Personal Spa Diemen | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Personal Spa Diemen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Personal Spa Diemen

diemen personal spaEen super sauna. Het was er heerlijk.
J
Fijn te weten dat er een privé sauna in Diemen is. Dank je.
Malr.
We hebben om het hoekje gekeken en de sauna zag er heel goed uit.
Francois


Profiteer van scherpe sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Spa Diemen

Personal Spa Diemen – Ouderkerkerlaan 6 – Diemen – WebsiteZoek je een andere sauna in of om Amsterdam:
> Sauna Amsterdam – Sauna en spa in en om Amsterdam


Vervolg beoordelingen

Chantal en Erik

We hadden al een tijdje geleden om afgesproken om naar Personal Spa Diemen te gaan. We hadden erover gelezen in het Diemer nieuwsblaadje. Je kunt er samen met je vriend of vriendin en zelfs de hele familie een tijdje helemaal in een andere wereld zijn. Heerlijk samen relaxen. Wij deden het met een ander stel Met z’n vieren naar de sauna. Op het laatse moment ging er ook nog een vriend van mijn vrouw mee. Je kunt er kiezen uit verschillende stylen. Amerikaans of latijns. Wij kozen voor het laatste. We hadden de spa helemaal voor ons alleen. Zodra we binnen waren mochten er geen anderen nog bij.

Er is een Whirlpool, sauna, stoomcabine en fijne infraroodsauna. Hoogtepunt, vind ik is de loungeplek met fantastische ligbedden. Daar kan je helemaal tot rust komen en echt genieten.

We hadden vega eten besteld en dat zag er goed uit. Hoe we het hebben gehad? Heel fijn, we hebben elkaar nog beter leren kennen.

Jouw SaunaGids

One thought on “Personal Spa Diemen | Reviews & Acties | SaunaGids

  1. Willem de Boer

    Spa ziet er netjes uit. Enkel is mijn dag gisteren zwaar VERPEST, de eigenaar heeft een korte lontje en kan niet tegen onderbouwde kritiek. Na de sauna, opmerking gekregen om de sauna droog achter te laten de volgende keer. Hierop antwoord ik dat ik naar een sauna met whirlpool ben gekomen en dat het onmogelijk is om het droog achter te laten. Ik heb mijn best gedaan om het zelf zoveel mogelijk te drogen maar kennelijk is dit niet genoeg geweest. De eigenaar is hier niet van gediend en heeft mij gedreigd dat mijn naam/gegevens bij hem bekend zijn en dat ik nooit meer zijn spa binnen kom en ik op moet donderen! Zo ga je toch niet om met je klanten. Advies aan de EIGENAAR: Probeer onderbouwde kritiek te analyseren en er wat mee te doen. Voel je niet op je teentjes getrapt en ga vooral niet dreigen want er zijn genoeg andere spa’s waar ik wel meer dan welkom ben en niet na een kritiek een dreiging krijg.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *