Orange Wellness in Alphen aan den Rijn – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Orange Wellness plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Orange Wellness in Alphen aan den Rijn

Orange WellnessOrange Wellness Club is meer dan een sportschool. Zij bieden naast fitness, sauna, zwembad, rustruimte, whirlpool en nog veel meer! Bij hen staat gezondheid centraal.

Tom


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Orange Wellness in Alphen aan den Rijn.
> Kies hier vanaf € 13,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Orange Wellness

Orange Wellness Centre – Kalkovenweg 52 – Alphen aan den Rijn – Website

Orange Wellness heeft een damesdag.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

K.

Het personeel van Orange Wellness is attent en vriendelijk. het is er schoon. Veel klachten over de vele trappen. ja dat klopt zeker. Na een tijdje wordt dat toch wel een belemmering. En ja dan is het maar wachten op een valpartij en die zagen we dus. De sauna heeft het wel goed afgehandeld. Eten is magertjes en voor hoge prijzen. Dit zou ik veranderen!!


Bob Vos

Onlangs hebben wij sauna Orange Wellness in Alphen aan de Rijn bezocht. Wij zijn ervaren saunagangers en als je dan binnenkomt en verwezen wordt naar aparte heren en dames kleedkamers is dat wel even slikken.

Entree

Het personeel aan de balie is gelukkig erg vriendelijk en behulpzaam en legt deze gang van zaken goed en duidelijk uit. Maar wat anderen al schreven: er komen veel oudere heren en dames die komen sporten en fitness training komen doen. Merkwaardige mix van sporters en sauna bezoekers naar ons idee voornamelijk uit de directe omgeving, veel vaste klanten. Veel mensen die een abonnement bij de sport hebben kunnen voor een vriendelijk prijsje ook naar de sauna en doen dat dan ook.

Sauna

De voetenbaden op het saunaplein waren niet echt lekker warm evenals de temperatuur in die ruimte. Douches echter perfect (geen scrubzout, alleen tegen extra tegen betaling) en super schoon. Tijdens onze aanwezigheid was het zwembad afgesloten i.v.m. problemen met de chloor installatie. Ook was een doucheruimte buiten gebruik.

De sauna’s zijn echter super schoon en 100% in orde en wat echt een verademing is: er wordt niet gekletst! Het gebouw is merkwaardig ingedeeld waardoor veel trappen lopen noodzakelijk bleek (vier verdiepingen). Voor mensen die het trappen lopen niet machtig zijn is deze sauna volstrekt ongeschikt. Het restaurant is plezierig en het eten en bediening zijn uitstekend.

Sfeer

De vormgeving is modern, de sfeer is rustig en ontspannend De whirlpool was aanvankelijk (in de ochtend) niet warm, later in de middag was die prima in orde. Overigens: als je van de ene naar de andere saunaruimte wilt moet je via een merkwaardige route langs het restaurant. De sauna is gevestigd op een semi industrieterrein, je moet er geen moeite mee hebben tegenover een autobandenhandelaar te parkeren. Relaxen kun je op het dakterras op een kunstgras ondergrond. Er is ook een inpandige rustruimte aanwezig waarin s-vormige houten stoelen staan waar je niet echt lekker in ligt en waar je snel pijn in je rug van krijgt.

Waarom die hoge prijs

De sauna’s zijn schoon en prima in orde, maar er zijn zo de nodige ongemakken, de toegangsprijs van € 23,00 is voor het gebodene aan de hoge kant. Voor de saunaliefhebber die eens “iets anders” wil van harte aanbevolen.


Johan

In 1 woord geweldig!
Heerlijke sauna, gezellige sfeer wat mede komt door het personeel wat de tijd voor je neemt terwijl ze het druk genoeg hebben. Lekker eten en met het zonnetje erbij prima vertoeven op het dakterras!
Wij komen zeker weten weer terug en boeken dan een leuke arrangement met behandeling erbij, want hoorde dat deze ook aan te raden zijn!

Jouw SaunaGids


1 thought on “Orange Wellness in Alphen aan den Rijn – SaunaGids

  1. Marjolein

    Heerlijk dagje sauna beleefd net mijn vriendin. Relaxed en niet te massaal. Mooie, schone sauna’s, bubbelbad en groot dakterras. Perfecte lunch. Kortom een topdag!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *