Thermen Binnenmaas in s-Gravendeel – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Thermen Binnenmaas plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Thermen Binnenmaas

Thermen BinnenmaasFijn dat de sauna weer is geopend. Het is vlakbij mijn huis.

Het is een mooie sauna of moet je thermen zeggen. De opgietingen waren heerlijk. De behandelingen neem ik nooit dus daar kan ik niets over zeggen. Wel maak ik uit de reacties op dat het wel ok is.

Ook het restaurant ziet er mooi uit. Er is voldoende ruimte. Helaas is het er duur, heel duur. En saté van kip voor € 18 is toch wel te veel. Zonder dat een heerlijke dag gehad.

Mvg, Gerda


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Thermen Binnenmaas.
> Kies hier vanaf € 20,65. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermen Binnenmaas

Thermen Binnenmaas – Strijenseweg 109 – ‘s-Gravendeel – Website

Deze thermen heeft een damesdag.
> Meer over damesdagen.Vervolg beoordelingen

Marion

Ik ben er met mijn vriendin en haar vriend geweest. We hebben het heerlijk gehad. Niets op aan te merken. We gingen ontspannen naar huis.


Gerard

Ook ik kan alleen maar zeggen dat de Thermen Binnenmaas mij goed is bevallen. Ik kom uit Rotterdam en ging deze thermen eens bekijken. Geen spijt va gehad.


Ingrid

Fijne sauna en de service was goed. We hadden zo ons eten op tafel. Ik begreep dat het van buiten moest komen. Had het niet eens in de gaten.


Sander

De omgeving van Thermen Binnenmaas doet heel relaxed aan. De sauna is niet zo groot en dat zoek ik juist. Dan voel je nog die aandacht voor je. Maar er is voldoende om er een dagje uit te houden Mijn hobby zijn de opgietingen en die waren echt goed!! Dat gezeur met die vergunning en het restaurant … gemeente doe er wat aan.


Xp.

De sauna ligt tussen de tussen de landbouw bedrijven. De sauna heeft veel te bieden. En waar ik altijd op let is of het erg schoon is en dat was het zeker. Sauna’s binnen en buiten. Attent personeel. Een goede rustruimte om ook wat te lezen. Alleen al voor het uitzicht kom ik terug!!

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Thermen Binnenmaas in s-Gravendeel – SaunaGids

 1. Monique

  Ik ben 12 januari geweest weer een fijne dag gehad net zo als in 2018…Zeer vriendelijk personeel ondanks dat ze geen horecavergunning hebben toch heerlijk gegeten. .via een tablet bij thuisbezorgd.nl besteld en binnen 20 minuten op tafel .

  Fijne opgietingen gehad . Heerlijk rustig en mooi complex je komt hier echt helemaal tot rust.

  Zeer zeker een aanrader en ik kom beslist terug !

  Want ik heb een leuke aanbieding via spaonline gevonden .

  Reageren
 2. Anita

  Vorige week een hele dag hier vertoefd, hele fijne sauna, lief personeel, ontzettend schoon. Super massage gehad van een heel vakkundig iemand( heb de naam niet onthouden sorry) heerlijk gegeten. Komen hier zeker terug vanuit de kop van Noord- Holland

  Reageren
 3. Izabela

  Een hele fijne en relaxte sauna. Ik moest denken aan Bali, de stijl was zeker Indonesisch.
  Super schoon en prachtige rustruimte.
  De enige wat ik een min punt vond was de catering. Best wel prijzig, dus je verwacht alles op een mooie bord te krijgen, nee hoor ik kreeg mijn eten op een plastic bord met plastic besteek… Dat vind ik niet kunnen in een restaurant. Hoop dat hun daar iets aan doen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *