Sauna het Kuurhuys in Hippolytushoef | Reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna het Kuurhuys plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna het Kuurhuys in Hippolytushoef

sauna het kuurhuysBeste Annette, Loek en Belle,

Afgelopen week heb ik een net geopende sauna bezocht in de kop van Noord-Holland, Sauna Het Kuurhuys in Hippolytushoef. Omdat de Sauna en het hotel mij erg goed bevallen zijn wilde ik graag op internet hier een review over schrijven. Het viel mij op dat de sauna bij jullie nog niet bekend is, aangezien ik de sauna niet op jullie website kan terugvinden. Erg jammer, want het is een erg mooie sauna en ook best wel exclusief, niet alleen de locatie maar ook de producten die de Sauna heeft, heb ik nog nergens anders mogen ervaren. Ik gun anderen deze ervaring ook.

Misschien zijn jullie er al van op de hoogte maar staat het nog niet op de site. Ik denk dat het zeer zeker de moeite waard is om sauna het Kuurhuys te benoemen, ook omdat zij een heerlijk hotel hebben. Ik ben erg tot rust gekomen, ook door de omgeving, de sauna ligt nl aan de Waddenzee op Wieringen.

Met vriendelijke groeten, Joke


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Gegevens van Sauna het Kuurhuys

Sauna Het Kuurhuys – Noordstroërweg 1 – Hippolytushoef – WebsiteVervolg beoordelingen

Ingrid en Ineke

Wij schrijven toch maar een review

We zijn twee ervaren saunabezoeksters. Normaliter schrijven we geen review. Nu wel, om andere serieuze saunabezoekers te besparen wat ons gisteren gebeurde. We bezochten Wellness Sauna Het Kuurhuys in Hippolytushoef. We hadden er ook twee hotelkamers geboekt, om na het saunabezoek een nacht te blijven slapen.

Wat wij aantroffen

Wat een verschrikking. Het complex is klein, maar dat was okay want we kwamen juist om niet bij elk deurtje te hoeven tellen hoeveel badjassen er aan volle haakjes hangen zoals soms in grotere complexen. Bij de rondleiding zei de eigenaar met een vreemd lachje: Men mag hier alles doen wat men wil, zolang andere gasten er maar geen last van hebben.

Wat is dat voor rare opmerking? Behalve in de separate behandelruimte is de enige plek waar saunabezoekers hun handen kunnen wassen, de urinoir-ruimte (ja dames vreselijk maar waar). Overal geluidsboxen waar vreselijke muziek uit klinkt. Het was er wel schoon maar we vonden dat ze alle faciliteiten te lauw stookten, met als gevolg: geen druppeltje zweet. Na in een uurtje alle faciliteiten geprobeerd te hebben zijn we ?s middags weggevlucht. Vreemde, enge sfeer. De eigenaars waren verontwaardigd dat we zo snel weggingen.

We hielden de eer aan onszelf, we betaalden uit onszelf ook het volle bedrag van de overnachting in de twee hotelkamers, zelfs toeristenbelasting en ontbijt (terwijl we de kamers slechts gebruikten voor een half uurtje middag-rust en toen meteen de sleutels teruggaven om weg te gaan).

Weg wezen

We waren blij om weg te gaan, daarna maar zien of we die dag nog naar een andere sauna of hotel zouden gaan. Bij vertrek zagen we tot onze verbijstering dat de eigenaresse vanachter een tuinhek, bukkend en kruipend, stiekem foto’s maakte van de kentekens op het parkeerterrein. Verschrikkelijk! Ongekend! Daardoor gingen we ons afvragen waar ze verder nog foto’s van maken. Brrr…. wat eng daar. Eens maar nooit weer.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *