Waterlelie Zevenhuizen – Sauna en Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Waterlelie in Zevenhuizen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Groningen


Beschrijving van Waterlelie

Waterlelie Zevenhuizen

Voor het eerst in Waterlelie Zevenhuizen
Als je op de parkeerplaats uit je auto stap denk je in een oude verbouwde boerderij terecht te komen. Niets is minder waar. Van binnen is bijna alles nieuw met zeer veel mooi houtwerk. Na het in checken ga je via de trap naar boven waar de garderobe is en de ruime kasten waar je al je spullen in op kunt bergen. Boven vindt je aan de andere kant een rustruimte. Via een andere trap ga je naar beneden waar zich inpandig een voetenbad, een afkoel bad (koudddd), warme douches, koude douches, een stoombad en een natte sauna bevinden. Via een gang kom je in bar en met zithoeken met uitzicht op de grote tuin.

Achterin de bar is een grote open haard waar je omheen kunt zitten. Als je doorloopt kom je in zeer grote vol smaak ingerichte eetzaal. In de grote tuin bevinden zich op verschillende plaatsen achtereenvolgend een zwembad, een bubbelbad, een droge sauna, een zeer grote stoombad waar je kunt liggen en de attractie voor mij een FINSE SAUNA op HOUT GESTOOKT. Dit had ik nog nooit mee gemaakt en vond ik geweldig.

Het personeel is attent en behulpzaam. Zevenhuizen ligt bij LEEK en ligt ongeveer 20 km van Groningen en 20 km van Drachten.
De openingtijden van Waterlelie van 11.00 -23.00 uur alle dagen.

Peter


Sauna aanbiedingen

SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Groningen.
> Kies hier vanaf € 19,13. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Waterlelie Zevenhuizen

De Waterlelie, sauna- en beautycentrum – Oudestreek 47 – Zevenhuizen – WebsiteVervolg beoordelingen

Karin

Vanwege mijn verjaardag ging ik een lekker relaxed saunadagje doen met een vriendin, en we besloten naar Waterlelie Zevenhuizen te gaan.

Ik vond het tegenvallen. Buiten bleven de stoelen met regenwater en bladeren staan zoals ze staan; niet even een doekje over het meubilair. Het restaurant vonden we de grootste afknapper. Weinig flexibel, we moesten ons a-la-carte eten perse in de daarvoor bedoelde (ongezellige) serre opeten, waar verder niemand zat. Zelfs de bestelling opnemen ging niet van harte.

De behandeling van de pedicure/shiatsu mevrouw was meer dan prima!

We misten het gevoel van klant is koning, hetgeen dus hoofdzakelijk werd veroorzaakt door de met tegenzin werkende bediening. Jammer, want wij kiezen voortaan een andere locatie.


Laila en Annemee

Op 22 en 23 december was ik in Waterlelie Zevenhuizen.

Ik had wat minder positieve recensies gelezen, maar had ook begrepen dat er inmiddels een nieuwe eigenaar was, dus ik ging met open vizier. Je moet weten dat wij een soort sauna dagjes doen. Nu stond de Waterlelie op ons lijstje, hiervoor hadden wij Sauna Peize gedaan. We waren benieuwd.

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad! Een prachtige, schone sauna met heel aardig personeel. Er zijn zeven sauna’s, allemaal van goede kwaliteit. Er is bijvoorbeeld een rozensauna, een bijzondere ervaring. Er worden ook goede opgietingen gehouden.

Het buitenbad was bedekt met plastic balletjes om energie te besparen (het is de groenste sauna van Nederland), wat een heel grappig effect gaf. Alsof het hele bad bevroren was, je kon dus onder het ijs zwemmen.

Er was veel personeel, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De keuken is super en goed betaalbaar. We hebben ook nog een aantal behandelingen ondergaan, waaronder een hotstone massage, heerlijk!

Al met al zeer de moeite om vanuit Amsterdam twee uur naartoe te rijden.


Wellness huisje hurenWellness huisje huren in Nederland, België en Europa.
Meer dan 20.000 wellness huisjes met sauna, jacuzzi, bubbelbad, Turks bad, zwembad en solarium. Veel aanbiedingen met enorme kortingen.
> Klik hier Wellness huisje huren al vanaf € 84


Alex

Ik ga altijd naar de Waterlelie Zevenhuizen. De sauna is mooi licht en schoon. Het personeel is er erg vriendelijk. De opgietingen vind ik nog steeds een aparte ervaring. Prima saunameester ook. In deze sauna kom je echt tot rust.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Waterlelie Zevenhuizen – Sauna en Beauty – SaunaGids

 1. peter

  al een paar keer geweest in deze sauna .
  we hebben dan ook totaal geen verkeerde opmerkingen .
  wij vinden deze sauna zeker een aanrader , het eten is goed .
  we hebben nog wat bonnen hier liggen en gaan er dan ook weer met veel plezier heen .

  Reageren
 2. Alie uit Groningen

  Gisteren een heerlijke dag met vriendin in Sauna de Waterlelie gehad,en wat hebben we genoten.
  De opgietingen waren heerlijk en hebben genoten van ons heerlijk broodje wat bediend werd door vriendelijk personeel.
  We moeten een stukje verder rijden,maar dat hebben wij er zeker voorover en komen zeker terug.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *