Waterlelie Zevenhuizen | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Waterlelie in Zevenhuizen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Groningen


Beschrijving van Waterlelie

Waterlelie Zevenhuizen

Voor het eerst in Waterlelie Zevenhuizen
Als je op de parkeerplaats uit je auto stap denk je in een oude verbouwde boerderij terecht te komen. Niets is minder waar. Van binnen is bijna alles nieuw met zeer veel mooi houtwerk. Na het in checken ga je via de trap naar boven waar de garderobe is en de ruime kasten waar je al je spullen in op kunt bergen. Boven vindt je aan de andere kant een rustruimte. Via een andere trap ga je naar beneden waar zich inpandig een voetenbad, een afkoel bad (koudddd), warme douches, koude douches, een stoombad en een natte sauna bevinden. Via een gang kom je in bar en met zithoeken met uitzicht op de grote tuin.

Achterin de bar is een grote open haard waar je omheen kunt zitten. Als je doorloopt kom je in zeer grote vol smaak ingerichte eetzaal. In de grote tuin bevinden zich op verschillende plaatsen achtereenvolgend een zwembad, een bubbelbad, een droge sauna, een zeer grote stoombad waar je kunt liggen en de attractie voor mij een FINSE SAUNA op HOUT GESTOOKT. Dit had ik nog nooit mee gemaakt en vond ik geweldig.

Het personeel is attent en behulpzaam. Zevenhuizen ligt bij LEEK en ligt ongeveer 20 km van Groningen en 20 km van Drachten.
De openingstijden van Waterlelie van 11.00 -23.00 uur alle dagen.

Peter


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Tripper logoDe beste deals voor de leukste dagjes weg
Dagje luxe Wellnessresort de Waterlelie
> 41% korting dagje weg NU € 25,95, klik hierGegevens van Waterlelie Zevenhuizen

De Waterlelie, sauna- en beautycentrum – Oudestreek 47 – Zevenhuizen – WebsiteVervolg beoordelingen

Co en Co

Waterlelie Zevenhuizen is helemaal vernieuwd en is prachtig geworden. Opgietingen doen ze heel goed in de aufgusscabine. Buiten heb je 2 houtsauna’s, waterval bij de opgiet cabine en nieuw bubbelbad. Restaurant ook als nieuw en heel smaakvol. Eten goed. Het is goed doen in de Waterlelie.


Loek

Was al een hele tijd niet in de Waterlelie geweest. We gingen steeds naar andere sauna’s als Sauna Peize en Thermen Bad Nieuweschans. Is ook vlakbij. Ontvangst EN vertrek niet leuk. Verkleedruimte niet schoon. Douches te koud. Wel mooie opgiet sauna.


Karin

Met mijn verjaardag ging ik een lekker relaxed saunadagje doen met een vriendin, en we besloten naar Waterlelie Zevenhuizen te gaan.

Ik vond het tegenvallen. Buiten bleven de stoelen met regenwater en bladeren staan zoals ze staan; niet even een doekje over het meubilair. Het restaurant vonden we de grootste afknapper. Weinig flexibel, we moesten ons a-la-carte eten perse in de daarvoor bedoelde (ongezellige) serre opeten, waar verder niemand zat. Zelfs de bestelling opnemen ging niet van harte.

De behandeling van de pedicure/shiatsu mevrouw was meer dan prima!

We misten het gevoel van klant is koning, hetgeen dus hoofdzakelijk werd veroorzaakt door de met tegenzin werkende bediening. Jammer, want wij kiezen voortaan een andere locatie.


Laila en Annemee

Op 22 en 23 december was ik in Waterlelie Zevenhuizen.

Ik had wat minder positieve recensies gelezen, maar had ook begrepen dat er inmiddels een nieuwe eigenaar was, dus ik ging met open vizier. Je moet weten dat wij een soort sauna dagjes doen. Nu stond de Waterlelie op ons lijstje, hiervoor hadden wij Sauna Peize gedaan. We waren benieuwd.

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad! Een prachtige, schone sauna met heel aardig personeel. Er zijn zeven sauna’s, allemaal van goede kwaliteit. Er is bijvoorbeeld een rozensauna, een bijzondere ervaring. Er worden ook goede opgietingen gehouden.

Het buitenbad was bedekt met plastic balletjes om energie te besparen (het is de groenste sauna van Nederland), wat een heel grappig effect gaf. Alsof het hele bad bevroren was, je kon dus onder het ijs zwemmen.

Er was veel personeel, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De keuken is super en goed betaalbaar. We hebben ook nog een aantal behandelingen ondergaan, waaronder een hotstone massage, heerlijk!

Het was de moeite waard om vanuit Amsterdam twee uur naartoe te rijden.


Wellness ReizenWellness huisje huren in Nederland, België en Europa.
Meer dan 20.000 wellness huisjes met sauna, jacuzzi, bubbelbad, Turks bad, zwembad en solarium. Veel aanbiedingen met enorme kortingen.
> Klik hier Wellness huisje huren al vanaf € 84


Alex

Ik ga altijd naar de Waterlelie Zevenhuizen. De sauna is mooi licht en schoon. Het personeel is er erg vriendelijk. De opgietingen vind ik nog steeds een aparte ervaring. Prima saunameester ook. In deze sauna kom je echt tot rust.

Jouw SaunaGids

10 thoughts on “Waterlelie Zevenhuizen | Reviews & Acties | SaunaGids

 1. Marco

  Sauna geboekt voor twee personen, werd ziek en keurige mail gestuurd dat ik niet kon komen. Twee weken later lag er een vette rekening op de deurmat of ik nog wel even wilde betalen. In de kleine lettertjes stond dat je 100% van de kosten verschuldigd bent als je binnen 24 uur annuleert. Achteraan gebeld maar van kastje naar de muur gestuurd, medewerker die me de rekening had gestuurd wilde me niet spreken, poeierde me af en stuurde me terug naar de receptioniste die me met schaamrood op de kaken te woord moest staan. Ze staan dus in hun recht wat dat betreft maar het is wel zuur voor een vaste klant, reken dus niet op begrip, coulance of een persoonlijke relatie. Deze afhandeling doet sterk afbreuk aan de wellness ervaring, kil en onpersoonlijk….

  Reply
 2. Monique

  Ik had met mijn vriendin gereserveerd, helaas werd zij de nacht voor ons bezoek ziek. Ik heb netjes mjjn reservering afgemeld maar kreeg een mail terug dat ik 75% moest betalen omdat ik niet 24 uur van te voren heb geannuleerd! Alsof ze voor ons speciaal de sauna aan hadden gezet en extra personeel hebben ingezet. Ze zijn in ieder geval 2 bezoekers kwijt.
  Ander min punt is dat je 3 euro energietoeslag betaald en ook nog een voor een opgieting moet betalen en het zwembad heel koud is Volgende keer weer naar Peize.

  Reply
 3. Frits

  Mooie sauna, vriendelijk personeel, maar toch ook een paar kanttekeningen.
  De laatste tijd hebben we de indruk dat er wat bezuinigd wordt op de temperatuur in de kabinet.
  En dat ondanks 2.50 euro energieopslag. In geen enkele kabine is het een probleem om een half uur te blijven liggen en dan is het dus niet warm genoeg.
  Het stoombad is wel goed.
  Wat wij ook jammer vonden is dat de keuken al om 20.00h. Sluit. Voor de kleine hapjes zoals een uitsmijter of een tosti is het al om 17.00h. afgelopen. Daar laten ze dus gevoelsmatig nogal wat omzet liggen, maar ik besef me dat het moet worden afgewogen tegen de kosten van de kok, die die om 8 uur weg kan.
  Maar laat hem dan ook tot 8 uur dingen van de kleine kaart verzorgen, want mensen hebben niet allemaal zin om uitgebreid te eten,

  Reply
 4. Pingback: Sauna Zevenhuizen | www.waterlelie.nl - Inloggen NL

 5. rinske

  heb een 10 baden kaart bij deze sauna maar ivm corona waren ze een aantal maanden dicht kan ik mijn badenkaart niet opmaken
  heb gebeld maar ze geven aan dat ze het in oktober wel zullen bekijken jammer niet gastvriendelijk
  vrienden van mij hebben 10 baden kaart van sauna in burgum en die geven direct aan dat de 10 badenkaart 3 maanden langer geldig is,
  ook is het vreemd dat op hun site staat dat je met de badenkaart vanaf 10.00 uur welkom bent terwijl je als je wil boeken(met de baden kaart) je pas om10.30 welkom bent niet mijn favoriete sauna zal ook niet weer een baden kaart bij hun kopen

  Reply
 6. Dirk Venema

  Gisteren weer voor het eerst na de corona jaren weer in de Sauna de waterlelie geweest, over het algemeen teleurstellend, bij binnenkomst een scherm opvoeringen allemaal €2,50 extra boven op de al verhoogde prijs van de sauna entree.
  Ik begrijp best dat de Sauna,s moeilijke tijden door de firma achter de rug hebben en dat de prijzen daarom stijgen,maar vergeet niet dat alles voor ons ook duurder is geworden.
  De tweede teleurstelling vonden wij dat om 16 uur de sauna leegliep, veel mensen hadden maar een dagdeel geboekt en vertrokken.
  Begrijpelijk gezien de prijzen, waar wij normaal voor een hele dag saneren rond de €130 kwijt waren was dat nu €163 een stijging van ±25%, nog een geluk dat de kelk gesloten was anders had het opgelopen boven de 30%.
  Nogmaals snap dat sauna een luxe is en waar je voor moet betalen, Waterlelie jullie schieten jezelf in de voet, want in plaats iedere maand naar de sauna gaan we nu een keer in de twee maanden en dan naar een sauna de de opgietingen gratis en als service doet.
  En ook de de dag entree weer voor de hele dag doet i.p.v tweedagdelen want gaan gasten misschien wel naar een restaurant na het dagje sauna en die inkomsten loop je dan ook mis

  Reply
 7. J en G.

  Wat was het weer goed bij de Waterlelie. Fijne sfeer, Wij blijven komen. Opgietingen zijn niet zo goed meer? Waarom? Maar als trouwe klant blijven we komen!!!

  Reply
 8. peter

  al een paar keer geweest in deze sauna .
  we hebben dan ook totaal geen verkeerde opmerkingen .
  wij vinden deze sauna zeker een aanrader , het eten is goed .
  we hebben nog wat bonnen hier liggen en gaan er dan ook weer met veel plezier heen .

  Reply
 9. Alie uit Groningen

  Gisteren een heerlijke dag met vriendin in Sauna de Waterlelie gehad,en wat hebben we genoten.
  De opgietingen waren heerlijk en hebben genoten van ons heerlijk broodje wat bediend werd door vriendelijk personeel.
  We moeten een stukje verder rijden,maar dat hebben wij er zeker voorover en komen zeker terug.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *