Centre du Lac, Pijnacker bij Den Haag | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Centre du Lac in Pijnacker plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Centre du Lac in Pijnacker

centre du lacHallo,

In jullie sauna gids mis ik in de provincie zuid Holland, Centre Du lac in Pijnacker bij Den Haag.

Kom de sauna wel tegen in vergelijkingen, maar niet in jullie overzicht. Als jullie compleet willen zijn, hoort deze er toch echt bij !

Groeten van Rob


Profiteer van sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Centre du Lac

Centre du Lac – Katwijkerlaan 105 – Pijnacker – Website

Deze sauna heeft een damesdag.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

Petra

Wij zijn vorig jaar naar Du lac geweest. De dag er voor waren we naar Elysium Bleiswijk geweest wat we erg massaal en onpersoonlijk vonden. Centre du lac was een verademing. Er hing een gezellige, ontspannen sfeer. De sauna’s waren heerlijk, het eten lekker en in de rustruimte kwamen we echt tot rust. De Aqua Wellness sessies een zijn echt een aanrader. We komen zeker terug.


Monieke L.

Wij, mijn moeder en ik gaan vaak naar Sauna du Lac. Voor ons blijft het genieten. Je hebt het goede gevoel al bij het binnen komen. Het personeel ontvangt je vriendelijk. Er zijn aparte dames kleedkamers. Daar vind je ook de douche. Precies zoals het hoort.

De sauna is niet zo groot, hoeft van ons ook niet. Er is meer dan voldoende om er een dag plezier te hebben. Het eten kan ik je daar aanbevelen. Leuk ook dat er steeds een dagmenu is. Kun je iets verrassends bestellen.

Wat wij zo fijn vinden zijn de loly’s, zij maken er iets van.

Let ook op de sauna aanbiedingen. Ze hebben vaak leuke arrangementen.


S.

Een hele goede sauna waar wij graag naartoe gaan.

Heerlijk kunnen ontspannen bij deze sauna. Het is geen grote sauna, maar je vindt er alles wat je zou wensen. Leuk zwembad dat binnen en buiten is. verder zijn er relaxruimtes met heerlijke bedden, top!

De sauna is schoon en netjes. Ze blijven maar petsen. Zo hoort het ook. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Het restaurant is prima. Wij namen saté en daar was niets op aan te merken.

Jouw SaunaGids

One thought on “Centre du Lac, Pijnacker bij Den Haag | Reviews | SaunaGids

  1. Anja

    Dagje wellness geboekt met een wellness en beauty bon. Bij de reservering duidelijk aangegeven dat ik wilde betalen met deze bon. Centre du Lac vroeg om het nummer van de wellnesskaart om na te kijken of deze nog geldig was. Te goeder trouw doorgegeven aan Centre du Lac. 2 dagen voor de reservering kreeg ik te horen dat deze bon niet werd geaccepteerd door Centre du Lac. Ik heb aangegeven de reservering aan de hand hiervan te annuleren aangezien ik duidelijk op voorhand heb aangegeven te willen betalen met deze bon. Wonderbox was verbaasd dat deze werd geweigerd aangezien zij wel partner zijn van deze organisatie. Tot mijn verbazing kwam ik er na 2 maanden achter toen ik de bon wilde incasseren dat Centru de Lac de bon (die zij niet accepteerden) stiekem achter mijn rug toch geincasseerd hadden, terwijl ik geen gebruik gemaakt hebt van hun wellness. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd en ook wordt er niet op mijn verzoek terug gebeld. Ik ben opgelicht door dit bedrijf! Boek hier niet…….

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *