Spavarin Rijswijk – Hotel Spa Savarin | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Spavarin Rijswijk plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Spavarin Rijswijk

spavarin rijswijkSpavarin Rijswijk bij Den Haag is een schitterend hotel met veel service. Ik verwacht dat veel mensen het daar prettig zullen hebben.

Voor ons, 22 jr en normaal inkomen is het te chique. Je betaalt voor alles en het personeel is te afstandelijk. Ze streven naar een soort standaard maar vergeten wie wij zijn. Gaf ons een ongemakkelijk gevoel. Ze zouden wat losjes kunnen zijn, dan komen we zeker nog eens terug.


Sauna aanbiedingen

Tripper logoDe beste deals voor de leukste dagjes weg
Dagentree Cityspa Spavarin en arrangement
> Veel korting dagje weg NU € 19,50, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, Nederlands grote sauna boekingssite
Hoogste kortingen voor Spavarin
> Kies hier vanaf € 22,50. Ook leuk als cadeau!

Sauna aanbiedingen ZowegZoweg met mooie sauna aanbiedingen
2 dagen Hotel en Cityspa Spavarin *****
> Sauna aanbieding vanaf € 150,00, klik hier

Hotel SpecialsHotelSpecials met haar wellness breaks
Wellness Special, incl. ontbijt van Spavarin Rijswijk
> Wellness break vanaf € 195,00, klik hierGegevens van Spavarin Rijswijk

Hampshire Hotel Spa Savarin – Laan van Hoornwijck 29 – Rijswijk – Website

In Spavarin Rijswijk is badkleding verplicht.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Klazien

Wij hadden een super aanbieding geboekt. Toen wij kwamen konden we zo ruilen voor een een appartement met whirlpool, top toch!

In het restaurant het 3 gangenmenu aangepast worden om er geen varkensvlees in te krijgen. Ontbijt, altijd belangrijk was ook super. Eitjes en pannenkoeken. Het was er wel erg druk en dan zijn wij niet op ons gemak. Tip ontbijt om 10 uur.


Fransje

Duur arrangement gekocht voor 100 euro Inc. 2 kleine behandelingen. Blijkt dat je van huis je handdoek en zo nog moet meenemen?! Je kunt ook een handdoeken huren, kost wel 22,50 euro extra. En dat noemt zich 5*?
Ik heb hier geen vertrouwen in. Ik wil mijn geld terug en hoef die behandelingen niet meer. Bah, wat amateuristisch.


K+L

Daar gingen wij dan, een dagje sauna in Rijswijk. Kost even 29,50 pp. Dit is zonder eten en behandeling. Rondleiding was matig, weinig interesse voor ons. Goede en mooie sauna faciliteiten, maar voor ons hoeft het voor een tijdje niet meer.

Jouw SaunaGids

5 thoughts on “Spavarin Rijswijk – Hotel Spa Savarin | Reviews & Acties

 1. Daphne

  De wellness is erg slecht, sauna’s en wirlpool hebben lage temperaturen dat hoort niet! De vloeren in en om de wellness zijn spekglad, ik ben een paar keer bijna uitgegleden, erg gevaarlijk. Niet aan te bevelen als wellness. Restaurant is goed.

  Reply
 2. C. Elenbaas

  Hotel met overnachting , ontbijt , wellness en diner geboekt voor 250 euro . Sommige personeelsleden aardig andere arrogant . Dit is geen 5 sterren bedoeling . Kamer onfris , raam kon niet open . Wellness zeer teleurstellend . Slechte handdoeken , gladde vloeren niet schoon en weinig faciliteiten. Behandelingen geboekt , gezicht behandeling zeer onprofessioneel. Wel fijne producten van Babor maar de rest amateuristisch.
  Eten was matig . Factuur klopte niet , moesten 4 punten worden aangepast . Dure ervaring met een behoorlijke kater . Geen aanrader

  Reply
 3. Linda

  Teleurstellende ervaring. Personeel is onvriendelijk en heeft een arrogante houding. Kleiner dan ze doen lijken. Faciliteiten niet allemaal werkend en beschikbaar. Geen aanrader.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *