Sauna Cantarel in Bovenkarspel | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Cantarel plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna Cantarel in Oudkarspel

sauna cantarelIk vind het een meer dan prima sauna. Hier wil ik naartoe. Mijn favoriete sauna. Het is er knus en daardoor altijd gezellig. De grote sauna’s hoeven niet zo voor mij. Leuke bediening. Eten is goed en smakelijk. Tip: zelfgemaakte erwtensoep, die blijf je proeven!!

Het is nu winter, maar in het voorjaar ga ik weer in de hangmat in de tuin. Soms gaan ze een paar dagen dicht voor onderhoud. Let daarop. Wat dan ook het is voor je gezondheid. Schoon en netjes.

Bart


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Cantarel

Sauna Cantarel – Oeverzegge 7 – Oudkarspel – Website

Sauna Cantarel biedt damesdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Kas

Ik zag het filmpje over Bovenkarspel en ik wilde direct naar de sauna. Goed gehad. Kom snel weer.


J

Deze week doen wij ook aan halloween bij de opgietingen zul je het merken. Griezelen!!


Annelies

Een uitgebreide en niet te dure sauna. Ik kon eindelijk een paar dagen er naartoe. Heerlijk was het. Er zijn 3 echte sauna’s, een met warmte, dan een infra rood sauna en een stoomruimte. Mooi binnen en buiten zwembad en mooie tuin. Iedere dag opgietingen. Eten niet duur, dus dat zit wel goed. Personeel ook vriendelijk en attent. Ik ga snel weer!!

Jouw SaunaGids

5 thoughts on “Sauna Cantarel in Bovenkarspel | Reviews | SaunaGids

 1. F

  Fantastisch dat je de inzage hebt in de financiën en hoe het ervoor staat. Goed ook dat je uitgaat van je eigen aannames en daar in gelooft.
  Misschien gewoon eens aan de eigenaar vragen stellen in plaats van dat geroddel onderling. Is net als dat cirkeltje, de 1 zegt een woord door aan de volgende en na 20 personen is er een compleet verhaal uitgekomen.
  Kom lekker niet meer zou ik zeggen, kan ik daar lekker naar de sauna met mijn jaarkaart en hoef ik dat stomme geroddel en gezeur niet meer aan te horen.

  Reply
  1. Mar P

   Wat een suffe reactie van jou.

   De eigenaar heeft het zelf verteld, dat hij falliet zou gaan bij de hoge energieprijzen. Dus beter tegen hem zeggen dat hij niet moet liegen of onzin verkopen. Of zoals jij zegt moet roddelen.

   Enndenk je nou echt dat hij nee zegt als er een vastgoed handelaar zegt, ik wil de grond voor woningbouw, hier is 2 miljoen. Nee naruurlijk niet flappie.
   En dan ben jij toch echt je geld kwijt.

   Reply
 2. Mar P

  Beste meneer,

  U sauna staat gewoon op het randje van een fallicement.
  U heeft zelf tegen mensen in uw sauna gezegd ten tijde van de hoge gasprijzen, dat u failliet zou zijn, bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Dus als komende winter streng is, bent u falliet, zijn de mensen hun geld kwijt.

  Jammer dat u zo oneerlijk bent.

  Ook snap ik niet dat u nog zoveel zin heeft in het werk, toen wij, de dames bij u binnenkwamen hoorde we dat de mensen allemaal zeggen dat u niet correct met uw personeel en de mensen omgaat.
  Lijkt me niet echt een gelukkig bestaan.

  Normaal zou ik niets zeggen verder, maar ik ben zelf een keer mijn geld kwijtgeraakt door een sauna bedrijf.

  Ook waren wij geinteresseerd in een kado kaart, en u zegt helemaal niet eens dat u te koop staat. Waren wij bijna misleid door u.

  Reply
 3. Marianne P

  Ik zou een beetje op passen met abonnementen en kado kaarten van de Cantarel. Deze sauna staat te koop. De eigenaar heeft geen zin meer zeggen de badgasten. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat deze ook op het randje van een fallissement staat, en daarom noodgedwongen te koop staat.
  Hoe dan ook, het is aan de nieuwe eigenaar of aan de curator, en niet aan de huidige eigenaar, wat er met de lopende abonnementen gebeurd. Waarschijnlijk bent u uw geld gewoon kwijt zoals met zovelen sauna bedrijven is gebeurd.

  Reply
  1. Zefan Wissink

   Beste Marianne, het bedrijf staat te koop. Dat is het enige dat klopt aan je opmerking. We staan niet op het punt om failliet te gaan. En ik heb nog steeds veel plezier in het werk.
   Ik vind het jammer dat er suggestieve opmerkingen geplaatst worden zonder dat men zich goed laat informeren.
   Zefan Wissink
   Sauna Cantarel BV

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *