Wellness Goes luxueus saunaresort | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Wellness Goes plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zeeland


Beschrijving van Wellness Goes

wellness goesWellness Goes is een goede sauna en reuze gezellig. Nieuwe spullen met leuke styling. Wel te bedenken: vloer en bank in de 90 gr sauna is erg heet. Ik zag wel nieuwe matten, maar die werken niet.

Gisteren voor maar iets meer naar Veluwse Bron geweest en dan heb je veel meet te doen. Hun prijzen zijn wat aan de hoge kant.

Onlangs een leuk gescoord op Vakantieveilingen. 2 personen entree en rasul voor 26 euro. Voor een dagje wellness is dat even leuk, toch!

Emy


Sauna aanbiedingen en Yoga Weekend in Domburg

Tripper logoDe beste deals voor de leukste dagjes weg
Dagentree Wellnessresort Goes
> Veel korting dagje weg NU € 21,50, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, Nederlands grote sauna boekingssite
Hoogste kortingen voor Wellnessresort Goes
> Kies hier vanaf € 22,88. Ook leuk als cadeau!

PuurenkuurPuurenkuur wellness breaks en reizen
Yoga weekend Badhotel Domburg
> Weekend vanaf € 325,00, klik hier


Gegevens van Wellness Goes

Wellness Goes Fitland – Geldeloozepad 7-11 – Goes – Website

Wellness Goes heeft een badkledingdag. (let op: badkleding MAG dag)
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Stan M.

Heerlijke wellness gehad. Alleen te weinig cabines. Opgietingen waren verrassend en de hammam is mijn favoriet. Personeel doet het goed, ze begrijpen je. Ze houden de boel netjes, zijn ze ook volop mee bezig. Plezierige en behulpzame lui. Kom zeker terug.


W+S

Een voor bepaalde groepen populaire sauna. Ze zaten maar te kletsen. Het is er schoon. Leuk personeel, er is daar niet zo veel hoor. Het is echt geen grote sauna. Voor de opgietingen moet je wel reserveren. Goede toelichting, hoe het ging was maar zo zo. En dan die plastic glazen, wie verzint het. Toch komen we nog eens terug.


Ph

Al die acties van Fitland! Let erop dat je nooit meer dan € 15 eurie betaalt. Zou Fitland dat terug verdienen op de drankjes? Als lunch had ik een najaars special!! Een Tostada carpaccio. Dat maak je zo: kleine (te) harde tortilla met plakjes runder carpaccio, beetje rucola en pijnboompitten zeg 4 stuks. En dat voor € 11,00. Knap he. en dat voor een special!

Leuke sauna maar niet bijzonder.


Natasha

We komen er vaak. En wij zijn met de wellness heel tevreden. De afhandeling in het restaurant is gewoon goed. De massages zijn uitstekend.

Wel een beetje vaker schoon maken. Vooral de wc. Het stinkt er.


T

Ik ben al eens eerder naar Wellness Goes geweest met mijn vriendinnen en dan nu een keer met mijn ega. ! Een echt dagje uit is het geworden. Alles heerlijk rustig. Ook hij heeft een keer de opgietingen meegemaakt. Voor mij is Wellness Goes je van het!!,

Jouw SaunaGids

5 thoughts on “Wellness Goes luxueus saunaresort | Reviews & Acties

 1. Anja

  Van de week geweest
  + punten balie personeel ( telefonie’s ) één opgiet dame ( Moniek) en de aanwezige gasten
  – punten wc’s stinken / opgietingingen waardeloos / bijna “vechten” voor opgiet kaartje / vloerbedekking bij kluisjes (smerig en vol vieze plekken ) douche’s niet of nauwelijks te regelen / geen stilte in stilte sauna’s/ badjas “gepikt” ❓❓ in ieder geval niet terug gevonden / aanbieding : 4 LOEMPIA’S voor € 10 ( vet en niet te eten ) enz enz

  Ga hier niet heen lieve mensen ze zijn maar met één ding bezig en dat is GELD

  Reply
 2. M

  Afgelopen week in de sauna in Goes geweest. Daar een fikse infectie opgelopen in de intieme zone. Mij zie je daar niet meer

  Reply
 3. Tanja van der Winden

  ik schrijf normaal gesproken nooit reviews, maar nu is de maat vol voor mij.
  Op vrijdag 1 november zijn wij, mijn man en ik, een dag in sauna wellness Goes geweest. De sauna is klein maar oké.  De baliemedewerkster vroeg wel of wij bekend waren, wat niet zo was, maar legde niet uit waar we alles konden vinden. De mededeling was: door die deur en dan vindt u alles. Niet echt klantvriendelijk.
  Maar wat wij véél erger vinden: Bij binnenkomst hebben wij voor mijn man een badjas gekocht van hammamdoek, maat L/XL., deze was hem wat te groot, hij moest de mouwen omslaan, maar was er blij mee.
  Zondag 3 november heb ik de jas gewassen en de jas is bijna 30(!!) cm gekrompen. Ik heb direct gebeld met een baliemedewerkster en gemaild naar de frontdesk manager.
  Na wat mails heen en weer is mij toegezegd dat ik de aankoop én retour-verzendkosten vergoed zou krijgen.
  Nu, 11 december en dus anderhalve maand(!) verder heb ik nog steeds het geld niet ontvangen. Zéér slechte zaak!
  De frontdesk manager zei een week geleden dat zij hier geen invloed op heeft, maar dat het hoofdkantoor dit moet doen en dat zij alsnog een spoedbetaling zou aanvragen .
  Dit was een zeer ondeugdelijk product en voldeed absoluut niet aan de verwachtingen, een nette afhandeling zou op zijn plaats geweest zijn!

  Reply
 4. Kaat

  Jammer dat het stoombad kapot was en niemand ons daar vooraf over informeerde. Het is al niet zo groot zo bleef er weinig over. We konden een stoombad nemen in de rasul, maar daar was ook een kachel weggehaald en werd het niet zo warm, bovendien rook het daar niet echt prettig. Grappig was de spuitbus met lavendelgeur bij het lavendelbad, dat ze die nu niet wat beter konden verstoppen, dan hadden we de illusie van een etherische olie kunnen behouden….

  We kregen een tweede-persoon-gratis-bon vanwege het stoombad, maar die is maar dertien dagen geldig ergens in maart. Daar heb je op zo’n korte termijn ook niet veel aan.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *