Sauna Barendrecht – Thermen & Beautycenter – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Barendrecht plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Sauna Barendrecht

Sauna BarendrechtZoek je echt een hele goede en zeer schone sauna, ga dan eens een kijkje nemen bij Sauna Barendrecht. Ruim opgezet met een heel groot buitengedeelte, incl. buitensauna, dompelbad, whirlpool en ligweide.

Het binnengedeelte is onlangs uitgebreid met diverse stoombaden.

Het restaurant is werkelijk subliem. Mogelijk wel wat duurder in vergelijking met andere sauna’s, maar het is het zeker waard.

Leo en Corrie


Profiteer van scherpe sauna aanbiedingen

AD-130x70 logoAD TOP wellness aanbiedingen
Dagje wellness bij Thermen Barendrecht
> AD TOP aanbieding vanaf € 34,95, klik hier

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55,00, klik hierGegevens van Sauna Barendrecht

Thermen Barendrecht – Achterzeedijk 81 – Barendrecht – WebsiteVervolg beoordelingen

Antje

Deze week naar Sauna Barendrecht geweest.

Ik vond dit in het algemeen een zeer prettige ervaring. Ik had er, na het lezen van 2 min of meer negatieve kritieken, niet al te veel van verwacht, maar het viel absoluut mee.

Het is hier zeer netjes en schoon en ik vond dat alles duidelijk goed geregeld was, wat niet van alle sauna’s gezegd kan worden (Ridderkerk!). Het personeel was heel vriendelijk en zeker beleefd genoeg, in tegenstelling tot de ervaring van iemand anders op deze website. Ook de lichaamsbehandeling die ik heb laten doen, was van zeer goede kwaliteit.

Helaas één minpunt: de ruistruimte. Die ligt aan het restaurant, waardoor er wat te veel lawaai is en bovendien zijn er geen echt gemakkelijke ligzetels, maar oude, versleten en niet prettige ‘relaxstoelen’. Het is meer een ruimte om wat te zitten lezen dan om te slapen of relaxen in alle rust. De leiding zou, om ideeën op te doen voor een rustruimte, eens moeten gaan kijken naar Sauna Devarana in Den Bosch.

Ik kom zeker terug naar Sauna Barendrecht.


Netty

In Sauna Barendrecht hangen overal camera’s. Het is een echte gluursauna. Op elke plek in elke hoek wordt je bespied. Waarschijnlijk hebben ze veel ervaring met gerommel in sauna barendrecht of het is de baas die op zijn kantoor alle beelden bekijkt. Zoals ik al in andere commentaren heb gelezen over sauna barendrecht is het personeel inderdaad erg gast-onvriendelijk. Begrijpen doe ik er niets van. Het is zo weinig moeite om vriendelijk te doen tegen je gasten maar het lijkt wel of de instructies van hogerhand komen omdat alle medewerker(st)ers kortaf waren. Ik had echt zin in een fijne dag in de sauna en had daarom gekozen voor Sauna Barendrecht die ook de duurste sauna van nederland is met 30 euro entree. Jammer, ik ga niet meer terug.


Nellie

Met drie vriendinnen meldden wij ons bij de balie van Sauna Barendrecht. Zijn jullie met een groep werd ons gevraagd? Voor de grap zei ik: ja. Nou dat kan hier niet. Wij willen geen groepen. Ondanks dat ik vertelde dat we met z’n drieën waren was de dame erg onvriendelijk. We zijn gelijk weggegaan en naar sauna Ridderkerk gegaan. Daar waren we van harte welkom. Nooit meer naar Sauna Barendrecht.


Tim

Ik ben er vorige maand geweest. Zit ik rustig (helemaal in m’n eentje) in een ‘relax ruimte’ komt opeens inderdaad een bitse dame binnen stappen en zegt pontificaat: ‘Mijnheer, wij hebben hier overal camera’s hangen. Het is maar dat u het weet.’ Walgelijk. Zat gewoon te kijken. Ik zat potverdorie toch in mn eentje en dan nog, waarom is die leeftijd daar dan 18 jaar? Nooit van gehoord dat bij mannen de boel krimpt bij kou en uitzet bij warmte? Bij het weggaan vroeg de dame achter de kassa of ik een fijne ervaring heb gehad! Nou, ik dacht het niet zei ik, belachelijk dat ik overal bespioneerd wordt in mn nakie met camera’s. Ik kom daar nooit meer. Wat een schijnheilige toestand. Voortaan lekker naar Schiedam.


Elena van Buuren

Het is inderdaad een gluursauna. Overal word je bespied. En overal hangen er camera s.

Jouw SaunaGids