Sauna Peize – SpaWell bij Groningen | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Peize plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe


Beschrijving van Sauna Peize – SpaWell

sauna peizeAldo en Linda zijn in Beauty Sauna Peize geweest. Sauna Peize is wat kil, maar dat komt denk ik ook omdat het zo groot is.

De relaxruimte is wel gezellig (met waterbedjes). Bij de douches staat scrub zout wat je zo mag pakken.

Het leuke van deze sauna is dat je een groot zwembad hebt, waardoor je van buiten naar binnen kan, onder een paar flappen door.

Buiten heb je een grote buiten sauna en een bubbelbad. Wij komen er graag!!


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

AD-130x70 logoAD TOP wellness aanbiedingen
Dagje wellness bij SpaWell
> AD TOP aanbieding vanaf € 19,95, klik hier

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Peize

Beauty Sauna Peize – Smeerveensedijk 4 – Peize – Website

Sauna Peize of SpaWell biedt badkledingdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagen

Dit wellnessoord is heel geschikt voor een vriendinnendag. Met de vele voorzieningen en goede sfeer, lees de beoordelingen maar eens door, is hier een dagje sauna en wellness voor iedereen een plezier. Sauna Peize heeft ook een vriendinnen arrangement, dit houdt in dat twee vriendinnen tegelijk een schoonheidsbehandeling kunnen ondergaan.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Odesse

Prima sauna maar niet erg vriendelijk. Heb iets gevraagd wat niet op de kaart en … dat gaat ze te ver!! Geen bediening in de tuin. Ik kom niet meer!


Mvg van der wal

Sauna Peize is een goede sauna, je bent echt uitgerust. Ik mis daar een hottub, en er mag ook wel een kruidenbad bij, verder goed. Wij hadden bij de prijs in, een lopend buffet, bij de balie werd niks verteld, en eenmaal toen het half 1 was en we zouden gaan eten. Mochten we kiezen uit 4 soorten broodjes, waarvan je 1 kreeg. Huh wat, nee hoor, lopend buffet is geen broodje, lopend buffet was er niet ivm herstel nieuwe keuken,dus we zeiden jullie laten ons gewoon 19 euro betalen voor iets wat jullie al weten dat we niet krijgen.

Al met al de lunch is van het eind bedrag op het laatst afgehaald en we kregen lunch gratis, daar ging het niet om, maar ging ons erom, ze laten je bijna 20 euro betalen voor 1 broodje inwezen. Verder een goede en nette sauna, mensen zijn vriendelijk, behalve die vrouw die we normaal en fatsoenlijk aanspraken op de lunch. Zei kon ons niet in fatsoen te woord staan, en vroegen om de bedrijfleider. Daar zit je dan te relaxen. Maar we gaan er zeker wel weer eens heen. Nemen alleen geen buffet meer. De behandelingen zoals gezichtbehandeling en massage waren goed.


Groet, Silvija

Gisteren een heerlijke dag gehad in Sauna Peize Even een aantal plus en minpunten vermelden.

Pluspunten

– Fantastische douches super luxe met diverse massagestralen en een mega grote douchekop, blijft doorstromen je hoeft niet elke keer de aan-uit knop in de te drukken echt fenomenaal
– Heerlijk zwembad perfecte temperatuur zowel binnen als buiten, wat ook erg prettig is want ik persoonlijk vind het erg fijn om binnen uit een zwembad te stappen
– Heerlijk warm voetenbad fijne zitgelegenheid, top warmte van het water
– Hele prettige zoutsteensauna
– Gemakkelijk kluissysteem
– Andere diverse mooie sauna?s, ik heb ze allemaal geprobeerd. Ziet er echt verzorgd en mooi uit
– Eten was prima verzorgd, voldoende keuze niet super uitgebreid maar het is prima te doen

Minpuntjes:

– De opgieting smiddags duurde wel erg kort (nauwelijks een kwartier) De persoon die het deed, deed het wel ok, maar hij was niet enorm betrokken. Hij deed verder ook geen uitleg erover, en vroeg niet of er mensen waren die het nog nooit meegemaakt hadden. Ik zelf ondanks het feit dat ik regelmatig in de sauna kom, miste dit wel. Een klein praatje of wat informatie vind ik wel zo fijn
– Avonds maakte hij het enigszins goed met de oosterse opgieting, hier was wel muziek bij

– Ik heb over het algemeen de muziek gemist
– De relaxruimte (strand/zee) vond ik heel leuk bedacht, echter wederom miste ik geluiden (van de zee bijvoorbeeld dat zou fijn zijn) De lampen waren wel erg fel!!
– De koudwaterbaden zijn mij echt te koud! Het leek wel puur ijswater, voor mij te koud om in te gaan, ik heb maar gekoeld onder een douche en buiten.(terwijl ik erg hou van wisselbaden warm-koud)

– De klankschalen sessie wederom geen enkele uitleg over de klankschalen, Hij kwam gewoon binnen, verwelkomde de mensen en begon. Gemiste kans. Op de een of andere manier raakte hij mij niet met zijn uitvoering. Ben er ook voortijdig uitgegaan. Wat ik wel als positief punt ervaar is dat hij duidelijk aangeeft dat je de vrijheid hebt om er te allen tijde uit te gaan, hou het vooral leuk voor jezelf zegt hij en dat voelt wel goed!

Tot slot

– Sauna Peize is wel een redelijke prijzige sauna

Het was een hele fijne dag ondanks de minpuntjes. Ik kom er zeker weer!


Karin D.

Vorig weekend weer eens naar Sauna Peize geweest en ik heb weer volop genoten!

Het was mooi weer, maar de voorzieningen in deze sauna hebben daar zeker aan bijgedragen. Prima sauna’s met diverse warmte, goede afkoelmogelijkheden. En die opgietingen? Super!

Verder lekker veel ligbedden buiten.
Ik kom zeker weer terug.


rob huisman

29-12-2017 in sauna Peize geweest. Deze sauna is nodig aan een grondige renovatie toe. De buiten sauna’s zijn mooi maar alles in het gebouw mag wel een keer vernieuwd worden.
Bubbelbaden deden het niet…… waren kapot volgens de dame achter de balie.
Zit gedeelte van het buiten bubbelbad ( welke het overigens ook niet deed ) is opnieuw “betegeld “. De stukjes tegel ( mozaïek ?) zijn ruw en ongelijk hetgeen niet lekker zit.
Toilet (urinoir) bij de sauna/douche ruimte was te vies voor woorden ( stank enz) Ook werden de tegels van de muur met plakband aan/bij elkaar gehouden. Deze toiletruimte was schandalig .
Verder ziet alles in het gebouw er smoezelig uit, alsof er niet schoongemaakt wordt.

Mij zien ze nooit weer in deze sauna

Jouw SaunaGids

13 thoughts on “Sauna Peize – SpaWell bij Groningen | Reviews & Acties

 1. Zuurman

  Komen geregeld in de Sauna Peize, heerlijk genieten van de warme baden , echt een dagje relaxen.

  Jammer dat een personeelslid van het restaurant zo onaardig is en erg kortaf, ze had ook aanvaring met klant in restaurant en was tegen ons ook niet vriendelijk. Vorige bezoek aan de sauna heb ik dit gemeld , maar ze hebben er niets mee gedaan.

  Reply
 2. T de Geus

  Toen wij aankwamen zagen wij al dat de parkeeplaats al behoorlijk vol was, maar met goede moed toch naar binnen gegaan, wij hadden tenslotte gereserveerd, dus er zou plaats moeten zijn. Eenmaal binnen krijgen wij met 2 personen 1 locker sleutel, toen hadden wij al zoiets van dat word proppen. Uitgekleed en de sauna plein opgegaan, wat een mensen massa, maar in een van de sauna’s kijken, het zat zo vol dat de persoon naast je op jou handdoek zat. Maar een ander sauna proberen, ook zo druk dat je niet eens naar binnen kon. Dan maar kijken of wij wat kunnen gaan eten, misschien neemt de drukte wel wat af. Plekje kunnen vinden, probeer je wat te bestellen krijg je te horen dat dat gisterenavond op is gegaan (je mag toch verwachten dat er in de middag wel voorraad is van het geen wat op de menukaart staat) gastvrouw was ook nog eens onvriendelijk en geiriteerd (te weinig personeel op de vloer) dus bestelling maar geannuleerd en naar de kleedkamer, daar nog een stel wat er na 45 min gillend wegging. Aangekleed en onze beklacht bij de balie gedaan. Reactie: ja het is kerstvakantie, en qua cappiciteit zijn wij nog niet vol (onder het mom van er kan nog meer bij) zwaar teleurgesteld in de reactie, maar ook in ons bezoek. Wij hadden al eerder vorig jaar een teleurstellende bezoek gehad (sauna’s waren toen koud) dus wij wouden het nog eens een kans geven. Maar voelde ons net sardientjes in een blik (en weer koude sauna’s) en nu veel te vol gepropt! Dit was voor ons de laatste keer dat wij hier komen! En zullen ook zeker andere mensen niet adviseren om naar Spawell Peize gaan!

  Reply
 3. Pingback: Sauna Top 10 2022 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 4. Arjo

  Spa well peize zeer slecht geworden.
  Kleedkamers erg vies net zoals de toiletten.
  Heel weinig bedden om te relaxen dat is toch waar je ook voor heen gaat Relaxen.
  Geen telefonisch klant contact meer mogelijk.
  Klacht over vieze toiletten werdt afgedaan met personeel te kort. Ook onder het personeel heerst onenigheid wat aan de tafels wordt gezegd tegen elkaar waar de gasten bij zijn.
  Echt niet meer wat het geweest is.

  Reply
 5. Rianne

  Heb een e-ticket waarmee ik zonder kosten naar de sauna kan……..
  wat blijkt….als je zo’n ticket wilt verzilveren, moet je 17,95 reserveringskosten betalen!!!!
  Belachelijk……ik begrijp best dat iedereen die nu weer open kan geld wil verdienen,
  maar zo verdien je niks!!! Wilde met ons twee, dus één zou gewoon moeten betalen….
  MAAR NU GAAN WE GEWOON NIET!

  Reply
 6. C

  Onvriendelijke ( kortaf, onheuse bejegening, kattig) receptioniste( zondag 12/12/21).
  Duidelijke covid preventie maatregelen gewenst, helaas totaal geen naleving. Geeist werd( verplicht werden we )mondmaskers te dragen bij aanvang, voor het omkleden, hierna totaal geen zicht op naleving ervan.
  Gedateerde accomodatie en veel schimmel vorming in natte ruimtes.Kleurensauna,kleurenlamp was stuk
  Polsbandjes met nummeriek systeem ivm covid preventief lijkt erg handig, maar in praktijk veel verschillende vingers aan jouw bandje, geen het tegenovergestelde effect van preventie. Horeca erg duur.
  Positief waren de heerlijk warme douches.

  Reply
 7. Reina

  Regelmatig te vinden in Peize. Maar gisteren erg tegen gevallen.
  Ten eerste je moet reserveren voor een aankomsttijd, dit gedaan en bij aankomst een hele lange rij (teveel mensen op zelfde aankomsttijd?)
  In de online reservering aangegeven graag een opgieting te willen bijwonen, eenmaal bij de kassa; sorry de opgietingen zijn al vol. Aangegeven dat ik dit nog in mijn reservering had vermeldt. Ja mw. we mogen dat alleen hier ter plaatse vastleggen (onhaalbaar als het direct vol zit, zou je dus voor de openingstijd al voor de deur moeten staan).
  Eenmaal in de sauna zijn de sauna’s continu vol (wegens Corona een max aantal personen per sauna). Hierdoor lang moeten wachten om ergens in te kunnen.
  Uiteindeljk op het laatst teveel mensen bij het omkleden, blijkbaar kan iedereen dezelfde uitcheck tijd aangeven.
  Bovenstaande bij de balie aangegeven toen de vraag werd gesteld of alles naar wens was geweest, maar dit werd afgekapt.
  Kortom zeker geen aanrader om in deze tijd heen te gaan.

  Reply
 8. Tineke

  Review SpaWell, Peize. 18 november 2021.
  Ik lees dat meerdere mensen hun geld niet terugkrijgen. Ik heb abusievelijk bij SpaWell geboekt i.p.v. Spa Weesp en ook aan SpaWell betaald. Dezelfde dag van reserveren en betalen heb ik gemaild dat ik me vergist had. Er werd een referentienummer gevraagd en dan zou het bedrag terug gestort worden. Dat heb ik per omgaande gemaild. Er gebeurde niets. Na een volgend contact werd opnieuw een referentienr. gevraagd en weer wordt in alle talen gezwegen.

  Het lijkt erop dat deze Sauna zo er nog een beetje extra wil bij verdienen, zonder ietsje leveren.
  Ik moet ook werken voor mijn geld en een goede kwaliteit leveren.
  Dit vind ik schofterig! Er wordt niets gedaan doch wel beloofd. Schandalig!
  Ik roep Spa Well op om mij alsnog € 46,85 te betalen welke ik op 14 oktober 2021 heb betaald.
  Indien SpaWell zo correct is mij alsnog terug te betalen, zal ik dit zeker vermelden bij de reviews.

  Reply
 9. Kuipers

  Vervelend om 3x te moeten vragen om eten en drinken te bestellen . De friet bij een diner voor 21,95 en 18,95 moest gedeeld en nabestelling werd op de bon gezet ondanks noemen. Vervolgens stond de friet op de bon en kon niet tergbetaald worden aan ons. De geitenkaas was oud korrelig en niet lekker en de appel ontbrak. In het navragen alleen verdedigende reacties. Bij receptie zat iemand word feut te spelen. Bestelling onjuist gebracht( 2.0 bier ipv 0.0)
  Niet erg ontspannen al met al. In een sauna draaide muziek die vastgelopen was. Toiletpapier was op. Wat goed was: het water was nat en de spawell beurs vet gespekt met mijn geld. Tip is je verantwoordelijkheid nemen: wanneer er teveel gasten binnengelaten worden en er te weinig gekwalificeerd personeel rondloopt welke de gasten aanklagen dat het te druk is, hierin balans aanbrengen. Tip 2 is je best doen mij het teveel betaalde geld teruggeven

  Reply
 10. Janke

  Wij hebben een nare ervaring gehad. Eerst bleek dat we de verkeerde tijd hadden door gekregen voor een behandeling , waardoor er maar 1 persoon een behandel kon krijgen. Bleek er in ons arrangement geen jus’d orange te zitten, maar een frisdrank. Dat werd niet vermeld tijdens het bestellen. Geen 39,50 terug van de behandeling, maar kreeg ik een tegoedbon – 11.50 terug voor de jus’d orange die wik hadden besteld. Het drankje waar we wel recht op hadden werd ons niet eens aangeboden en kwam niet bij de tegoedbon op. Ik had goed aangegeven dat ik het geld van de behandeling terug wou, maar we hadden geen keus. Al met al erg klantonvriendelijk.

  Reply
 11. Sandra

  De laatste keer 18,08,2021 miste ik ineens geld uit mijn beurs rara hoe kan dat ??? Zijn die kluisjes niet goed. Naar gevoel als je thuis komt en al je geld is weg. Er zijn dus kennelijk criminelen die de kluisjes kunnen openen zonder sporen na te laten en geld te stelen

  Reply
 12. J.

  We hebben een fijne dag gehad bij SpaWell. Voor ons nog steeds Sauna Peize. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn niet veel sauna’s, viel ons wat tegen. Opgietingen waren echt goed gedaan. Wel vind ik dat het onderhoud wat beter kan.

  Reply
 13. Pingback: Sauna Top 10 2020 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *