Palestra Braamt – Landal Stroombroek | Reviews

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Palestra Braamt plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Palestra Braamt

palestra braamtWij zijn erg gecharmeerd van Sauna Palestra in Braamt (bij Doetinchem). Het is er sfeervol gezellig en alles is ruim opgezet.
Je kunt er heerlijk relaxen. In het restaurant is het goed eten.

Ons cijfer is 8

Henk


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Palestra

Sauna Palestra – Landweerswal 2 – Braamt (Doetinchem) – WebsiteVervolg beoordelingen

Ans

Van het weekend weer naar Braamt geweest. De opgieting was heerlijk. Wel wat druk. Met het wapperen van de handdoek, en water en een geurtje wordt het zeer heet. Niet iedereen vindt dat aangenaam. Lunch was goed en verder de hele middag wat gelegen en sauna’s gedaan. En gezwommen. Na zo’n dag voel je je veel beter. Braamt is het voor mij!


Groetjes Annemiek

Wil graag toch kwijt over Palestra Braamt dat het een fijne sauna is, maar het eten echt niet geweldig (lunch) heeeel gewoontjes … gewoon een lekker vers stokbroodje met verse vleeswaren of kazen zou geweldig zijn! Nu echt weinig keus …. en alles nogal kant en klaar ….. jammer toch? Als je jezelf een dagje wilt verwennen? Naar mijn idee hoort eten en drinken daar ook bij …


Groetjes, Anne

Hallo, ik ben regelmatig bij Palestra Braamt geweest en ik kan niet anders zeggen dat de kwaliteit de laatste tijd erg achteruit is gegaan. Het wordt tijd dat er weer voldoende personeel komt, saunameesters zijn er bijna niet en daardoor is er nog maar zelden een sauna ritual. Wat ook jammer is dat het personeel heel erg onpersoonlijk blijft en veel met elkaar aan het kletsen is, dit stoort regelmatig. Regelmatig is er een sauna kapot en het wordt dan ook tijd dat ze eens goed gaan renoveren. Wanneer je het niet echt als dagje uit ziet maar gewoon even een sauna beurt dan is het prima te doen maar tegenwoordig heb ik niet meer het gevoel dat ik daar lekker verwend wordt.


W.

Gisteren zijn we samen met mijn man naar Palestra Braamt geweest. Heerlijk dag geweest, diverse sauna’s, prima eten op het terras en de prijzen waren echt niet te hoog. Ben heel enthousiast over Palestra!


Margot

Palestra Braamt is een sauna waar je tot rust kunt komen. Althans als er niet steeds zeurende kinderen rondlopen. Palestra bouw er een pretpark bij en laat ons met rust, zou mijn advies zijn.

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Palestra Braamt – Landal Stroombroek | Reviews

 1. Patrick en Patricia

  Wij komen er bijna wekelijks, het is voor ons echt een heerlijke plek om te genieten en bijkomen. We hebben andere alternatieven (Spa Veluwe en Bronsbergen) ook geprobeerd maar zijn over Palestra veel beter te spreken. Voor ons is het gewoon echt lekker bijkomen en genieten.

  Reply
 2. Gerrit

  Hallo
  Donderdag Palestra bezocht ,defecte wc brillen en drukkers geen handdoekhaakjes vrij voor onze handdoeken sauna’s vol rumoerig . Kleedruimte niet fatsoenlijke de ruimte om om te kleden.
  Alles met elkaar was het voor ons een grootte domper en niet voor herhaalding vatbaar.
  Prijs staat niet met verhouding met kwaliteit

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *