Hotels van Oranje Sauna, Noordwijk | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Hotels van Oranje plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee

hotels van oranjeDe sauna van Hotels van Oranje is in mijn ogen een goede. Goede voorzieningen met twee sauna’s (verschillende temperaturen), een neveltuin, een dompelbad, een turks stoombad, een bubbelbad en verschillende douches.

Ook zit er een sportruimte bij waar gebruik van gemaakt kan worden. Het zwembad, waar ook door niet-sauna-gangers van gebruik gemaakt wordt, is behoorlijk en bezit over een golfmaker.

Het hele gebeuren is schoon en, zoals van een 4 sterren hotel verwacht mag worden, is de service goed. Aan de bar kunnen verschillende drankjes en hapjes besteld worden.


Profiteer van sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Hotels van Oranje

Hotel van Oranje – Kon. Wilhelmina Boulevard 20-31 – Noordwijk aan Zee – Website

De sauna en ambiance van Hotels van Oranje zijn, samen met het gezellige strand van Noordwijk aan Zee dé ideale bestemming voor een vriendinnendag of een vriendinnenweekend.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Joop L.

Helaas is al een hele tijd het niet toegestaan om bloot in de sauna van Hotels van Oranje te zwemmen. Maar de sauna daar is helemaal goed. Gelukkig kun je daar wel bloot zijn en je heerlijk (laten) ontspannen. Voor mij een aanrader.


Oh oh

Kom er net vandaan. Ben er vaker geweest. Het is altijd weer genieten. Graag een foto van het interieur. Ik ben een foto gek.


Axio

Voor mij is de sauna van Hotels van Oranje een vorm van genieten en ontspannen. Je vindt er alles wat je in de sauna verwacht. Met zelfs een tropisch golfslagbad, whirlpool, Turks bad en een neveltuin. ook maak ik af en toe gebruik van de snel bruiner en doe fitness. Het eten is er meer dan goed.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *