Sauna Peize – SpaWell in Drenthe, bij Groningen – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Peize plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe


Beschrijving van Sauna Peize – SpaWell

Aldo en Linda zijn in Beauty Sauna Peize geweest. Sauna Peize is wat kil, maar dat komt denk ik ook omdat het zo groot is.

De relaxruimte is wel gezellig (met waterbedjes). Bij de douches staat scrub zout wat je zo mag pakken.

Het leuke van deze sauna is dat je een groot zwembad hebt, waardoor je van buiten naar binnen kan, onder een paar flappen door.

Buiten heb je een grote buiten sauna en een bubbelbad. Wij komen er graag!!


Sauna aanbiedingen

SpaWellSauna Peize met eigen aanbiedingen
Fijn goedkoop dagje wellness
> Sauna aanbieding vanaf € 16,00, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Peize

Beauty Sauna Peize – Smeerveensedijk 4 – Peize – Website

Sauna Peize of SpaWell biedt badkledingdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagen

Dit wellnessoord is heel geschikt voor een vriendinnendag. Met de vele voorzieningen en goede sfeer, lees de beoordelingen maar eens door, is hier een dagje sauna en wellness voor iedereen een plezier. Sauna Peize heeft ook een vriendinnen arrangement, dit houdt in dat twee vriendinnen tegelijk een schoonheidsbehandeling kunnen ondergaan.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Mvg van der wal

Sauna Peize is een goede sauna, je bent echt uitgerust. Ik mis daar een hottub, en er mag ook wel een kruidenbad bij, verder goed. Wij hadden bij de prijs in, een lopend buffet, bij de balie werd niks verteld, en eenmaal toen het half 1 was en we zouden gaan eten. Mochten we kiezen uit 4 soorten broodjes, waarvan je 1 kreeg. Huh wat, nee hoor, lopend buffet is geen broodje, lopend buffet was er niet ivm herstel nieuwe keuken,dus we zeiden jullie laten ons gewoon 19 euro betalen voor iets wat jullie al weten dat we niet krijgen.

Al met al de lunch is van het eind bedrag op het laatst afgehaald en we kregen lunch gratis, daar ging het niet om, maar ging ons erom, ze laten je bijna 20 euro betalen voor 1 broodje inwezen. Verder een goede en nette sauna, mensen zijn vriendelijk, behalve die vrouw die we normaal en fatsoenlijk aanspraken op de lunch. Zei kon ons niet in fatsoen te woord staan, en vroegen om de bedrijfleider. Daar zit je dan te relaxen. Maar we gaan er zeker wel weer eens heen. Nemen alleen geen buffet meer. De behandelingen zoals gezichtbehandeling en massage waren goed.


Groet, Silvija

Gisteren een heerlijke dag gehad in Sauna Peize Even een aantal plus en minpunten vermelden.

Pluspunten

– Fantastische douches super luxe met diverse massagestralen en een mega grote douchekop, blijft doorstromen je hoeft niet elke keer de aan-uit knop in de te drukken echt fenomenaal
– Heerlijk zwembad perfecte temperatuur zowel binnen als buiten, wat ook erg prettig is want ik persoonlijk vind het erg fijn om binnen uit een zwembad te stappen
– Heerlijk warm voetenbad fijne zitgelegenheid, top warmte van het water
– Hele prettige zoutsteensauna
– Gemakkelijk kluissysteem
– Andere diverse mooie sauna?s, ik heb ze allemaal geprobeerd. Ziet er echt verzorgd en mooi uit
– Eten was prima verzorgd, voldoende keuze niet super uitgebreid maar het is prima te doen

Minpuntjes:

– De opgieting smiddags duurde wel erg kort (nauwelijks een kwartier) De persoon die het deed, deed het wel ok, maar hij was niet enorm betrokken. Hij deed verder ook geen uitleg erover, en vroeg niet of er mensen waren die het nog nooit meegemaakt hadden. Ik zelf ondanks het feit dat ik regelmatig in de sauna kom, miste dit wel. Een klein praatje of wat informatie vind ik wel zo fijn
– Avonds maakte hij het enigszins goed met de oosterse opgieting, hier was wel muziek bij

– Ik heb over het algemeen de muziek gemist
– De relaxruimte (strand/zee) vond ik heel leuk bedacht, echter wederom miste ik geluiden (van de zee bijvoorbeeld dat zou fijn zijn) De lampen waren wel erg fel!!
– De koudwaterbaden zijn mij echt te koud! Het leek wel puur ijswater, voor mij te koud om in te gaan, ik heb maar gekoeld onder een douche en buiten.(terwijl ik erg hou van wisselbaden warm-koud)

– De klankschalen sessie wederom geen enkele uitleg over de klankschalen, Hij kwam gewoon binnen, verwelkomde de mensen en begon. Gemiste kans. Op de een of andere manier raakte hij mij niet met zijn uitvoering. Ben er ook voortijdig uitgegaan. Wat ik wel als positief punt ervaar is dat hij duidelijk aangeeft dat je de vrijheid hebt om er te allen tijde uit te gaan, hou het vooral leuk voor jezelf zegt hij en dat voelt wel goed!

Tot slot

– Sauna Peize is wel een redelijke prijzige sauna

Het was een hele fijne dag ondanks de minpuntjes. Ik kom er zeker weer!


Karin D.

Vorig weekend weer eens naar Sauna Peize geweest en ik heb weer volop genoten!

Het was mooi weer, maar de voorzieningen in deze sauna hebben daar zeker aan bijgedragen. Prima sauna’s met diverse warmte, goede afkoelmogelijkheden. En die opgietingen? Super!

Verder lekker veel ligbedden buiten.
Ik kom zeker weer terug.


rob huisman

29-12-2017 in sauna Peize geweest. Deze sauna is nodig aan een grondige renovatie toe. De buiten sauna’s zijn mooi maar alles in het gebouw mag wel een keer vernieuwd worden.
Bubbelbaden deden het niet…… waren kapot volgens de dame achter de balie.
Zit gedeelte van het buiten bubbelbad ( welke het overigens ook niet deed ) is opnieuw “betegeld “. De stukjes tegel ( mozaïek ?) zijn ruw en ongelijk hetgeen niet lekker zit.
Toilet (urinoir) bij de sauna/douche ruimte was te vies voor woorden ( stank enz) Ook werden de tegels van de muur met plakband aan/bij elkaar gehouden. Deze toiletruimte was schandalig .
Verder ziet alles in het gebouw er smoezelig uit, alsof er niet schoongemaakt wordt.

Mij zien ze nooit weer in deze sauna

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *