar de belangstelling voor deze sauna is er niet minder om. Massale reclamecampagnes trekken ook massa mensen aan. En ze blijven komen, dus ga eens kijken.
> Zwaluwhoeve, resort in Hierden bij Harderwijk


ZwaluwhoeveAanbiedingen direct van Zwaluwhoeve in Hierden
Ontzettend mooie en populaire sauna, zwembad, bubbelbad en tuin met bedden om uit te rusten. Een echte aanrader!!
> Reserveer jouw dagje vanaf € 15,50


Thermen Bussloo in Sauna Top 103 Thermen Bussloo
Ze zijn steeds met de sauna bezig om nog meer, nog beter … Het restaurant, sauna’s en opgietingen, vier seizoenen sauna, die zo leuk is. Niet voor niets dat ze op de 3e plaats staan. Wij hebben genoten van ons sauna bezoek.
> Thermen Bussloo – Sauna & Hotel te Voorst

Elysium Bleiswijk in Sauna Top 104 Elysium Bleiswijk
Velen vinden Elysium dé sauna. Groot en veel. Ik heb het als plezierig ervaren, mijn ega niet. En zo gaat het met Elysium. Je vindt het goed of juist minder. En met de ligging zo vlakbij Den Haag en Rotterdam een goede bestemming.
> Elysium Bleiswijk – Resort bij Rotterdam


Elysium Sauna & Wellness BleiswijkAanbiedingen direct van Elysium Sauna Bleiswijk
Wellness oord tussen Rotterdam en Den Haag. Dagje tropische watervallen, duizend-en-een-nacht zwembad. Mooiste hammam.
> Reserveer hier jouw dagje vanaf € 15,95


Zuiver in Sauna Top 105 Zuiver
Trendy Spa Zuiver heeft van alles: infraroodsauna, muzieksauna, kleurentherapiesauna, haardsauna, Romeins caldarium en zoutcaldarium. Verder 2 aromabaden, groot zwembad (binnen en buiten) en allerlei tuben. En dat allemaal in Amsterdam.
> Zuiver – Spa, Sport en Hotel in AmsterdamSauna Top 6 tot 10

6 > Sanadome, kuuroord en thermen in Nijmegen

7 > Fort Beemster – Resort in Zuidoostbeemster

8 > Thermae 2000, kuuroord in Valkenburg

9 > Sauna van Egmond – Beauty in Haarlem

10 > Sauna Putten – Beauty Farm Sauna Drôme

Net buiten de Sauna Top 10 van 2019, maar altijd nog met een positieve waardering zijn de sauna’s Spasereen in Tienhoven bij Maarssen, Sauna Veenendaal, de Heuvelrug, Thermaalbad Arcen – Kuuroord & Beauty, Fontana Nieuweschans, Kuuroord & Wellness en Sauna Weesp – Spawellness bij het Amsterdam-Rijnkanaal.Meest en minst gewaardeerde sauna

Sauna bezoekers hebben de meeste waardering voor Fort Beemster, een nieuwe en unieke sauna in een oud fort in Zuidoostbeemster. Ook Thermen Bussloo in Voorst en Sauna van Egmond in Haarlem worden meer dan gewaardeerd.

Een slechte waardering van de sauna bezoeker is er voor Sauna Ommen, Zwaluwhoeve en Elysium Bleiswijk. En er staan er 2 in de Sauna Top 10!! Men klaagt wel, maar gaat er wel steeds weer naartoe. Is het meegaan in de flow?


Sauna’s met meeste en minste belangstelling

De meeste belangstelling gaat uit naar Zwaluwhoeve in Hierden bij Harderwijk, gevolgd door Veluwse Bron in Emst bij Epe en Elysium Bleiswijk bij Den Haag en Rotterdam.

De minste belangstelling en haast gênant, gezien de vele reclames op o.m. TV, is er voor Amadore Kamperland in Zeeland, Vitalia Westerbork in Drenthe en Sauna Loppersum in Groningen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *