Wellness Leiden – Wellnessresort Leiden – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Wellness Leiden plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Wellness Leiden

Wellness LeidenWellness Leiden is een mooie, nieuwe sauna waar veel van te maken is. Great zwembad met view over Leiden. Vanuit de rustruimtes is dan Leiden toch wel een beauty. Jammer van de drukte op de gang. En al dat gedoe van en naar de keuken geeft niet echt een rustmoment. Maar het blijft toch een prima sauna met voldoende rustplekken.

Personeel is vriendelijk. De saunameesters zijn van die anvangers, maar ze zullen het wel eens leren.

Hoe dan ook, mijn dag in Wellness Leiden is heerlijk geweest, wij komen terug!


Sauna aanbiedingen

Hotel SpecialsHotelSpecials met haar wellness breaks
City Resort Hotel Leiden – Wellnessresort Leiden
> Wellness break vanaf € 139,00, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Wellness Leiden.
> Kies hier vanaf € 28,35. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Wellness Leiden

Wellness Leiden – Bargelaan 180 – Leiden – Website

Wellness Leiden heeft een badkledingdag. (let op: badkleding MAG dag).
Meer over badkledingdagen.Vervolg beoordelingen

Tim

Wellness Leiden is te duur voor wat zij bieden. Al eerder gemeld dat de kruidentempel een klankkast lijkt. Er zouden al klachten over zijn gemaakt, maar ze doen er niets mee. Ook de verlichting in de sauna zijn niet saunalampen. Je ligt er te kijk en dat met mijn lichaam is niet plezierig.

3 sauna’s, die goed gestookt zijn, maar door die herrie krijg je geen rust. De infraroodsauna stond op kapoet. Dit was niet gezegd bij de entree.

Personeel is wel vriendelijk maar onervaren. Ze doe hun best. Het eten is goed en netjes geprijsd. De rustbedden in de gang zijn een nieuwe uitvinding. Niemand zou erop komen met al die langslopers. Het zwembad en whirlpool zijn top. voor het dompelbad moet je een kleine expeditie organiseren.

Ik zal er voor een short wellness groet nog wel eens komen maar niet voor langer. Helaas is er nog steeds geen goede sauna in Leiden. Sauna 5 mei viel al eerder af.


Tien

Wellness Leiden is een mooie sauna, maar er zijn nog behoorlijk wat kinderziektes die eruit moeten. Het eten in het restaurant is goed geprijsd, en het personeel vriendelijk maar het duurt behoorlijk lang voordat je je eten op tafel hebt (houd rekening met 30 tot 40 minuten). Bij ons bezoek was de grote 90 graden sauna kapot. De andere sauna’s waren niet echt heet. Wel prachtige uitzichten over Leiden en omstreken.
Het uitwisselingsprogramma met opgieters uit andere Fitland-vestigingen is leuk bedacht, maar vonden wij persoonlijk wat amateuristisch. Ik zit ook niet te wachten op een showtje tijdens een opgieting. Wellicht een sauna om een keer in de avond even voor een paar uurtjes naar toe te gaan, maar voor een hele dag kies ik toch weer een andere sauna.

Jouw SaunaGids

7 thoughts on “Wellness Leiden – Wellnessresort Leiden – SaunaGids

 1. Liesbeth van den Berg

  5 februari naar de sauna geweest, na de sauna wilde ik mijn haar Föhnen alle 4 de föhns deden het niet. Navraag gedaan aan de receptie, als antwoord kreeg ik dat ze er druk mee bezig zijn de föhns te repareren/vervangen omdat ze regelmatig er mee ophouden. De receptie zou iemand roepen, er kwam niemand. Later bij het afrekenen nog op terug gekomen, en de mevrouw van de receptie zei, ik heb het toch al gezegd wij zijn er druk mee bezig, dit komt erg onprofessioneel over. En ik met natte haren naar buiten.

  Reageren
 2. Methilde

  Wij zijn met een aantal vriendinnen gegaan naar deze prachtige wellness. Het is niet heel groot, maar je kan heerlijk een dagje genieten. Mits dat verschrikkelijke manager Santousha Ferrol er niet is. Een manager hoort mee te denken met de klant en de klant als koning te zien. Je komt niet voor niets een dagje relaxen en niet om extra stress te ontvangen. Totaal niet klantvriendelijk en een verschrikkelijke attitude.

  Reageren
 3. Sabina

  Voor de prijs die je ervoor betaald vonden ik en mijn man de massage behandeling erg tegenvallen. Onze eerste ervaring was ongezellig en we zijn erg teleurgesteld.

  Wij hadden een massage behandeling van 50 minuten geboekt. We waren goed op tijd. Zodra wij binnen waren, was het personeel met ongename toon aan ons gesproken. Zij was boos dat we niet op tijd was. Volgens haar waren we al 30 minuten laat. Dus vertelde dat we geen 50 minuten behandeling kunnen krijgen. Ik was verbassd en laat ik haar de email bevestiging m.b.t. de booking zien. Toen bleek dat het reservering personeel een fout heeft gedaan met onze boeking. Uiteindelijk hebben wij na ongeveer 5 minuten discussie behandeling gekregen. Maar alleen voor 40 minuten i.p.v. 50 minuten. Wij moesten wel betalen voor 50 minuten behandeling ! Volgens het personnel hebben ze ook voor de eerste tien minuten (discussie m.b.t. foute reservering door hun personeel en plassen tijd) gerekend.
  Erg scandaal.

  Reageren
 4. gast

  Het is het geld dat je uitgeeft niet waard. Dat geld niet alleen voor de sauna. Er wordt overigens tegen je gesproken alsof je een kind bent (ben 32) en het goedbedoelde vriendelijke advies wat ik meekreeg sloeg volledig de plank mis.
  Ik wilde er gewoon een keertje heen om de sfeer te proeven en dus om te ervaren hoe het daar is. Andere gasten hadden het daar duidelijk goed naar de zin, maar als je alleen van het uitzicht wil genieten kun je ook het restaurant inlopen of ergens een ander flatgebouw ingaan.

  Reageren
 5. Liesbeth

  Een vriendin en ik waren afgelopen dinsdag naar deze sauna. Ik ben er vanaf punt 1 dat het open is gegaan vaker geweest (dit was de 8e keer) maar het bevalt steeds minder. Afgelopen week was het de laatste keer. Zoals in de andere reviews te lezen is het erg klein – afgelopen dinsdag liet Fitland zoveel mensen toe dat we een locker moesten delen omdat er te weinig lockers waren. Door de drukte was het restaurant ook overbelast – we moesten lang wachten, kregen toen het verkeerde eten en daarna wel het goede eten, wat soep uit een Unox zak bleek te zijn. Ze doen ook niet meer aan het gratis water met smaakjes, dat was er het eerste jaar nog wel. Tot slot was het zo druk dat er letterlijk nergens rust was – het was damesdag, schijnbaar is het dan altijd drukker, maar er was geen plek in sauna’s, het stoombad was stuk en overal zaten mensen te praten. Tegenovergestelde dus van waarvoor je naar een wellness toe gaat. Geen aanrader. Prijzen zijn ook nog omhoog gegaan afgelopen jaar. Veel geld voor matige ervaring.

  Reageren
 6. Willem

  Dinsdag 20 dec. een heerlijke sauna dag gehad: all inclusive is een aanrader.
  Detail: Was niet de enige die het scrubzout lekker vond

  Reageren
 7. inge

  Ik had met een vriendin het flair arrangement geboekt met een ontspanningsmassage, lunch en welkomstdrankje. Aangekomen in het restaurant duurde het nogal lang voordat de serveerster naar ons toe kwam en ze wist niet wat dit welkomstdrankje inhield.
  Sauna’s, zwembad en massage allemaal prima in orde. Alles oogt fris en schoon.
  Lunch was oké, maar niet bijzonder.
  We besloten daar te blijven dineren en in het restaurant aangekomen lukte het ons niet de aandacht van de bediening te trekken. Na ons zeker 4 stellen, die wel werden bediend en toen we de aandacht vroegen van een serveerster, kregen we op zeer bitset toon te verstaan dat ze bij ons zou komen zodra ze tijd had. Na enige tijd verscheen zij aan onze tafel en gaf mij te verstaan dat ik mijn handdoek van mijn stoelleuning moest weghalen, terwijl er meerdere mensen hun handdoek op dezelfde manier hadden en die werden daar niet op aangesproken. Deze serveerster wilde even duidelijk maken wie hier de baas was…dit alles weer op een onvriendelijke toon.
  We hebben de winterhamburger besteld die veel te lang gebakken was. We hebben hier niets over gezegd omdat het ons weer niet lukte de aandacht te trekken en inmiddels geen zin meer hadden een discussie met deze serveerster aan te gaan.
  We hebben bij de receptie hier een melding van gemaakt en we hopen dat hier iets mee gedaan wordt en het personeel beter geïnstrueerd wordt.
  Je komt daar voor een heerlijke ontspannen dag en dan is het fijn dat het personeel je gastvrij behandeld. Dit was hier absoluut niet het geval in tegenstelling tot vele andere Sauna’s. Ik wil benadrukken dat het hier puur om het personeel van het restaurant gaat en niet het personeel van het wellness gedeelte.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *