Fort Beemster – Resort in Zuidoostbeemster | Reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Fort Beemster plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Fort Beemster in Zuidoostbeemster

fort beemsterGoedemiddag meneer / mevrouw,

Graag wijs ik jullie op de website van het in juni 2012 te openen Fort Beemster. Dit unieke Spa / Wellness – Hotel – Restaurant is gevestigd midden in de Noordhollandse Beemsterpolder in een historisch fort.

Op de website vindt u alle informatie over dit unieke project, zo ook kunt u de bouw volgen via de foto’s in het fotoalbum.

Hartelijke groeten,

Monique


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Fort Beemster

Fort Resort Beemster – Nekkerweg 24 – Zuidoostbeemster – Website

Fort Beemster heeft een badkledingdag.
> Meer over badkledingdagen

De sauna en ambiance van Fort Beemster maken deze sauna ideaal als bestemming voor een vriendinnendag of een vriendinnenweekend.
> Meer over vriendinnendag organiserenZoek je een andere sauna in of om Amsterdam:
> Sauna Amsterdam – Sauna en spa in en om Amsterdam


Vervolg beoordelingen

Klaas

Beste Mevrouw/Mijnheer,

Onlangs ben ik met mijn vriendin naar de nieuwe sauna geweest genaamd Sauna Beemster.

Daar ik als manspersoon zelf geen regelmatig sauna bezoeker ben ben ik ook niet in het bezit van een badjas. Na een klein uurtje in de sauna vertoefd te hebben vonden wij het tijd worden voor een lekkere maaltijd in het restaurant. Daar aangekomen (mijn vriendin in badjas en ik in een lange broek met T shirt) en besteld te hebben komt er een dame met zo?n hoge neus op onze tafel afgestierd die tegen mij uitvalt dat ik het restaurant direkt moet verlaten daar ik geen gepaste kleding aan heb!

Ik geef haar aan dat ik geen regelmatig bezoeker ben van een sauna en dat ik er op deze wijze ook netjes uitzie en niet uit de toon val. Zij heeft hier niets mee te maken en stuurt mij het restaurant uit, daarop heb ik ook gelijk mijn spullen ingepakt en de sauna verlaten. Wat een leuke dag/avond had moeten worden eindigde op een vervelende manier.

Bedankt hiervoor Fort Resort Beemster ….

Vriendelijke groet


Richard

Eerst lastig gevallen door agressief ogende bodybuilders die om je heen komen staan tijdens het douchen.
Vervolgens commandeerde de sauna meester mij de slippers uit te trekken alvorens de sauna ruimte te betreden. Daar ben ik dus zonder slippers op erg gladde vloer uitgegleden. Kijk ik later de aansprakelijkheid na, blijkt dat er gewoon een juridische uitspraak is gedaan, dat het de eigen verantwoordelijkheid is slippers te dragen in de saunaruimte. Omdat ieder weldenkend mens snapt dat zonder slippers glad is. Dank je wel voor dat ongelofelijk slechte advies.

Fort Beemster, eens maar nooit meer!


Jacques

Een paar maanden geleden zijn wij in Zuiver in Amsterdam geweest en dan nu eens een dag naar de sauna van Fort Beemster. Ook hadden wij daar een kamer geboekt. De service was prima. Het slapen in Fort Beemster is wel heel bijzonder. We doen dit zeker nog een keer.


Inge

Jammer dat er pas toegang is vanaf 16 jaar!


Femke

Prachtige wellness! Alles mooi ruim opgezet. Veel buiten ruimte voor op de warme dagen, mooi terras bij het wellness restaurant. Ook binnen genoeg faciliteiten. Ik heb een gezicht behandeling gehad. Deze was helemaal top. Van begint tot eind zijn wij uitermate verzorgd. Wij komen zeker nog een keer terug.

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Fort Beemster – Resort in Zuidoostbeemster | Reviews

 1. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 2. Mark

  Gisteren naar Fort Beemster geweest, een mooie sauna, maar verder een NOOIT MEER ERVARING!

  Het complex is grotendeels buiten, dus bijna alle bezoeker zitten binnen op elkaar gepakt als in een legbatterij, lang wachten om te kunnen douchen, zij aan zij in het kruidenbad en tussen elkaars benen in de sauna.

  Het publiek is nogal simpel, waardoor de sfeer niet prettig is. Voordeel is wel dat als je problemen hebt met je eigen figuur, je er hier snel vanaf bent!

  Reply
  1. Eric

   Geweldige uitspraak, “publiek nogal simpel”, alle bezoekers gevraagd wat hun opleiding is of dat ze bij Promovendus verzekerd zijn?

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *