Thermen Nijmegen – Sauna & Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Thermen Nijmegen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Thermen Nijmegen

Thermen NijmegenThermen Nijmegen vond ik tot nu toe de minste sauna die ik bezocht heb. Het is ruim opgezet en er is voldoende variatie om je de hele dag te vermaken, toch waren hier voor mij meer minnen dan plussen. Het oude gedeelte bevat o.a. een zwembad waarvan ik het water te koud vond.Het is door het hele complex niet echt schoon, het restaurant vind ik een beetje het moet maar het kan niet.Daarmee bedoel ik het uiterlijk van het restaurant, over het eten valt niks te klagen dit is goed. Het personeel is vriendelijk voor vaste gasten,als je er voor het eerst komt doen ze niet echt moeite om ervoor te zorgen dat je nog een keer komt.

Ik heb ook positieve verhalen over deze sauna gehoord, maar gelukkig voor mij zijn er meerdere Sauna ‘s in mijn omgeving zodat ik niet weer naar de Thermen zal gaan.

Groetjes Angela


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Thermen Nijmegen.
> Kies hier vanaf € 26,06. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen – Panovenlaan 3 – Nijmegen – WebsiteVervolg beoordelingen

Whitey

Sinds het einde van sauna de Lingetuin (helaas) ben ik aanraking gekomen met sauna de thermen Nijmegen. Prima keus zo blijkt na een paar bezoeken. Als snel ben ik overgegaan op een jaarkaart. Redenen genoeg hiervoor. Buitengewoon vriendelijke en behulpzame bediening! Altijd staan ze voor je klaar om je een fijne en/of gezellige knusse avond, dag te bezorgen.

Massages zijn goed en de (Hamman) door Amber zijn een weldaad voor lichaam en geest! Faciliteiten vindt je er in overvloed en voor iedereen is er wel wat naar zijn gading te vinden. De opgietingen zijn gewoon genieten pur-sang. Rob en Bram maken er altijd weer een ware happening van om hun gasten te verwennen. Rozeblaadjes met Valentijn, het beste fruit en niet te vergeten de vele thema\\\’s van de opgietingen welke om de twee uur voor je verzorgd worden.

Als ik de overige recenties zo een doorneem snap ik niet in welke sauna men geweest is, maar zeker niet sauna de Thermen Nijmegen. Ik kan u met een gerust hart deze sauna aanbevelen als u niet op massaal uit bent. Maar waarde hecht aan gastvrijheid, vriendelijkheid en de echte professie van opgietingen wilt ervaren.

Met vriendelijke groet aan de jonge enthousiaste sterren


Mark

Ik kom regelmatig in de sauna De Thermen Nijmegen. Het is een fijne sauna met verschillende mogelijkheden, zoals een bubbel en zwembad binnen en buiten, infrarood cabine, kleuren cabine, kruidenbad en genoeg verschillende sauna cabines. Het geheel ziet er schoon en verzorgd uit. De ontvangst en bediening is correct en vriendelijk.Ik heb een haman behandeling genomen met een gratis rhassoul behandeling, heerlijk.. Vooral in deze tijd waarin we voortdurend door de pers, radio en televisie alleen maar negatieve verhalen en geluiden horen, is het voor mij nog belangrijker om te genieten in de sauna.


Gr Ruud

Hallo,

Ik kwam op jullie site via google.

Gisteren naar Thermen Nijmegen geweest. Wat een droefenis zeg, het had een leuk dagje zonder de kinderen moeten zijn maar dit was echt pet en we zijn dus maar voortijdig weggegaan.

Met name het horecagedeelte was bar en boos, het personeel (studenten??) hebben werkelijk geen idee over de zeer beperkte en dure kaart. Een omelet voor dik € 18, een Belgisch biertje wat op de kaart staat en ze niet in huis hebben, 6 bitterballen voor bijna € 5­.

Ik ben best bereid om wat meer te betalen voor iets goeds/lekkers maar dit was treurig. Maximale prijzen voor de laagst mogelijke kosten lijkt het en ook nog zeer beperkt.

Over het sauna gedeelte, vooral bij het zwembad tegels die zijn gelegd aan de rand en waar vervolgens weer meters ducktape overheen is geplakt, zichtbaar metselwerk, massage van niks ook nog eens, de angst groeide al toen we een uur binnen waren dus het bleek helaas waar ook qua de massage van € 30.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Thermen Nijmegen – Sauna & Beauty – SaunaGids

 1. simone

  20 feb 2019 bij sauna Nijmegen geweest.
  heb betere op gietingen gezien dit slaat nergens meer op
  wat een theater dit heeft niets meer met op gietingen te maken.
  wij komen voor de warme wappers en niet voor die clowns die daar maar wat staan te Tiereliere.ze doen maar wat was er zo rommelig.maar we hadden weinig keus ze deden 5 gietingen op zondag hoop dat het toch niet iedere keer is.anders zien ze me er niet meer.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *