Sauna Deco – Unieke sauna in Amsterdam – Lees reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Deco plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna Deco in Amsterdam

sauna decoYour listing should also have something for Amsterdam I think that Allsport in Amstelveen is best but it is relatively difficult for International visitors to reach. A much easier alternative is Deco at 115 Herengracht. The food choice is more limited and the space smaller but the architecture is unique.

Paul


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Deco

Sauna Amsterdam Deco – Herengracht 115 – Amsterdam – WebsiteZoek je een andere sauna in of om Amsterdam:
> Sauna Amsterdam – Sauna en spa in en om Amsterdam


Vervolg beoordelingen

Monieke

In Sauna Deco is het één en al genieten. Het is hier zo mooi dat je je anders voelt, vol rijkdom. Een soort kasteel. Het personeel is attent en voorkomend. Je voelt de rust, het is schoon, altijd belangrijk in een sauna. De sfeer is goed, maar het is ook goed publiek. Dat merk je met alles. Het restaurant doet haar best en het is er goed eten. Wel zijn ze er een beetje langzaam, mag best ff wat vlotter. Ook dan blijft het relaxen daar.


Sander

Prachtig gebouw en dito inrichting. wat mooi en smaakvol alles. Het bezoek aan Sauna Deco was ook direct mijn eerste ervaring met de sauna. Moet zeggen, ik denk dat ik het vaker ga doen. Of de sauna goed ios weet ik niet omdat ik niet kan vergelijken. Het is in ieder geval een kleine sauna met een heus zwembad. Verder lekker wat gedronken aan de bar. Wouw wat leuk allemaal hier.


Th

Sauna deco is kleinschalig waar je voor een paar uur naartoe gaat. En dan maar hopen dat er niet veel anderen zijn, want dan kun je er niet meer bij. De massage verliep vreemd, de mevrouw liep ineens weg, had niets gezegd, lijkt wel of ze van mij is geschrokken. Wel een punt is het voetenbad, dez wel even schoonmaken!!


Jean

Sauna Deco zo mooi in art-deco. Na een drukke dag is het hier fijn genieten. Fijne massage … houden zo.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *