Sauna Weesp – SpaWeesp Wellnessresort – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Weesp plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna Weesp

Hallo,

Ik kwam op jullie site met verhalen over allerlei sauna’s erg leuk om de verschillende vergelijkingen tussen de sauna’s te zien.

Zelf zijn we gisteren naar de sauna weesp (www.spawellness-weesp.nl) geweest. Een sauna die nog niet zo lang bestaat. Hierdoor is het er nog erg rustig en heb je er alle ruimte.

Sauna

De sauna is ruim en toch gezellig opgezet. Van binnenuit kun je naar buiten zwemmen en dan weer naar binnen. Er is een groot terras waar je ook kunt eten. Dat laatste konden we zelf niet op de site terugvinden. Het eten is er prima en de prijs niet al te hoog. De bediening is erg aardig en hebben ook echt tijd voor je. Ze hadden net een nieuw computersysteem en dat leverde bij een kennis van ons die met ons daar had afgesproken wat vertraging op.

Wij zelf konden wel snel naar binnen. Als je met z’n tweeën komt kun je kiezen uit een groot kastje voor je spullen of twee kleine. Bij andere Sauna ‘s hebben we dat wel anders meegemaakt, krijg je samen een klein kastje en als je alleen komt is het kastje net zo groot als wanneer je met twee komt. Er zijn een drietal sauna’s: een rozensauna, een stiltesauna en een panoramasauna.

Zwembad

Buiten is een verwarmd zwembad en een onverwarmd buitenbad. Er is een infraroodsauna, stoomcabine, caldarium, bubbelbaden (2 stuks een kleine buiten en een grote binnen) en er is buiten een gebouwtje in aanbouw (lijkt bijna klaar) met een sauna die uitzicht heeft over een grote vijver (ook nog in aanleg) met daarnaast een ijssauna (dus om af te koelen).

Moeilijk te vinden

Dat de sauna nog niet echt gevonden is, is aan de ene kant wel leuk, je hebt het idee dat je een prive-sauna hebt, maar jammer, want de sauna is echt wel de moeite waard om een keer heen te gaan. Wij vinden Sauna Weesp in ieder geval een aanrader. En nu maar hopen dat het er niet te druk wordt….

Met vriendelijke groeten, Inge


Sauna aanbiedingen

Sauna Weesp - SpaWeespSauna Weesp met eigen aanbiedingen
Fijn goedkoop dagje wellness
> Sauna aanbieding vanaf € 19,50, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Holland.
> Kies hier vanaf € 27,00. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Weesp

SpaWeesp – Basisweg 1 – Weesp – Website

Sauna Weesp heeft ook een badkledingdag.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Amanda

Beste Annette en Loek,

Super tof dat jullie deze site hebben opgericht, zeer helpvol in het maken van een keus vanuit mijn luie stoel op een druilerige vrijdag avond. Hierbij mijn ervaring in het kort;

Sauna Weesp rules! Als je creativiteit waardeert, oog hebt voor detail en gevoelig bent voor sfeer en energie; dan richting Weesp.. Ik werd heel blij van de inrichting; ruim, stijlvol en rustgevend. Het is een kloppend geheel; een juweel van een sauna in deze wellness tijd. De masseur; Maurice uit Lima werkte duidelijk voelbaar vanuit aandacht en liefdevolle aanraking. Meedere keren per dag vindt er een opgieting’ plaats in de hoofd sauna. De man die dit ritueel voltrok deed het zichtbaar met veel plezier en had aan alles gedacht; ontspannen muziekje, zoete honing om ons mee in te smeren en geur mengsels met aparte namen die ik door de hitte ben vergeten.

Na al deze verwennerij nam ik plaats in het restaurant waar ik opnieuw werd verrast door de variatie op de kaart & de snelle bediening van relaxte mensen die blij zijn dat je er bent. En ja, er zijn altijd minpunten; de verse sapjes op, de deur van de stoomcabine sloeg verSCHRIKkelijk hard dicht omdat een rubbertje miste en de enige sneeuwcabine in NL niet open voor publiek maar ik ben gewoon heel dankbaar voor deze oase dicht bij waar ik me stress kan ontladen en kan opladen voor een nieuwe week.

Ik hoop dat deze reactie mag aansluiten in de rij.


Jet

Na eerdere bezoeken weer eens naar Sauna Weesp. We zijn al een paar keer naar Zuiver in Amsterdam geweest, maar wilden nu weer eens ons vetrouwde sauna bezoeken.

De sauna faciliteiten zelf zijn prima, mooie sauna’s, waaronder een heerlijke rozensauna, een loyle. Maar dat restaurant is verre van goed. De vorige keer al een droge salade gehad (zonder enige dressing). Maar nu hadden we een hele vervelende restaurant ervaring, met zeer onvriendelijk personeel tot aan de manager aan toe. Omdat we voor de loyle niet teveel wilden eten, hadden we allebei een aumse genomen.

Na die loyle wilden we weer iets kleins eten, maar werden geconfronteerd met het ‘beleid’ dat ze bij deze sauna schijnen te hebben. Sommige kleine gerechten mogen niet samen met supplementen besteld worden, ondanks dat dit op de kaart wel als zodanig staat aangegeven. Op de kaart staat aangegeven dat bij amuses, hoofdgerechten en salades frieten als supplement besteld kunnen worden. O.a. onder hapjes en amuses staan ook bitterballen. Wij wilden bitterballen met friet bestellen. Maar dat was niet mogelijk want ‘we hebben een beleid en we zijn geen snackbar’, aldus de bediening en later ook de manager. Zo’n opmerking is niet alleen weinig klantvriendelijk maar zelfs vrij beledigend naar gasten toe.

Na een onaardige discussie hebben we maar wat anders besteld, maar ons zien ze in Sauna Weesp niet weer. Hier mogen ze nog wel leren hoe je met klanten omgaat.


Sjakkie

Gek eigenlijk , dat we deze sauna nu pas ontdekt hebben , het is voor ons immers maar een kwartiertje rijden !

We hebben een heerlijke dag gehad.
Genoeg keuze aan sauna’s met mooi uitzicht.
En vooral geen fabriek , zoals Bussloo of Zwaluwhoeve , maar ook geen buurt sauna formaat.
Lekkere pittige infra rood sauna en leuke sneeuwcabine.
Prima restaurant met aardige bediening .
Dus wat ons betreft , voor herhaling vatbaar !


Loek

Gisteren, 2e paasdag naar Spawellness in Weesp geweest. In een woord fantastisch. Veel voorzieningen, mooie tuin in een mooie omgeving. Restaurant was prima. Zagen wel wat onderhoudspuntjes en verwijsborden naar de sauna zouden wel handig zijn. Groetjes

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Sauna Weesp – SpaWeesp Wellnessresort – SaunaGids

 1. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 2. A.

  Vervelend om te melden is dat wij beiden, na ons bezoek een schimmelinfectie op de voeten hebben gekregen. We vonden het daar al niet zo schoon. We gaan zeker niet nog een keer.

  Reageren
 3. S.K.

  Sauna staat niet aangegeven vanaf de weg, en je moet nogal een raar afslagje nemen. Die dus in eerste instantie gemist, en moeten keren in Nigtevecht. Het enorme parkeerterrein (zie streetview) stond echt tot de laatste plek vol, waardoor we nogal ongelukkig moesten parkeren. Vervolgens stonden we buiten de schuifdeuren al in de rij, en hebben daar zeker 10 minuten in doorgebracht. Pas vlak voordat wij aan de beurt waren kwam er een tweede medewerker bij. Die wist ons te vertellen dat de gratis entree niet zo gratis was. Er moesten nog reserveringskosten afgetikt worden. Dit varieert tussen de 2 en de 5 euro, en raad eens wat wij dan moesten betalen…. precies, niet het lage tarief. Eigenlijk had het ons niet moeten verbazen aangezien er overal geadverteerd werd voor de opgietsessies á 3 euro. Het geld word al je zakken uitgeklopt terwijl je je broek nog aan hebt. In de kleedkamer hoorden we de drukte al, dus maar weg gegaan.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *