Woudfennen Sauna Joure – Wellness & Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Woudfennen Sauna Joure plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Friesland


Beschrijving van Woudfennen Sauna Joure

Sauna WoudfennenBegin september was ik op oefening in Leeuwarden en in het weekend was ik vrij. Ik heb aan de plaatselijke militairen gevraagd naar een goed sauna complex en deze hebben mijn gezegd dat ik naar Woudfennen Sauna Joure moest gaan in Scharsterbrug (Joure).

Wel ik ben er van 15.30 tot 23.45 H geweest en ik heb me heeerlijk kunnen relaxen in ee prachtig complex dat een sinarium, een gewone sauna, een mooi turks stoombad, een kruidentempel, een buitensauna en een prachtige ligweide bezit.
Ook is er een groot voetbad, een bubbelbad een goed restaurant een mooie bar en 2 grote relaxruimtes. Ik ben in België al in verschillende Sauna ‘s geweest maar dit was toch de max; Ik weet zeker als ik nogmaals een oefening in Leeuwaarden een oefening heb dat ik er zeker terug naar toe ga.

Ik had nog een vraagje, op 17 oktober aanstaande vertrek ik voor 3 maanden naar het zuiden van Italië bij Bari, Foggia. Heeft iemand bij jullie enig idee waar ik daar een saunacomplex kan vinden. Ik spreek dan wel over sauna complexen.

Jules


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Friesland.
> Kies hier vanaf € 22,00. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Woudfennen Sauna Joure

Sauna & Beauty – thermen De Woudfennen – Woudfennen 10 – Joure – Website

Sauna Woudfennen biedt damesdagen.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

Josephine

Sauna Woudfennen in Joure is een heerlijke sauna op een mooie plek. Gezellige sauna en gelukkig niet te druk. Er zijn volop sauna’s. due je verveelt je niet. En het restaurant is prima. We hebben het hotel genomen, eenvoudig maar eigenlijk ook goed en het ontbijt? Daar hebben we van gesmuld.

In de hammam hebben wij een rassoulbehandeling gehad, ook doen!


Trudy en Allewein

Zo we gingen weer eens een dagje uit. Wij zijn de buurvrouw en ik. Zij wilde graag naar de sauna, voor mij hoeft dat niet zo. Maar in Sauna Woudfennen heb ik mij goed vermaakt. Het zwembad was helemaal prima. Wij hebben een massage genomen en ook dat beviel mij wel. Zal thuis eens uitleggen hoe dat meot, ha, ha. We hebben prima gegeten. Het was in één woord genieten.,


ncs

Was voorlopig de laatste keer zo het nu lijkt bij sauna de woudfennen.

Het drama begon al bij het bestellen van een tosti beide een tosti besteld een met prei er in de ander een Hawaii komen ze het brengen weet ze niet welke tosti welke is, ze gaat maar weer terug de kok weet het ook niet.

Dan komt het moet u zelf maar even de tosti uit elkaar halen welke het is, ok dat tot daaraan toe dan zou het Turk stoombad weer klaar zijn naar renovatie alles wat klaar was niet het Turk stoombad 1é maal geen stoom de 2é maal veel te veel stoom 3é maal weer geen stoom.
Dan ga je eten en bestel je wat van de kaart ook als dat komt vragen ze niet welke groente er bij kan, nee het word voor je geregeld dan zeggen ze had u dat moeten zeggen welke groente later word er gezegd ja het is een eenvoudige keuken dan nog kan je het aan je klanten vragen, ik had ook kunnen zeggen ik vind deze groente niet lekker.

Maar dat ze bij de receptie er zich van af maken en verschuilen we kunnen de bedrijfsleider niet te pakken krijgen, we heb er alles aan gedaan ook is het bedrijf gebeld voor de storing die komt niet want alles moet open gebroken worden is en blijft een zwak excuus. Ze zijn hier niet op voorbereid er werd niet een lijst gemaakt van mensen die klachten hadden zo zie dat ze daar niet goed voorbereid zijn op zulke dingen.

Dus totaal niet waar gekregen voor mijn geld.

Jouw SaunaGids


1 thought on “Woudfennen Sauna Joure – Wellness & Beauty – SaunaGids

 1. Eric

  Vandaag een hele vervelende aanvaring gehad met iemand van de leiding van dit complex.
  Ik had zelf een vervelende ervaring door een andere gast en in plaats van verzachting of een oplossing kreeg ik nog een trap na.
  Dit incident is voor mij aanleiding om hier niet meer terug te komen en ik raad ook ahier naar toe te gaan..
  Wat andere menen doen moeten zij weten, maar ik hoor steeds meer nare verhalen hier.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *