Sauna Veenendaal – Sauna de Heuvelrug – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Veenendaal plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Utrecht


Beschrijving van Sauna Veenendaal

Sauna VeenendaalEen tijdje terug heb ik Sauna Veenendaal bezocht en deze beviel mij uitstekend.

Er zijn verschillende saunacabine’s, fijne tuin, binnen en buitenzwembad waarvan het water iets warmer had gemogen. Wat ook erg fijn is,zijn de afkoelruimtes in het turks stoombad en kruidentempel.

Menukaart is gevarieerd en het eten is lekker, vriendelijke bediening dus wat wil je nog meer voor een lekker sauna dagje. Entreeprijs 33,50

Groetjes Angela


Sauna aanbiedingen

hotelmoment-130x70Hotelmoment Verwen Arrangementen
3-daags Wellness Weekend met toegang Sauna Veenendaal.
> Klik hier Hotelmoment Arrangement vanaf € 135,00

Sauna aanbiedingen ZowegZoweg met mooie sauna aanbiedingen
Hotel en toegang Sauna Putten
> Sauna aanbieding vanaf € 67,00, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Utrecht.
> Kies hier vanaf € 22,46. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Veenendaal

Sauna de Heuvelrug – Dijkstraat-West 189 – Veenendaal – Website

Sauna Veenendaal heeft een damesdag.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

Ineke

Wij komen al jaren bij Sauna Veenendaal en vinden het steeds weer heerlijk om te gaan. We varen in de zomer door heel Nederland en hebben al verschillende sauna’s bezocht. Daarvan zijn er verschillende heel goed en betaalbaar. Maar in de winter komen we tocht het liefst in Sauna De Heuvelrug in Veenendaal. Wij vinden het een wat gedateerde sauna maar dat maakt het voor ons wel gezelliger. En het buiten bad en vooral de Wurlpool buiten zijn helemaal geweldig. Er kunnen veel mensen in en je kan dan met elkaar praten zonder iemand te storen. Het eten is er erg goed en betaalbaar dus voor ons is deze sauna een heerlijk uitje.


v. Dijk

Recensie sauna de Heuvelrug Veenendaal

Wij dachten in deze sauna een heerlijk relaxed dagje door te gaan brengen. Dit was helaas niet het geval en wel om het volgende.

Deze sauna laat kinderen toe vanaf 4 jaar en dat hebben we geweten. De gehele dag hebben wij doorgebracht met schreeuwenden, rennende kinderen. Ze speelde tikkertje, doken in het zwembad en liepen sauna in en uit. Voor ons niet echt een ultiem dagje relaxen. Wij willen de mensen dan ook waarschuwen hier voor je rust niet heen te gaan. Jamer want de sauna zelf is wel leuk.

Groet


Ron

Mijn vriendin en ik waren nog nooit in een sauna geweest en omdat mijn vriendin een sauna bon had gehad voor haar verjaardag … zijn we dat maar eens gaan proberen op afgelopen zondag 28/8/2011. Onze keuze was gevallen op Sauna Veenendaal, De Heuvelrug.

Na wat onwennig heen en weer geloop … hebben we de dag van ons leven gehad … alles was perfekt …. we hebben alle sauna?s, zwembaden, dompelbaden en jawel ook nog de hamman genomen … heerlijk relax … na afloop heerlijk gegeten in het restaurant … echt top …. de prijzen en het personeel waren heel erg vriendelijk …. als ik de heuvelrug een cijfer moet geven dan krijgen ze van mijn een 10 ………… en bij deze zijn wij ook besmet geraakt door het sauna virus.


Anguska

Sauna Veenendaal is niet te groot, goede faciliteiten en sfeer en de beste hammanervaring ooit!

Jouw SaunaGids


3 thoughts on “Sauna Veenendaal – Sauna de Heuvelrug – SaunaGids

  1. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

  2. mariska

    Gisteren met mijn vriend geweest. Was veeeeeel te druk. Alles zat vol iedere sauna bubbelbad onophoudelijk bezet. Gezichtsbehandeling bij partner arrangement, werd aan mij maar 5 min besteed en aan mijn vriend wel ruim een kwartier. Er was geen plaats om te eten in t restaurant terwijl je bij de andere zitgedeelte geen eten geserveerd mocht krijgen. Uiteindelijk na een uur een tafel gekregen. Waar je door andere wachtenden van werd weggekeken. Kapotte badjas en t interieur is gedateerd oud zooitje, zeker niets speciaals. Wij gaan nooit meer terug.

    Reageren
  3. Pingback: Sauna Top 10 2017 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *