Sauna Apeldoorn – Sauna en Bodycare – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Apeldoorn plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Apeldoorn

Sauna ApeldoornSauna Apeldoorn is een eenvoudige sauna voor de echte liefhebber! Heerlijk kleine en gezellige sauna. Laag geprijsd en vriendelijk personeel.

Je vindt er alles en steeds bijelkaar. Reserveren is daar niet nodig. Het restaurant is tevens rustruimte. Zou best eens wat opgeknapt kunnen worden, want het is een beetje gedateerd. Wel is alles goed schoon.

De mega sauna’s in de buurt (Thermen Bussloo en Veluwse Bron) moet je lang van tevoren reserveren, en met zoektochten naar de sauna, afkoeling en opwarming. Weinig rustruimte en in het te grote restaurant staat er om de 10 minuten iemand te jengelen of je snel iets wilt gebruiken. Comercieel en erg duur. Dan is deze eenvoudige, goedkope en vriendelijke sauna een topper!

Willemien


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Gelderland.
> Kies hier vanaf € 9,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Apeldoorn

Sauna en Bodycare Apeldoorn – Heemradenlaan 104 – Apeldoorn – WebsiteVervolg beoordelingen

Ronny

Als je iets kleins en gezelligs zoekt dan zou Sauna Apeldoorn wel eens je keuze kunnen zijn. Ze hebben nog zorg voor je, ze kennen en herkennen je. Personeel is vriendelijk en de aufguss was weer top. massage goed, eten was prima. Hier ga je naartoe als je niet te veel geld hebt en het toch naar je zin wilt hebben.


Mariska

Je moet weten dat er natuurlijk in het begin wat fout kan gaan. Dat was vooral in de zomer. Maar de laatste keer was het helemaal ok. Ik voelde mij na de sauna geweldig. Sauna Apeldoorn is schoon en netjes bijgehouden. Schoon water, goede keuken, menukaart prima en nog te betalen ook. Maakt niet uit wat je nam, want het was allemaal redelijk geprijsd. Mooie buitensauna met heerlijke opgietingen. Veel variatie. Met de feestdagen ga ik zeker weer. Vaak is er dan een aktie en ben je al helemaal niet te veel kwijt. Een hele dag onder de pannen voor een paar tientjes, waar vind je dat nog. Dan denk ik dat ik een massage ga nemen, moet kunnen met die dagen. Wellicht dat dan ook mijn blessures weg zijn. Aaardige mensen, aardige sauna, aardige prijzen … we gaan weer terug!!

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Apeldoorn – Sauna en Bodycare – SaunaGids

 1. Dicky Broeder

  Vandaag, 1 september naar de saunameesterdag geweest en heb genoten van de vele opgietingen, maar de meest spectaculaire vond ik de Russische Banja opgieting van Karin en Rob.
  Heerlijk tussendoor in de zon gelegen en genoten van het lekkere eten.
  Deze middag en avond had ik niet graag willen missen, voor herhaling vatbaar.
  Bedankt voor iedereen die hier aan meegewerkt heeft.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *