Spa Woolness van Boutique Hotel Texel | Reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Spa Woolness van Boutique Hotel Texel plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Noord-Holland


Beschrijving van Spa Woolness van Boutique Hotel Texel

spa woolnessWij hadden gekozen voor Boutique Hotel Texel, mooie aanbieding. Heel leuk om met de boot naar Texel te varen. De vakantie begint direct!! We wisten van Spa Woolness maar konden er ons nog niet veel van voorstellen. We reden even verkeerd, maar toen we er waren bleek het een mooi hotel te zijn. En de ontvangst was vriendelijk. Het hotel is zoals je op Texel verwacht. Beetje boerderijachtig. De Spa Woolness behoort bij het hotel. Het is een kleine sauna met stoombad, sauna en jacuzzi. En dan de sensatie: een wolbad en daarna een massage! Top!!

Suzz.


Profiteer van sauna & hotel aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Spa Woolness van Boutique Hotel Texel

Boutique Hotel Texel – Postweg 134 – De Cocksdorp, Texel – WebsiteVervolg beoordelingen

Aspen

Hoe kom je erop, woolness. In een huisje vind je 2 kribben. Ze wikkelen je in de wol. Relaxte muziek erbij en je valt zo in slaap. Na afloop krijg je thee. Hoort erbij. Vriendelijke bediening, schoon. Neem wel je ochtend jas mee, het kan er goed koud zijn.


K.

Een prima hotel, mooi, redelijk groot en gezellig. Het ontbijt was super en het eten ook. Mooie kamers en mooie tuin. Wel wat druk op de weg, maar geen last gehad.


Fam. Teunis

Wat een bijzondere belevenis om een sauna te doen en een wol spa. Was er geweldig! Eten zeer goed. Massages heel deskundig en vriendelijk. Leuke inrichting. We komen weer!!


Hans

Massage hat sehr gut getan!


Annette

We hebben genoten van dit luxe hotel, goed ontbijt. Jammer van het tv. Wel erg klein. Ook jammer dat de bar snel dicht ging. Bij de receptie hadden ze niet echt tijd voor je. Dat hoort wel! Zeker als je ook komt voor de sauna!!

Jouw SaunaGids


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *