Betuwsch Badhuys in Lienden | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Betuwsch Badhuys in Lienden plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Betuwsch Badhuys in Lienden

betuwsch badhuysGisteren naar Betuwsch Badhuys geweest. Een gloednieuwe sauna in Lienden, Gelderland. Heb niet zoveel ervaring, was niet verder gekomen dan de Zwaluwehoeve en Thermea 2000. Die sauna’s zijn heel anders en niet te vergelijken met deze. Heerlijk en ontspannen om in een kleinere sauna te zijn. Gezellig ook.

We hebben heerlijk gegeten en de smoothie was een echte verrassing. Gastvrij en aandacht en dat zo dichtbij. We komen zeker terug.


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Betuwsch Badhuys

Betuwsch Badhuys – Lienderveldsestraat 10 – Lienden – Website

Betuwsch Badhuys kan in zijn geheel worden gehuurd en is daarmee goed te gebruiken voor een vriendinnendag.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Tim

We gingen nu eens een sauna dichtbij doen. We dachten nog dat deze sauna eigenlijk te klein is om daar de hele avond te zijn. Al snel merkten wij dat dit juist een ideale sauna is, we begonnen met koffie. Altijd leuk begin. mijn ega houdt daar niet van, want zij wil eerst een sauna doen. In de loop van de avond kregen we lekkere hapjes, die ook nog eens gezond zijn. ben er zelf niet zo van, lijkt vaak op karton of zo, maar deze hapjes waren heel smakelijk. De smoothie die wij bij het weggaan kregen heb ik goed onthouden, want die wil ook zelf gaan maken. Toch maar even een super avond gehad!!


C.M.

Hele fijne dag gehad met de silk behandeling. Heel relaxed met een voetmassage. Het eten is goed en gezond. Zelf gemaakte soep, salades, zelf gemaakte brood en heerlijke drankjes. Jacuzzi geprobeerd, sauna en Turkse stoombad. Het personeel is erg aardig en attent. Houd het klein!


Caroline

Vandaag ben ik eens naar deze nieuwe sauna geweest. Ik was tot nu toe alleen nog maar bij Zwaluwehoeve en Thermea 2000 geweest. Maar dat is heel wat anders als deze. Nu eens iets kleins. Fijn om zo te relaxed en het voelt allemaal gezellig. Het eten was prima, en de smoothie was heerlijk. Het personeel deed het goed. He, he een goede sauna haast om de hoek. Een echte aanrader!

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *