Kies je sauna in provincie Groningen | Jouw SaunaGids

Jouw SaunaGids

Liefhebbers beschrijven hun favoriete sauna in de provincie Groningen. Beoordeling en commentaar met foto en video van het saunacenter. Ook jij kunt meedoen!!

> Alle provincies met alle sauna’s


Sauna’s in Groningen, per gemeente gerangschikt

Klik op de sauna van je keuze:

Bezoek Sauna Loppersum

Loppersum
> Sauna Loppersum

Sauna Midwolda

Midwolda
> Sauna Midwolda

Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans
> Bad Nieuweschans

Zwembad Veendam

Veendam
> Zwembad Veendam

Waterlelie Zevenhuizen

Zevenhuizen
> Waterlelie


Wellness huisjeWellness huisje huren en samen genieten in luxe. Meer dan 20.000 huisjes en bungalows met sauna, jacuzzi, bubbelbad, Turks bad, zwembad en solarium. Veel aanbiedingen met enorme kortingen.
> Wellness huisje huren aan het strand of in het bos, al vanaf € 79 !


Sauna en wellness in de provincie Groningen

De provincie Groningen is een goede plek waar je kunt inspannen en ontspannen. Het is een provincie om tot rust te komen. Hier ga je fietsen, wandelen, wadlopen en culturele plaatsen als de stad Groningen bezoeken. En natuurlijk vind je hier volop sauna’s.

Een bekende activiteit is het wadlopen. Een fikse wandeling door slik en geulen met steeds een overweldigende natuur om je heen. Centrum van vertrek is het dorp Pieterburen. Hiervandaan worden wadlooptochten georganiseerd. Ook een leuk idee voor een vriendinnendag.

De provincie Groningen beschikt ook over een beroemd kuuroord, Thermen Bad Nieuweschans (voorheen Fontana} met haar mineraalrijk Thermaalbad van 36°C. Thermen Bad Nieuweschans is een luxe wellness centrum met alle faciliteiten voor gezondheid en ontspanning. Voor de 5e keer hebben zij de Leading Spa Resort Award gewonnen en behoren daarmee tot de beste wellness resorts van Nederland. Ook zij zijn leading in de Gezonde leefstijl en bieden daarvoor aan een workshop over gezond eten. Lees de beoordeling door sauna liefhebbers van Thermen Bad Nieuweschans.

Een tweede bekende sauna is Waterlelie. Een in de ruime omtrek populair saunaoord en waar de combinatie van sauna en beauty erg wordt gewaardeerd.

Groningen grenst aan Nooord-Duitsland met haar vele wellness bestemmingen. Vorig jaar waren wij op Norderney, maar eerder op het beroemde Waddeneiland Sylt. Daar bezochten wij een typisch Duits wellness hotel. Lees over onze ontdekking.


Damesdagen en badkledingdagen in de provincie Groningen

Damesdagen biedt de provincie Groningen helaas niet. Wel badkledingdagen. Deze vind je voor de sauna bij Thermen Bad Nieuweschans en voor het thermaal bad daar is badkleding altijd verplicht.
> Zie ook alle badkledingdagen in Nederland en hier de damesdagen in Nederland.


Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Sauna aanbiedingen voor goedkoop dagje uit & weekendje weg

Sauna aanbiedingen voor een Dagje Uit vind je bij de Sauna Midwolda. Een mooie aanbieding voor een weekendje naar Thermen Bad Nieuweschans. Een goede aanbieding is ook de dagentree voor de Waterlelie in Zevenhuizen. De kortingen voor hotel, entree en wellness behandelingen lopen flink op.
> Meer over Weekendje Weg met sauna en wellness


Vriendinnendag organiseren in de provincie Groningen

Het wadlopen vanuit Pieterburen in de provincie Groningen is als vriendinnendag heel geschikt en ook heel leuk. Voor een dagje sauna en wellness is Thermen Bad Nieuweschans voor de hand liggend, maar ik kan mij voorstellen dat je dit kuuroord wat te oubollig vindt. Iets verder weg heb je Sauna Peize in Drenthe. Een sauna met veel voorzieningen en een prettige sfeer.
> Meer over vriendinnendag organiseren


> Klik hier en kies jouw sauna in de provincie Groningen


Wellness ReizenYoga reizen
Vergelijk alle yoga weekendjes en yoga reizen in Nederland en wereldwijd. Vind de rust in jezelf met een vakantie vol ZEN.
> Klik hier Yoga reizen in Nederland en wereldwijd vanaf € 285


Op zoek naar een sauna in een andere provincie:

SaunaGids voor Groningen

SaunaGids voor Friesland

SaunaGids voor Drenthe

SaunaGids voor Overijssel

SaunaGids voor Gelderland

SaunaGids voor Flevoland

SaunaGids voor Utrecht

SaunaGids voor Noord-Holland

SaunaGids voor Zuid-Holland

SaunaGids voor Zeeland

SaunaGids voor Noord-Brabant

SaunaGids voor Limburg

Jouw SaunaGids