Wellness 1926 – Indische buurt in Amsterdam – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Wellness 1926 plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Wellness 1926 in Amsterdam

Wellness 1926 in AmsterdamWellness 1926 is een mooie plek in de Indische buurt in Amsterdam Oost. Oook heerlijk om daar op een zondag middag een terrasje te nemen. Je waant je een beetje in Parijs.

Eeen echte kleine buurtsauna. Op de 1ste etage is een relaxruimte voor na de saunagang. Wij namen een sapje, maar er is ook thee of zelfs een biertje. Ik kon er wel een uurtje heerlijk lezen in de boeken en tijdschriften, die daar lagen. Alles was leuk gedaan, was net of ik op vakantie was en er even helemaal uit bent en dat 10 minuten lopen van mijn huis.

Ik kom terug, Annet


Acties en aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Holland.
> Kies hier vanaf € 27,00. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Wellness 1926

Sauna Wellness 1926 – Halmaheirastraat 28 – Amsterdam – Website

Wellness 1926 heeft een badkledingdag.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenZoek je een andere sauna in Amsterdam:
Sauna Da Costa, Sauna Deco en Zuiver.


Vervolg beoordelingen

Maarten

Super SLECHT……!! Geen Hottub (is geen vergunning voor hout stoken) Hammam ruimte NIET verwarmd en koude stenen betonnen muurtje van 50 bij 50cm. Bij vraag hoe de Hammam word gedaan kregen wij als antwoord dat het een doe het zelf pakket is …HUH…nog nooit meegemaakt.. Alleen Finse sauna en stoom sauna… Mijn sportschool heeft nog een betere ruimte als Wellness 1926…Zeer ..ZEER SLECHT…. Nooit zo’n slechte sauna eerder meegemaakt.


Cynthia1926

Dit is geen wellness maar inderdaad een buurtsauna. Dus ideaal als thuis je douche kapot is, je zwerft op straat, of als je zin hebt om getuige te zijn van mening verschillen tussen de medewerkers onderling. Met een vv bon nog nooit zo teleurgesteld geweest in een aanbieder! Er zat zelfs een vrouw met haar tandenborstel in de stoomcabine! En die is weer zooooo gehorig als je hierin zit dat je de medewerkers luid en duidelijk hoort. Écht niet naar Wellness 1926 gaan hoor, als je niet in de categorieën valt die we benoemd hebben in zin 1…

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Wellness 1926 – Indische buurt in Amsterdam – SaunaGids

 1. Ernestien

  Afgelopen oktober hielden we hier het vrijgezellenfeest voor onze vriendin, dat was ontzettend geslaagd. We hebben in de rust ruimte gezeten en hadden toegang tot de sauna en het Turkse stoombad. Er is een bank waar je een pedicure kan krijgen, zoals ik het alleen in Amerikaanse series heb gezien. Erg leuk! De sfeer was zeer aangenaam en ik waande me echt even in het buitenland! Super plek om je even terug te trekken, met vriendelijke bediening! Ik kom zeker nog eens terug!

  Reageren
 2. yolande dekker

  Vrijdag 10 maart naar deze sauna geweest. De interesse was gewekt door een mooie advertentie in een metrostation. De website ziet er goed uit.
  Onze verwachtingen werden niet beloond. De sauna is oké, echter de kleedruimte heeft een opkikker nodig, de opknapbeurt lijkt gestaakt midden in het proces..
  Veel verlichting was kapot, hottube niet werkzaam, stoomcabine niet warm genoeg.
  De tuin is een groot woord voor een verwaarloosde binnenplaats, oud meubilair rijp voor de sloop staat vervuild te staan… Er blijkt geen liefde of inspiratie voor het bedrijf.
  Massage prima, echter een zacht loungemuziekje zou het rumoer van de bar wat overstemmen.
  Rust en massage ruimte niet echt warm, krakende banken, kortom een renovatie en bevlogen personeel, die het bedrijf aanzien willen geven lijkt het devies.
  Wij komen niet meer.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *