Woudfennen Sauna Joure – Beauty | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Woudfennen Sauna Joure plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Friesland


Beschrijving van Woudfennen Sauna Joure

sauna woudfennenBegin september was ik op oefening in Leeuwarden en in het weekend was ik vrij. Ik heb aan de plaatselijke militairen gevraagd naar een goed sauna complex en deze hebben mijn gezegd dat ik naar Woudfennen Sauna Joure moest gaan in Scharsterbrug (Joure).

Wel ik ben er van 15.30 tot 23.45 H geweest en ik heb me heeerlijk kunnen relaxen in ee prachtig complex dat een sinarium, een gewone sauna, een mooi turks stoombad, een kruidentempel, een buitensauna en een prachtige ligweide bezit.
Ook is er een groot voetbad, een bubbelbad een goed restaurant een mooie bar en 2 grote relaxruimtes. Ik ben in België al in verschillende Sauna ’s geweest maar dit was toch de max; Ik weet zeker als ik nogmaals een oefening in Leeuwaarden een oefening heb dat ik er zeker terug naar toe ga.

Ik had nog een vraagje, op 17 oktober aanstaande vertrek ik voor 3 maanden naar het zuiden van Italië bij Bari, Foggia. Heeft iemand bij jullie enig idee waar ik daar een saunacomplex kan vinden. Ik spreek dan wel over sauna complexen.

Jules

Sauna De Woudfennen neemt op de Sauna Top 10 van 2020 een prachtige 8e plaats in. Nu eens een kleinere sauna in de Top 10!! Is dit een verandering van ons (sauna liefhebbers) gedrag?


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen


Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Woudfennen Sauna Joure

Sauna & Beauty – Thermen De Woudfennen – Woudfennen 10 – Joure – Website

Woudfennen Sauna Joure biedt badkledingdagen en damesdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Jos

Gisteren zijn we naar Woudfennen Sauna in Joure geweest. Kleine sauna met wel alles wat je nodig hebt. Goede sfeer, eten is er erg goed en de bediening is plezierig. Fijn dagje


J

Samen met mijn vriend een dagje gehad. Genoten van hamam behandeling. Lekker geluncht. Faciliteiten goed personeel ook.

Geslaagde dag. We komen terug,


Josephine

Sauna Woudfennen in Joure is een heerlijke sauna op een mooie plek. Gezellige sauna en gelukkig niet te druk. Er zijn volop sauna’s. due je verveelt je niet. En het restaurant is prima. We hebben het hotel genomen, eenvoudig maar eigenlijk ook goed en het ontbijt? Daar hebben we van gesmuld.

In de hammam hebben wij een rassoulbehandeling gehad, ook doen!


Trudy en Allewein

Zo we gingen weer eens een dagje uit. Wij zijn de buurvrouw en ik. Zij wilde graag naar de sauna, voor mij hoeft dat niet zo. Maar in Sauna Woudfennen heb ik mij goed vermaakt. Het zwembad was helemaal prima. Wij hebben een massage genomen en ook dat beviel mij wel. Zal thuis eens uitleggen hoe dat meot, ha, ha. We hebben prima gegeten. Het was in één woord genieten.,


ncs

Was voorlopig de laatste keer zo het nu lijkt bij sauna de woudfennen.

Het drama begon al bij het bestellen van een tosti beide een tosti besteld een met prei er in de ander een Hawaii komen ze het brengen weet ze niet welke tosti welke is, ze gaat maar weer terug de kok weet het ook niet.

Dan komt het moet u zelf maar even de tosti uit elkaar halen welke het is, ok dat tot daaraan toe dan zou het Turk stoombad weer klaar zijn naar renovatie alles wat klaar was niet het Turk stoombad 1é maal geen stoom de 2é maal veel te veel stoom 3é maal weer geen stoom.
Dan ga je eten en bestel je wat van de kaart ook als dat komt vragen ze niet welke groente er bij kan, nee het word voor je geregeld dan zeggen ze had u dat moeten zeggen welke groente later word er gezegd ja het is een eenvoudige keuken dan nog kan je het aan je klanten vragen, ik had ook kunnen zeggen ik vind deze groente niet lekker.

Maar dat ze bij de receptie er zich van af maken en verschuilen we kunnen de bedrijfsleider niet te pakken krijgen, we heb er alles aan gedaan ook is het bedrijf gebeld voor de storing die komt niet want alles moet open gebroken worden is en blijft een zwak excuus. Ze zijn hier niet op voorbereid er werd niet een lijst gemaakt van mensen die klachten hadden zo zie dat ze daar niet goed voorbereid zijn op zulke dingen.

Dus totaal niet waar gekregen voor mijn geld.

Jouw SaunaGids


7 thoughts on “Woudfennen Sauna Joure – Beauty | Reviews & Acties

 1. Astrid Haselbekke

  Dagje Woudfennen gedaan en waren erg tevreden, fijne sauna’s, lekker buiten kunnen zijn, fijn zwembad, vriendelijk personeel , die je het helemaal naar de zin konden maken, heerlijk gegeten , erg goed bevallen en komen beslist nog een keer
  We waren met de camper en konden relaxed en gratis overnachten op de camperplaats, ontbijten de volgende morgen was ook nog een optie, hebben we niet gedaan, we hadden alles mee in onze camper, maar een idee voor een volgende keer
  In één woord top

  Reply
 2. linda

  We komen hier alweer een paar jaar,vaak met hotelarrangement. Wij vinden het een relaxte, mooi sauna complex.
  Mooie tuin, heerlijke opgietingen (dat doen we eigenlijk alleen )
  Erg vriendelijk personeel, mooie hotelkamers, goede bedden en goede kok,want het eten is altijd prima massages zijn heerlijk…en over het algemeen niet te druk,ook erg fijn!
  Van de negatieve reviews snappen we helemaal niets….in al die jaren nog nooit wat negatiefs mee gemaakt….

  Reply
 3. Nauta

  Wij vonden het water koud dochses een drama nee komen niet meer
  Zonnebank uit het jaar na l

  Reply
 4. Pingback: Sauna Top 10 2022 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 5. Pingback: Sauna Top 10 2020 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 6. Saskia

  Dagje met mijn vriend naar sauna Woudfennen. Mooie sauna en wellness. Personeel vriendelijk. Goede opgietingen voor mijn vriend, had het nog nooit gedaan. Spannende belevenis. Goede keuken. Goed dagje uit.

  Reply
 7. Eric

  Vandaag een hele vervelende aanvaring gehad met iemand van de leiding van dit complex.
  Ik had zelf een vervelende ervaring door een andere gast en in plaats van verzachting of een oplossing kreeg ik nog een trap na.
  Dit incident is voor mij aanleiding om hier niet meer terug te komen en ik raad ook ahier naar toe te gaan..
  Wat andere menen doen moeten zij weten, maar ik hoor steeds meer nare verhalen hier.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *