Sauna Doetinchem – Beauty Easyfeeling – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Doetinchem plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Doetinchem

Sauna DoetinchemWarm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, Sauna Doetinchem. Bij ons geen lange wachtrijen of tijdgebrek van onze medewerkers. Wij zijn er voor u. In een huislijke sfeer zodat u zich direct thuis voelt. Maar wel professioneel. Met moderne behandelmethoden, vakkundige medewerkers en een aanbod dat perfect aansluit bij uw wensen.

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ook bij Easyfeeling.

Met vriendelijke groet, Dick


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Doetinchem.
> Kies hier vanaf € 16,40. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Doetinchem

Beauty & Sauna Easyfeeling – Lorentzlaan 4 – Doetinchem – WebsiteVervolg beoordelingen

Hans L.

Na ons bezoek aan Sauna Doetinchem kunnen wij zeggen dat deze sauna klein en gezellig is. De sauna en andere voorzieningen zijn gewoonweg goed. Veel aandacht van het personeel. De sauna’s waren flink heet, zoals dat zo ook moet. Helaas maken wij dat wel eens anders mee. Het eten was prima, echt niets over te klagen. En dan neem ik wat kritische puntjes voor lief.


Joop en Annelies

Wij komen vaker in Sauna Doetinchem – Beauty Easyfeeling om ons lekker te ontspannen en te laten verwennen. Na zo’n dag hebben wij een lekker gevoel. Wel even wat over het onderhoud. Fieze voegen en rommelige muurtjes wil ik natuurlijk niet zie, doe daar wat aan. Ook roest waar het niet hoort… DIT IS ZO ZONDE !!! Hup ga eens aan het werk daaar. Een paar dagen sluiten en het is gepiept. Of willen jullie ons naar Palestra Braamt hebben…. ?


Opa M

Wij zijn er allemaal geweest hoor. Kleindochters, kinderen en wij natuurlijk, de betaler dus. Maar we hebben genoten!! Voor onze kleindochter was dit de eerste keer in een sauna. Ze vond er wat van!! Goed gegeten en we komen zeker terug.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Doetinchem – Beauty Easyfeeling – SaunaGids

  1. Angie

    De sauna is klein en stelt niet veel voor. Klein zwembadje en paar sauna’s en kleine tuin met 1 bubbelbad. Ze hebben ook een beautysalon: ik ben daar ruim 2 jaar (!) in behandeling geweest voor ELOS laserontharing. Op mijn vraag of het ook werkt voor blonde haren op lichte huid werd positief geantwoord. Na 2 jaren en geen zichtbaar resultaat begon de twijfel toe te slaan en weer gevraagd of het wel werkt en ze bleven volhouden. Na nog een paar behandelingen weer gezegd dat niet werkt en op mijn vragen via mail totaal geen reactie. Uiteindelijk de behandeling stop gezet maar ben dus echt een groot bedrag kwijt en het ergste vind ik dat ze dus totaal niet reageren of enig begrip tonen. Ik hoop dat dit voor iedereen onder dezelfde omstandigheden een waarschuwing is: begin er niet aan en zeker niet bij EASYFEELING!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *