Sauna Ridderkerk – Wellness & Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Ridderkerk plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Sauna Ridderkerk

Sauna RidderkerkSauna Ridderkerk is gesloten.

Hallo,

In jullie sauna gids mis ik ook Sauna Ridderkerk.

Kom de sauna wel tegen in vergelijkingen, maar niet in jullie overzicht. Als jullie compleet willen zijn, hoort deze er toch ook bij !

Groeten van Rob


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Zuid-Holland.
> Kies hier vanaf € 13,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Ridderkerk

Sauna en Thermen Ridderkerk – Geerlaan 27b – Ridderkerk – GeslotenVervolg beoordelingen

P.G.

Helaas is onze ervaring van vandaag minder in de Sauna Ridderkerk. Wij hadden het gevoel van vergane glorie. Tegeltjes kapot, roest, vloeren smoezelig en haren overal. Kapotte toiletbril en op de trap naar buiten over de kapotte tegels een handdoek vastgeplakt met tape. Schimmel in de kit en kalk in de douchekoppen. Ga zo maar door. De gehele dag hebben wij niemand zien schoonmaken, ja een dweil met een handdoek ervoor in de hoek hebben wij zien staan maar onaangeraakt. Een tuinslang die over de grond ligt in de douche, gevaarlijk, we hebben zelf maar de haspel opgerold.

Zwembad was ook niet fris met vieze dingen op de bodem en haarelastiekje op de kant. Bij de stilte ruimte heerst geen stilte omdat het personeel een ruimte ernaast in vergadering is met elkaar. Een te volle loyly waarbij zelfs een saunagast verbrand is, zo bleek later.

Restaurant en bediening aldaar wel erg vriendelijk.

Best een leuke dag, maar eens maar nooit meer deze sauna. Jammer, als je klein bent geeft niet maar zorg voor perfectie. Betaalt en rekent je klant op.


Theo

Afgelopen weekend samen met mijn vrouw naar Sauna Ridderkerk geweest. Wellicht niet een hele grote sauna maar na verbouwing zeker de moeite waard. Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad en zijn zeker van plan om deze dag van ontspanning over te doen. De faceliteiten waren in ieder geval voldoende met verschillende saunas, bubbelbad met jetstream, zwembad met bubbelbank en stoom hut.

Een mooie bijkomstigheid was nog dat het restaurant netjes rekening had gehouden met het glutenvrije dieet van mijn vrouw. Deze hadden we bij onze reservering vermeld en was door de keuken goed opgepakt. Zo kon mijn vrouw onder andere genieten van een goede glutenvrije club sandwich. Er was indien gewenst zelfs glutenvrij gebak aanwezig. Alles bij elkaar dus een mooie dag om van te genieten gehad en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.


H.L.

gisteren sauna Ridderkerk geweest we hebben een leuke dag gehad en zeker geen vergane glorie aan getroffen. het zag er verder netjes en schoon uit, heb 1 plek kunnen ontdekken waar wat kalk op de vloer aanwezig was. vond het een leuk pand maar had wel een nadeel er zijn best wel veel trappen om ergens te komen dus voor mensen die slecht ter been zijn niet echt een optie. het eten was er goed de bediening netjes en vriendelijk en ook de rondleiding was goed met duidelijke uitleg en ruimte voor vragen.
al met al voor ons een geslaagde sauna dag

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Ridderkerk – Wellness & Beauty – SaunaGids

  1. H.L

    wij zijn voor de derde keer in wellness Ridderkerk geweest, wij vinden het een fijne sauna met vriendelijk personeel en goed eten. heb eigenlijk maar 1 opmerking toen wij in de lounge ruimte zaten kwam er personeel binnen met een sollicitant die daar een sollicitatie gesprek gingen houden??? wat wij als erg storend hebben ervaren, dit lijkt mij niet in het belang van alle partijen maar zeker niet van de aanwezige gasten. dus een vriendelijk verzoek om dit soort zaken te bespreken in een ruimte waar geen gasten komen. voor de rest weer een fijne dag gehad

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *