Sauna Ridderrode in Santpoort-Zuid – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Ridderrode plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna Ridderrode in Santpoort-Zuid

Sauna RidderrodeSauna Ridderrode is een lekker grote en ruim opgezette sauna. Vriendelijke bediening en onthaal!

De gasten die er komen zijn geen Poehaa types, maar “gewone” prettige bezoekers.

Sauna Ridderrode heeft mooie saunaruimten, waarvan 1 zelfs buiten is gesitueerd. Een lekker buitenbubbelbad met daaromheen grazige rustweide in een duin en bosgebied. Echt een fantastische sauna met lekkere rustruimten. Rokers en niet rokers zijn helaas fysiek niet gescheiden. De ene kant is roken, en de andere kant niet roken. De keuken is ronduit matig. Het restaurant ongezellig en “koud”. waarmee ik de aankleding bedoel.

Sauna Ridderrode zou tot de toppers kunnen behoren als er een management op komt die het geheel aan gaat pakken.

Joop


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Holland.
> Kies hier vanaf € 27,00. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Ridderrode in Santpoort-Zuid

Sauna Thermen Ridderrode – Velserenderlaan 7 – Santpoort-Zuid – WebsiteVervolg beoordelingen

Jan en Gala

Naar sauna Ridderrode geweest. Zag er op de website geweldig uit en mijn vrouw en ik gingen er vol goede moed heen. Ik kan er een lang verhaal over schrijven, maar ik zal het kort houden.

Wat een fabriek! Wat een botte en klantonvriendelijke medewerkers! Ik kom al 30 jaar in sauna’s, maar zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. Het was de bedoeling er een prettige en ontspannende avond te hebben, maar ik stond binnen 1,5 uur geïrriteerd weer buiten. Dat was voor de eerste en de laatste keer !


Henri

Mijn vrouw en ik waren weer een keertje bij Sauna Ridderrode? dit vooral omdat de sauna faciliteiten mooi en goed zijn. Helaas begint een bezoek nu toch echt een afknapper te worden en wel om de volgende redenen:

– het complex wordt veel te laat verwarmd, waardoor het nog 1 ½ uur na aankomst te koud is. Wij waren er om 13.30 ( ½ uur na openingstijd) en toen waren de sauna?s nog te koud, het kruidenbad helmaal niet te doen en de algemene ruimte veel te koud. Zijn dus maar koffie gaan drinken en wat gaan lezen. Hebben deze situatie nu voor de derde keer gemeld (en wij waren zeker niet de enigen), maar helaas wordt er dus niets aan gedaan,

– de bediening op een drukkere dag (was woensdag) was niet toereikend!

– het eten (van de kaart) is beneden de maat ? zeker als je naar de prijs/kwaliteit verhouding kijkt. Een broodje met krabsalade is alleen een beetje vissticks klein gesneden en verder een paar blaadjes sla bijvoorbeeld.

Jammer, want Sauna Ridderrode is verder prima en de ligging goed.


Kees en Gusta

Vandaag een heerlijk dagje gehad in Sauna Ridderrode in Santpoort.

Mooie accomodatie met prima parkeergelegenheid. Binnen heel veel keuze in saunaruimtes, baden, relaxruimtes. Alles zag er prima uit, heel verzorgd, ruime kleedkamers (geen idee waar die ene slechte recensie het over heeft, was hij of zij wel hier ?) en handige kluisjes. Buiten was het niet zo aangenaam vertoeven, maar dat kwam door het slechte winterweer.

We hebben een heerlijke zorgzame massage gehad, hebben erg lekker gelunched (aardig personeel!) en later nog wat gedronken bij de open haard in heel comfortabele stoelen. Kortom, een echte verwendag in een prima omgeving ! We gaan beslist nog eens.


Cindy

Ik wil jullie graag laten weten, welke kinderachtige praktijken Sauna Ridderrode er op na houdt. Ze rekenen 17.50 voor de eerste 2 uur entree, daarna betaal je 24.50 geloof ik. Wij hadden geen horloge om, dus vroegen we bij binnenkomen hoe laat het was. Ons is een verkeerde tijd gemeld. Gevolg was dat wij na ons gehaast te hebben en daarna lang in de rij staan voor het afrekenen volgens de dame achter de kassa 20 minuten later waren dan de 2 uur en zij ons dus het hogere tarief in rekening moest brengen. Er was geen redeneren tegen.

Ondertussen wordt de deur naar de uitgang op slot gehouden tot je betaald hebt. Na een ontspannen bezoek, een afknapper van jewelste. Wat was ik boos! Na thuiskomst nog steeds boos, naar het management gemailed. Geen antwoord gekregen. Pas veel later na een 2e mail, een mail terug gekregen dat het ze eigenlijk niets meer interesseerde, want ik had toch gezegd dat ik hun sauna nooit meer zou bezoeken. Een wel heel onprofessioneel antwoord op een klacht! Later, want zo’n slechte ervaring vertel je door, kreeg ik van verschillende mensen te horen dat ze hetzelfde hadden meegemaakt bij deze sauna. U bent gewaarschuwd

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Sauna Ridderrode in Santpoort-Zuid – SaunaGids

 1. rianne

  Helaas bijzonder onplezierig en ongastvrij personeel. Restaurant werd niet naar ons omgekeken en bij het afrekenen werden we zeer brutaal te woord gestaan. Alles behalve ontspannen bezoek.

  Reageren
 2. Erwin

  Hier kwam ik al 25 jaar. Zeker 10x per jaar.

  De sauna’s zijn prima maar vaak iets te koud. Douches zijn ook vaak koud. Het managment en het personeel is om te huilen. Hier kan ik als vaste klant duidelijk zien dat er 3 jaar terug iemand is aangesteld die absoluut niet capabel is om een wellness te runnen.

  In deze regio gaat het gerucht al dat het bij deze wellness vooral gaat om witwassen van geld. Die indruk krijg ik nu ook wel omdat je als directie of investeerder allang een nieuw managment had aangesteld na zoveel negatieve reakties.

  Deze week was voor mij de druppel. Zeer slecht eten voor veel te veel geld. Omdat ik daar over klaagde werd ik verzocht de sauna te verlaten en nooit meer terug te komen. De opbouwende kritiek werd niet getolereerd. Het boeide de manager niet was het antwoord.

  Niet heen gaan is mijn advies!

  Reageren
 3. Dave & Kelly

  Deze sauna moeten jullie mensen niet heen gaan personeel super onvriendelijk en onproffesioneel.
  Eten is echt super slecht.
  En de sauna zijn slecht verwarmd.

  Het was de eerste en laatste keer dat wij daar heen zijn gegaan.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *