Sauna Velp – Sauna & Beauty bij Arnhem – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Velp plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Velp

Sauna VelpIk ben met mijn vriendin naar Sauna Velp bij Arnhem geweest. En het werd een een heerlijke. We hebben een prima gezichtsbehandeling gehad. We hebben heel wat sauna’s gezien. De aankleding is in stijl van het pand. De sauna is netjes en schoon. Extra sfeer door kaarsjes en bloemen.

De lunch was veel en lekker net zoals het diner. Personeel was vriendelijke en behulpzaam.

Jammer te lezen dat mensen het nodig vinden het bedrijf af te kraken. En dan ook nog de vinger wijzen naar de ander. Sommige mensen vinden zichzelf, denk ik perfect. Juist in een tijd dat je tolerantie dient te tonen en niet elkaar te kwetsen.

Wij komen terug. Sauna Velp is een aanrader.


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Velp.
> Kies hier vanaf € 24,75. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Velp

Sauna & Beauty Velp – Stationsstraat 30 – Velp – Website

Sauna Velp heeft een damesdag.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

Leo

Sauna Velp is een geweldige sauna om te verblijven. Het personeel zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Het eten was heel smakelijk, je vindt hier een hele goede hammam behandeling, personeel dat weet wat ze doen, mooi dakterras met bloemen. Een plek om goed te relaxen. Wij gaan graag naar deze sauna.


Robbie

Helemaal mee eens! Tis een niet te grote maar met voldoende faciliteiten sauna, en dat is wat ik in gedachten heb als ik een dagje wil ontspannen. Er word heel veel gedaan om je lekker op je gemak te voelen. Zowel door al het personeel als door de aankleding, tel daar de opgietingen en het heerlijke eten bij op. Wat wil je nog meer vraag ik me af als je een verzorgd dagje uit wil. En als je een “attidude” hebt en niet naar je zin of je hebt slechte zin moet je ergens niet naar toe gaan. En al helemaal niet iets of iemand achter hun rug om afkraken maar recht in hun gezicht doen. Ben blij dat sommigen daarop worden aangesproken zodat ze de goede sfeer voor andere niet meer verpesten. Voor mij is en blijft Sauna Velp een blijver en zeker een aanrader.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Velp – Sauna & Beauty bij Arnhem – SaunaGids

  1. Paul

    Samen met een goede vriend van mij geweest en idd zoals in de vorige berichten te lezen was erg vriendelijk personeel ,genoeg faciliteiten mooi dak terras kortom we komen nog een keer terug.

    paul

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *