Spa Gouda in de levendige binnenstad – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Spa Gouda plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Spa Gouda

Spa GoudaBeste Redactie, Spa Gouda is sinds kort open en wij zouden graag bij u op de website willen komen te staan zou u mij wat informatie hierover kunnen geven? Alvast bedankt!

Red. Jullie staan er al op!. Nu nog een review.

Met vriendelijke groeten


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Spa Gouda.
> Kies hier vanaf € 26,55. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Spa Gouda

Spa Gouda – Lange Groenendaal 79 – Gouda – Website

Deze spa heeft een damesdag en een badkledingdag.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Wilhelmien

Voor mij is Spa Gouda een mooie spa op een mooie plek. We zijn er pas geweest en het beviel ons prima. Goede behandelingen, het was overal schoon en netjes. We hebben er ook heerlijk gegeten, alles was even smakelijk. We konden uit een hele rits van gerechten kiezen.

Mooi en verzorgd binnen. Fijn en attent personeel, top behandelingen. We voelden ons daar thuis en dus ontspannen. Gelukkig was het er niet druk. Wij raden deze spa zeker aan!!


Mirjam

Fijne sauna, met vriendelijk personeel, schone en knusse faciliteiten en de opgieting was een hele belevenis inclusief afkoelingsritueel. Wij komen zeker nog een keer terug 🙂


Jeann. S.

Hele prima sauna. Ga naar de damesdag. Dan is het heerlijk rustig. Je kunt jezelf zijn. Beschaafd en nette bediening. Mooie spa, netjes schoon en gezellig. Eten was ook goed.


Sandra

Sauna Gouda is mooi en verzorgd. Het gaat er daar gemoedelijk toe. Het restaurant doet goed haar best. Het is dus een kleine sauna met de voordelen die daarbij komen. Gezelligheid, knus eigenlijk. Heel wat anders dan die grote sauna’s.

Helaas is de rustruimte te dicht bij de open keuken, gaf wat lawaai.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Spa Gouda in de levendige binnenstad – SaunaGids

  1. Rozemarijn Tolk

    Sauna Gouda is een prachtige, sfeervolle sauna in een gerestaureerd badhuis met alles erop en eraan. Het is een wat kleinere sauna met vele kleine cabines en sauna’s en een heerlijk zwembad. Ze laten max 36 mensen binnen dus het is er nooit te druk. Heerlijke behandelingen gehad en gratis parkeren in Qpark. Top!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *