SPA ONE in Oosterhout | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor SPA ONE in Oosterhout plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van SPA ONE in Oosterhout

spa one oosterhoutWij zijn er een tijdje geleden voor de eerste keer geweest. SPA ONE is een mooie sauna, grote bubbelbaden. Overal voldoende ruimte, je hoeft eigenlijk nergens te wachten. Vond de baden wat te weinig. Daar liggen we graag is dus dat viel ons op.

Buiten hadden ze het nog niet klaar. Best jammer want het buiten bij een sauna is waar het eigenlijk om gaat. Jammer, wel was de entree lager. Overal moest er nog spullen aangebracht worden. Haakjes en zo. In het restaurant merkte je dat ze er nog mee moesten omgaan. Maar het eten was wel goed. En wat duur!!

Sander L.


SPA ONE neemt op de Sauna Top 10 van 2024 een stevige 8e plaats in. Anderen zouden ze hoger plaatsen. Wij laten het zo voor de beste sauna’s van Nederland!


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
3 dgn Hotel ’t Trefpunt en dagentree Spa One
> Aanbiedingen vanaf € 109, klik hier

Sauna aanbiedingen ZowegZoweg met mooie sauna aanbiedingen
3 dgn Hotel ’t Trefpunt en SPA ONE
> Sauna aanbieding vanaf € 119, klik hierGegevens van SPA ONE in Oosterhout

SPA ONE – Salesdreef 11 – Oosterhout – WebsiteVervolg beoordelingen

Vraagje

Hoe staat het ermee? Is het te doen of zijn ze nog volop bezig? Zijn er ook buiten sauna’s


Ch.

We hebben het er heel fijn gehad. Goed dat er een sauna in deze buurt gekomen is.


..

Gisteren SPA ONE voor de eerste keer gedaan. Hele mooie architectuur. Binnen ervaar je een bijzondere sfeer. Zal ook door de verlichting komen. Voor ons zijn de plussen: vriendelijk personeel, eten en drinken goed en ook de prijs was redelijk. Mooie tuin en heerlijke ligbedden. Veel sauna’s die er allemaal mooi uitzien. Massage, het was warm dus dat vonden wij heel fijn. Minnetjes: weinig rustruimten, veel te weinig kleding haakjes, zwembad niet warm genoeg.


Sandra

Wat een geluk dat wij deze sauna in de buurt hebben gekregen. Entree is plezierig. Ze legden alles rustig uit. Prachtig gebouw. Luxe. Meer verschillende sauna’s. Je kunt prima de hele dag bezig zijn. Dompelbaden heerlijk. Meeste opgietingen hebben wij gemist. Hadden niet in de gaten hoe het met de tijd zat. Turks stoombad vonden we niet zo fijn. Waarom niet weten we niet. Infrarood sauna is voor ons belangrijk. Goed voor je spieren. Veel gedaan en heerlijk gegeten. En dat in Oosterhout!!


Rob

Ben reuze nieuwsgierig hoe het gaat worden.


Jouw SaunaGids

4 thoughts on “SPA ONE in Oosterhout | Reviews & Acties | SaunaGids

 1. Edwin van der Meer

  Spa One is in één woord GEWELDIG !

  Op woensdag 15 maart voor de eerste keer naar deze sauna in Oosterhout geweest. We hebben er echt al veel bezocht maar deze staat nu meteen met stip op 1. Alles klopt gewoon met een ruime keuze aan sauna’s, een prima keuken, redelijke horeca prijzen, goed personeel en schone ruimtes. De moderne architectuur is wat ons betreft verder een groot pluspunt. Strak vormgegeven, veel raampartijen en mooie verbindingen geven Spa One een luxe uitstraling. Een arrangement is zeker aan te bevelen want dat is, mede door de interessante prijsstelling, absoluut de moeite waard.

  Reply
 2. Amanda

  Een heerlijke dag in Spa One gehad. Fantastisch mooie sauna, heerlijk eten en de massage van Mike was echt MAGIC! Ik kom zeker terug.

  Reply
 3. Marco

  Op de website lukte het reserveren niet, dus na meerdere pogingen per telefoon gereserveerd voor bezoek inclusief diner. De online korting zou gewoon van toepassing zijn.
  Tijdens het bestellen van het diner kregen we te horen dat we voor een van de gerechten moesten bijbetalen. Dit zou niet in het arrangement zitten. Bijzonder omdat het in dezelfde range van prijs zat als het andere bestelde diner.
  Nette uitleg gekregen van de leiding van het restaurant.

  Bij het afrekenen aan de receptie na het bezoek van de sauna, vroeg ik na het bekijken van de bon, waarom de korting er niet op stond. De jonge man vroeg dit na bij een collega.
  Een andere man die van achter vandaan kwam, ging zich er ineens mee bemoeien.
  Dit liep uit op een erg onvriendelijk gesprek met deze heer.
  De korting zou nergens staan, toen ineens was die er wel, maar niet voor de arrangementen.

  Al met al een hork van een vent die verre van klantgericht en vriendelijk was.

  Erg onprettige ervaring dus en een reden om er nooit meer te komen.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *