RELOAD CLUB | Dames sauna in Amsterdam | Reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Wellness 1926 plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van RELOAD CLUB in Amsterdam

wellness 1926Vanaf 1 juli 2019 gaat Wellness 1926 verder als dames sauna. Wellness behandelingen zijn women only.


Wellness 1926 is een mooie plek in de Indische buurt in Amsterdam Oost. Oook heerlijk om daar op een zondag middag een terrasje te nemen. Je waant je een beetje in Parijs.

Eeen echte kleine buurtsauna. Op de 1ste etage is een relaxruimte voor na de saunagang. Wij namen een sapje, maar er is ook thee of zelfs een biertje. Ik kon er wel een uurtje heerlijk lezen in de boeken en tijdschriften, die daar lagen. Alles was leuk gedaan, was net of ik op vakantie was en er even helemaal uit bent en dat 10 minuten lopen van mijn huis.

Ik kom terug, Annet


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van RELOAD CLUB of Wellness 1926

RELOAD CLUB of Sauna Wellness 1926 – Halmaheirastraat 28 – Amsterdam – Website

Wellness 1926 is een dames sauna. Tevens bieden zij kledingdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenZoek je een andere sauna in of om Amsterdam:
> Sauna Amsterdam – Sauna en spa in en om Amsterdam


Vervolg beoordelingen

Maarten

Super SLECHT……!! Geen Hottub (is geen vergunning voor hout stoken) Hammam ruimte NIET verwarmd en koude stenen betonnen muurtje van 50 bij 50cm. Bij vraag hoe de Hammam word gedaan kregen wij als antwoord dat het een doe het zelf pakket is …HUH…nog nooit meegemaakt.. Alleen Finse sauna en stoom sauna… Mijn sportschool heeft nog een betere ruimte als Wellness 1926…Zeer ..ZEER SLECHT…. Nooit zo’n slechte sauna eerder meegemaakt.


Cynthia1926

Dit is geen wellness maar inderdaad een buurtsauna. Dus ideaal als thuis je douche kapot is, je zwerft op straat, of als je zin hebt om getuige te zijn van mening verschillen tussen de medewerkers onderling. Met een vv bon nog nooit zo teleurgesteld geweest in een aanbieder! Er zat zelfs een vrouw met haar tandenborstel in de stoomcabine! En die is weer zooooo gehorig als je hierin zit dat je de medewerkers luid en duidelijk hoort. Écht niet naar Wellness 1926 gaan hoor, als je niet in de categorieën valt die we benoemd hebben in zin 1…

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “RELOAD CLUB | Dames sauna in Amsterdam | Reviews

 1. Conny Blom

  Voor mij is het nog altijd schattig en klein, relaxte sfeer, vind heerlijk om hier lekker even paar uurtjes sauna te doen

  Reply
 2. Ernestien

  Afgelopen oktober hielden we hier het vrijgezellenfeest voor onze vriendin, dat was ontzettend geslaagd. We hebben in de rust ruimte gezeten en hadden toegang tot de sauna en het Turkse stoombad. Er is een bank waar je een pedicure kan krijgen, zoals ik het alleen in Amerikaanse series heb gezien. Erg leuk! De sfeer was zeer aangenaam en ik waande me echt even in het buitenland! Super plek om je even terug te trekken, met vriendelijke bediening! Ik kom zeker nog eens terug!

  Reply
 3. yolande dekker

  Vrijdag 10 maart naar deze sauna geweest. De interesse was gewekt door een mooie advertentie in een metrostation. De website ziet er goed uit.
  Onze verwachtingen werden niet beloond. De sauna is oké, echter de kleedruimte heeft een opkikker nodig, de opknapbeurt lijkt gestaakt midden in het proces..
  Veel verlichting was kapot, hottube niet werkzaam, stoomcabine niet warm genoeg.
  De tuin is een groot woord voor een verwaarloosde binnenplaats, oud meubilair rijp voor de sloop staat vervuild te staan… Er blijkt geen liefde of inspiratie voor het bedrijf.
  Massage prima, echter een zacht loungemuziekje zou het rumoer van de bar wat overstemmen.
  Rust en massage ruimte niet echt warm, krakende banken, kortom een renovatie en bevlogen personeel, die het bedrijf aanzien willen geven lijkt het devies.
  Wij komen niet meer.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *