Palestra Braamt – Landal Stroombroek – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Palestra Braamt plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Palestra Braamt

Palestra BraamtWij zijn erg gecharmeerd van Sauna Palestra in Braamt (bij Doetinchem). Het is er sfeervol gezellig en alles is ruim opgezet.
Je kunt er heerlijk relaxen. In het restaurant is het goed eten.

Ons cijfer is 8

Henk


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna Palestra Braamt.
> Kies hier vanaf € 19,90. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Palestra

Sauna Palestra – Landweerswal 2 – Braamt (Doetinchem) – WebsiteVervolg beoordelingen

Groetjes Annemiek

Wil graag toch kwijt over Palestra Braamt dat het een fijne sauna is, maar het eten echt niet geweldig (lunch) heeeel gewoontjes … gewoon een lekker vers stokbroodje met verse vleeswaren of kazen zou geweldig zijn! Nu echt weinig keus …. en alles nogal kant en klaar ….. jammer toch? Als je jezelf een dagje wilt verwennen? Naar mijn idee hoort eten en drinken daar ook bij …


Groetjes, Anne

Hallo, ik ben regelmatig bij Palestra Braamt geweest en ik kan niet anders zeggen dat de kwaliteit de laatste tijd erg achteruit is gegaan. Het wordt tijd dat er weer voldoende personeel komt, saunameesters zijn er bijna niet en daardoor is er nog maar zelden een sauna ritual. Wat ook jammer is dat het personeel heel erg onpersoonlijk blijft en veel met elkaar aan het kletsen is, dit stoort regelmatig. Regelmatig is er een sauna kapot en het wordt dan ook tijd dat ze eens goed gaan renoveren. Wanneer je het niet echt als dagje uit ziet maar gewoon even een sauna beurt dan is het prima te doen maar tegenwoordig heb ik niet meer het gevoel dat ik daar lekker verwend wordt.


W.

Gisteren zijn we samen met mijn man naar Palestra Braamt geweest. Heerlijk dag geweest, diverse sauna’s, prima eten op het terras en de prijzen waren echt niet te hoog. Ben heel enthousiast over Palestra!


Margot

Palestra Braamt is een sauna waar je tot rust kunt komen. Althans als er niet steeds zeurende kinderen rondlopen. Palestra bouw er een pretpark bij en laat ons met rust, zou mijn advies zijn.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Palestra Braamt – Landal Stroombroek – SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *