Wellness Goes – Wellnessresort in Zeeland – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Wellness Goes plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zeeland


Beschrijving van Wellness Goes

Wellness GoesWellness Goes is een goede sauna en reuze gezellig. Nieuwe spullen met leuke styling. Wel te bedenken: vloer en bank in de 90 gr sauna is erg heet. Ik zag wel nieuwe matten, maar die werken niet.

Gisteren voor maar iets meer naar Veluwse Bron geweest en dan heb je veel meet te doen. Hun prijzen zijn wat aan de hoge kant.

Onlangs een leuk gescoord op Vakantieveilingen. 2 personen entree en rasul voor 26 euro. Voor een dagje wellness is dat even leuk, toch!

Emy


Sauna aanbiedingen en Yoga Weekend in Dombrug

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Wellness Goes.
> Kies hier vanaf € 26,55. Ook leuk als cadeau!

PuurenkuurPuurenkuur wellness breaks en reizen
Yoga weekend Badhotel Domburg
> Weekend vanaf € 241,00, klik hier


Gegevens van Wellness Goes

Wellness Goes Fitland – Geldeloozepad 7-11 – Goes – Website

Wellness Goes heeft een damesdag. (let op: badkleding MAG dag)
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Stan M.

Heerlijke wellness gehad. Alleen te weinig cabines. Opgietingen waren verrassend en de hammam is mijn favoriet. Personeel doet het goed, ze begrijpen je. Ze houden de boel netjes, zijn ze ook volop mee bezig. Plezierige en behulpzame lui. Kom zeker terug.


W+S

Een voor bepaalde groepen populaire sauna. Ze zaten maar te kletsen. Het is er schoon. Leuk personeel, er is daar niet zo veel hoor. Het is echt geen grote sauna. Voor de opgietingen moet je wel reserveren. Goede toelichting, hoe het ging was maar zo zo. En dan die plastic glazen, wie verzint het. Toch komen we nog eens terug.


Ph

Al die acties van Fitland! Let erop dat je nooit meer dan € 15 eurie betaalt. Zou Fitland dat terug verdienen op de drankjes? Als lunch had ik een najaars special!! Een Tostada carpaccio. Dat maak je zo: kleine (te) harde tortilla met plakjes runder carpaccio, beetje rucola en pijnboompitten zeg 4 stuks. En dat voor € 11,00. Knap he. en dat voor een special!

Leuke sauna maar niet bijzonder.


Natasha

We komen er vaak. En wij zijn met de wellness heel tevreden. De afhandeling in het restaurant is gewoon goed. De massages zijn uitstekend.

Wel een beetje vaker schoon maken. Vooral de wc. Het stinkt er.


T

Ik ben al eens eerder naar Wellness Goes geweest met mijn vriendinnen en dan nu een keer met mijn ega. ! Een echt dagje uit is het geworden. Alles heerlijk rustig. Ook hij heeft een keer de opgietingen meegemaakt. Voor mij is Wellness Goes je van het!!,

Jouw SaunaGids

1 thought on “Wellness Goes – Wellnessresort in Zeeland – SaunaGids

  1. Kaat

    Jammer dat het stoombad kapot was en niemand ons daar vooraf over informeerde. Het is al niet zo groot zo bleef er weinig over. We konden een stoombad nemen in de rasul, maar daar was ook een kachel weggehaald en werd het niet zo warm, bovendien rook het daar niet echt prettig. Grappig was de spuitbus met lavendelgeur bij het lavendelbad, dat ze die nu niet wat beter konden verstoppen, dan hadden we de illusie van een etherische olie kunnen behouden….

    We kregen een tweede-persoon-gratis-bon vanwege het stoombad, maar die is maar dertien dagen geldig ergens in maart. Daar heb je op zo’n korte termijn ook niet veel aan.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *