Sauna Suomi, Thermen & Beauty in Hoorn | Reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Suomi plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna Suomi in Hoorn

sauna suomiLeuk zo’n site over sauna’s in Nederland. Ik hou het wat dicht bij huis, Hoorn. Daar kom ik regelmatig in Sauna Suomi en die hebben tegenwoordig ook een eigen site. Best uitgebreid met een hele rondleiding.

Ik hou van zo’n ruim opgezette sauna. Deze nieuwe lokatie is nog niet zo lang open en er wordt nog steeds aan de aankleding gewerkt. De mensen daar zijn heel vriendelijk en je voelt je er al snel thuis.

Misschien kunnen jullie dit opnemen op jullie site?

Groeten van Co van Diepen


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Gegevens van Sauna Suomi in Hoorn

Thermen Sauna Suomi – Holenweg 6 – Hoorn – WebsiteVervolg beoordelingen

Mariëtte

Sauna Suomi in Hoorn is voor mij een ideale sauna. Het is gezellig kleinschalig, geen mensenmassa’s en tegelijkertijd is alles er aanwezig. De hete baden zijn echt lekker heet, dat kom ik in andere sauna’s bijna niet tegen. Er is een houtgestookte sauna waar je om het vuur heen zit, een stiltesauna met rozengeur en een ruime sauna waarin drie keer per dag een opgieting is.

De infraroodsauna is groot en voorzien van vele lampen die directe stralingswarmte geven en in de nieuwe zoutsteensauna geven de gekleurde zoutsteenblokken mooi en rustig licht. Daarin is het lekker om even te slapen. In het restaurantgedeelte kun je voor niet teveel geld eenvoudig en lekker eten. De rustruimtes boven hebben relaxstoelen waarin je kunt lezen of slapen. Ik kijk nu al uit naar de zomer; dan is het heerlijk om in de zon buiten te liggen en te zwemmen in het zwembad. Kortom, voor mij een plek om regelmatig naar toe te gaan om te ontspannen.

Groeten

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Sauna Suomi, Thermen & Beauty in Hoorn | Reviews

 1. Dolf

  Wat afstandelijke sfeer. Fel verlicht. Ook erg betuttelend op wat niet mag in zaken zoals je handdoek neer moeten leggen op de grond voor de infrarood sauna waar iederen overheen loopt. Bediening in restaurant traag en slordig zoals bestek vergeten of servetten en ook niet erg aantrekkelijk personeel. eten was wel goed. Te veel op New Age gericht. Niet meer de sauna die het ooit was.

  Reply
 2. Marijke

  Sauna Suomi….
  Vernoemd naar de Finse hoofdstad waar het toch zo’n 5 maanden per jaar donker is.
  Nou deze sauna is hel verlicht. Het is alsof ze overal een bouw lamp in hebben staan alleen de infrarood heeft nog een beetje het sauna gevoel de rest is te fel verlicht.
  Soort van sportfondsenbad gevoel heb ik bij deze sauna. Overal helverlicht en een heel groot zwembad in het midden met stoelen rondom. Erg sfeervol of knus is het er niet
  Helaas staat deze sauna in mijn stad dus ik moet er maar heen maar aan die verlichting hoop ik toch zo dat ze er wat aan gaan doen. Ik vraag het regelmatig en telkens zeggen ze ja dat moet nog….er moet daar nog wel heel veel.
  Zelfs de nieuwe sauna’s waarvan de verbouwingen allemaal wel heel lang duurde. Na 20 jaar begrijp ik wel dat ze vernieuwen moeten maar ga dan een paar weken dicht en laat de bouwvakkers niet door de sauna heen lopen met hun bouwvakkers schoenen. Ik vond het echt heel onhygiënisch en ongemakkelijk op dat moment. En stinken die open toiletten. Maar goed die zijn nu klaar.
  Desalniettemin is het eten er verrukkelijk. De salades en de saté zijn gewoon goed te noemen en de opgietingen zijn ook erg leuk. Alleen zo jammer dat het gezellige sauna sfeertje er niet te vinden is. Want dan zou ik echt veel vaker komen.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *