Azzurro Spa & Wellness in Noordwijk | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Azzurro Spa & Wellness plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Azzurro Spa & Wellness

azzurro wellnessVia ons eigen hotel konden we gebruik maken van Azzurro. Er was fitness, een sauna en een zwembad. Je hoefde geen handdoeken mee te nemen, die lagen er al. Wel je badkleding, want dat is hier verplicht, dus ook in de sauna. Dat hebben we vaker meegemaakt in hotels. Zeker als je in Duitsland bent. Prima zwembad, de sauna en het stoombad. Wat klein, maar toch voldoende. Drinken was er voldoende en gratis. Wel jammer dat je er even voor moest lopen. Scrub zout was er bij de douches niet. Dat is wel iets wat er voor mij bij hoort. De combinatie fitness en sauna is voor ons een wens. We zoeken erop. Fitness apparatuur was er meer dan voldoende. Wij zijn haast een dagje gebleven. Echt iets voor ons.

ChantalSauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Gegevens van Azzurro Spa & Wellness

Azzurro Wellness – Oude Zeeweg 57 – Noordwijk – Website

Badkleding is verplicht. Als je gekleed de sauna wilt bezoeken dan ben je hier juist. Zie ook badkledingdagen in de sauna.Vervolg beoordelingen

K.

Vaak ga ik sporten in Azzurro. Lekker zo om de dag te beginnen. Fitness en dan als cooling-down de sauna. Het is een heerlijke gelegenheid. Je komt er heel ontspannen vandaan.


..

Hier ga ik naartoe om te relaxen. Voor de auto is voldoende plaats. Je wordt er vriendelijk bediend. Baantje trekken in het zwembad. Dan wat doen aan de toestellen en na afloop om verder te relaxen de sauna in. Ik wissel het stoombad en sauna af. Wat wil je nog meer.


Peter

We hadden een arrangement bij een ander hotel, hotel Vesper. We konden zo gebruik maken van de spa en wellness van Azzurro. Mooi zwembad. Sauna en Turks bad waren heerlijk. Fitness doen wij niet aan. Heerlijk gehad.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *