Thermen Nijmegen – Sauna & Beauty | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Thermen Nijmegen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Thermen Nijmegen

Thermen Nijmegen is gesloten!

thermen nijmegenThermen Nijmegen vond ik tot nu toe de minste sauna die ik bezocht heb. Het is ruim opgezet en er is voldoende variatie om je de hele dag te vermaken, toch waren hier voor mij meer minnen dan plussen. Het oude gedeelte bevat o.a. een zwembad waarvan ik het water te koud vond.Het is door het hele complex niet echt schoon, het restaurant vind ik een beetje het moet maar het kan niet.Daarmee bedoel ik het uiterlijk van het restaurant, over het eten valt niks te klagen dit is goed. Het personeel is vriendelijk voor vaste gasten,als je er voor het eerst komt doen ze niet echt moeite om ervoor te zorgen dat je nog een keer komt.

Ik heb ook positieve verhalen over deze sauna gehoord, maar gelukkig voor mij zijn er meerdere Sauna ’s in mijn omgeving zodat ik niet weer naar de Thermen zal gaan.

Groetjes Angela


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen – Panovenlaan 3 – NijmegenVervolg beoordelingen

Whitey

Sinds het einde van sauna de Lingetuin (helaas) ben ik aanraking gekomen met sauna de thermen Nijmegen. Prima keus zo blijkt na een paar bezoeken. Als snel ben ik overgegaan op een jaarkaart. Redenen genoeg hiervoor. Buitengewoon vriendelijke en behulpzame bediening! Altijd staan ze voor je klaar om je een fijne en/of gezellige knusse avond, dag te bezorgen.

Massages zijn goed en de (Hamman) door Amber zijn een weldaad voor lichaam en geest! Faciliteiten vindt je er in overvloed en voor iedereen is er wel wat naar zijn gading te vinden. De opgietingen zijn gewoon genieten pur-sang. Rob en Bram maken er altijd weer een ware happening van om hun gasten te verwennen. Rozeblaadjes met Valentijn, het beste fruit en niet te vergeten de vele thema\\\’s van de opgietingen welke om de twee uur voor je verzorgd worden.

Als ik de overige recenties zo een doorneem snap ik niet in welke sauna men geweest is, maar zeker niet sauna de Thermen Nijmegen. Ik kan u met een gerust hart deze sauna aanbevelen als u niet op massaal uit bent. Maar waarde hecht aan gastvrijheid, vriendelijkheid en de echte professie van opgietingen wilt ervaren.

Met vriendelijke groet aan de jonge enthousiaste sterren


Mark

Ik kom regelmatig in de sauna De Thermen Nijmegen. Het is een fijne sauna met verschillende mogelijkheden, zoals een bubbel en zwembad binnen en buiten, infrarood cabine, kleuren cabine, kruidenbad en genoeg verschillende sauna cabines. Het geheel ziet er schoon en verzorgd uit. De ontvangst en bediening is correct en vriendelijk.Ik heb een haman behandeling genomen met een gratis rhassoul behandeling, heerlijk.. Vooral in deze tijd waarin we voortdurend door de pers, radio en televisie alleen maar negatieve verhalen en geluiden horen, is het voor mij nog belangrijker om te genieten in de sauna.


Gr Ruud

Hallo,

Ik kwam op jullie site via google.

Gisteren naar Thermen Nijmegen geweest. Wat een droefenis zeg, het had een leuk dagje zonder de kinderen moeten zijn maar dit was echt pet en we zijn dus maar voortijdig weggegaan.

Met name het horecagedeelte was bar en boos, het personeel (studenten??) hebben werkelijk geen idee over de zeer beperkte en dure kaart. Een omelet voor dik € 18, een Belgisch biertje wat op de kaart staat en ze niet in huis hebben, 6 bitterballen voor bijna € 5­.

Ik ben best bereid om wat meer te betalen voor iets goeds/lekkers maar dit was treurig. Maximale prijzen voor de laagst mogelijke kosten lijkt het en ook nog zeer beperkt.

Over het sauna gedeelte, vooral bij het zwembad tegels die zijn gelegd aan de rand en waar vervolgens weer meters ducktape overheen is geplakt, zichtbaar metselwerk, massage van niks ook nog eens, de angst groeide al toen we een uur binnen waren dus het bleek helaas waar ook qua de massage van € 30.

Jouw SaunaGids

7 thoughts on “Thermen Nijmegen – Sauna & Beauty | Reviews | SaunaGids

 1. Joop

  Hallo vanavond geweest mega sathe besteld niet doen een stokje twee vette aardappel dingen extra friet bijbesteld moest ik ook betalen al met al een afknapper

  Reply
 2. Marije

  We waren voor het eerst sinds de corona periode weer in deze sauna waar voordien 30 jaar al kwamen.
  Maar nu nooit meer.
  Pluspunt waren de opgietingen, het eten en één vriendelijk vrouwelijk personeelslid
  Minpunten:
  1, Op de website stond dat het buitenbad kapot was, maar het bleek het binnenbad te zijn. Buitenbad was ijskoud en vies.
  2, In het dompelbad zwommen allerlei viezigheden
  3, Reserveren verplicht, het was bomvol, maar als je niet gereserveerd had mocht je toch nog naar binnen.
  4, Personeel is niet gastvrij, water bijvullen bij de wc, op snibbig toon herhaald toen ik haar niet verstond.
  5, Prijzen zijn niet in verhouding.
  6, We vroegen een doekje voor de handen schoon te maken het eten van spareribs. Hij zou iets halen maar is nooit verschenen
  7. Geen korting ook al waren de zwembaden niet te gebruiken
  8. De warme douches gaven geen water

  Jammer, voortaan naar een andere sauna

  Reply
 3. Laura

  Jeetje wat was dit een vreselijke sauna zeg. Het was er niet schoon, m’n man haalde zich tot twee keer toe open aan de trappetjes, keiharde muziek tijdens de opgieting en dan nog de vele borsten starende mannen. Wij zijn na een uur weggegaan en komen nooit meer terug.

  Reply
 4. Janna

  Alles is vies , wormpjes in het warmtebad buiten , aanslag tegen randen van baden echt niet hygiënisch bepaalde dingen verouderd , al bij al niet fris , ik snap niet dar er niet iets aan word gedaan .

  Reply
 5. Lies van Excel

  Vandaag in Thermen NIjmegen geweest met de 10 ritten kaart van de Select Wellness Groep.
  Al vele sauna’s bezocht , maar deze was toch echt niet fijn.
  Horeca ligt midden in het complex, waardoor iedereen continu heen en weer loopt. Het eten was smaakvol.
  Het complex is uit vele bouwstijlen en materialen opgebouwd, ook zie je dit terug in het interieur.
  Heel “ hokkerig” doet deze Thermen aan, vele deuren die open en dicht gaan.
  Kleedruimte heeft onvoldoende plek voor iedereen, en het was veel te druk voor ontspannen dag.
  Veel gasten waren met hoge korting via sites op internet gekomen, wat veel onrust gaf.
  Wel veel opgietingen, maar 1 sauna meester zou meer training nodig hebben, leek niet de essentie van een opgieting te begrijpen, bewoog heel houterig, wapperde echt niet goed.
  Jammer.

  Reply
 6. simone

  20 feb 2019 bij sauna Nijmegen geweest.
  heb betere op gietingen gezien dit slaat nergens meer op
  wat een theater dit heeft niets meer met op gietingen te maken.
  wij komen voor de warme wappers en niet voor die clowns die daar maar wat staan te Tiereliere.ze doen maar wat was er zo rommelig.maar we hadden weinig keus ze deden 5 gietingen op zondag hoop dat het toch niet iedere keer is.anders zien ze me er niet meer.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *