Logo Jouw SaunaGids

Single Reizen Online

Kies je sauna in de provincie Noord-Brabant

Een overzicht van sauna's in Nederland. Ervaringen met foto's en filmpjes. Doe je mee ?

Over Devarana Resorts 's Hertogenbosch, Thermen Prinsenjagt EINDHOVEN, Thermen Geldrop Geldrop, Thermen Goirle, Wellnessboot, Thermen Reykjavik Oosterhout, Thermen Lucaya Oss, Thermen Roosendaal, Thermae Son, Thermen Tilburg

Steden in Noord-Brabant :


Klik op de sauna van je keuze :


Bergen op Zoom
Den Bosch
Eindhoven
Geldrop
Goirle
Mill
Oosterhout
Roosendaal
Rosmalen
Son en Breugel
Tilburg

Klik hier

Klik hier voor Totaaloverzicht van Sauna's in NederlandSpa's in de provincie Noord-Brabant SpaOnline, bekend van het Wellness Magazine, heeft de beste aanbiedingen en hoogste kortingen van sauna's in de provincie Noord-Brabant verzameld. Tevens kun je nu ook zoeken naar sauna's met vrouwendagen. Waar je gekleed ook welkom bent. En sauna's met een hotel. Voor jezelf of als cadeau!

Klik hier

Klik hier voor de beste aanbiedingen en kortingen in Noord-Brabant ╗Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom

Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom

Goedemiddag,

Wij waren al paar keer naar de sauna de Fonteynthermen in Bergen op Zoom geweest. We zijn vandaag weer geweest en het was zalig alles zag er goed verzorgd en schoon uit er was een leuke buitenplaats aangelegd en de service was goed vriendelijk personeel. De baden op goede temperatuur gewoon heerlijk .. buiten zit je lekker beschut en in zonnetje. Er hangt een rustige sfeer en het is er goed vertoeven. Men kan ook gebruik maken van de sportzaal met attributen die er bij zit en dit is geheel gratis. Tevens hebben ze een half jaar kaart en een jaar kaart ge´ntroduceerd. De kosten zijn 275 ? voor 6 maanden en 495 ? voor een jaar dit vind ik zeer aantrekkelijke prijzen en heb me gelijk getrakteerd op een kaart.

Ja de sauna is zeker een aanrader ... was een eerlijke dag en we hebben genoten, kan niet anders zeggen ..

Hoop er snel meer mensen te zien die net zoals wij genieten van de rust en natuur.
Wens al me sauna vrienden een fijne dag.

Groetjes Frits en Roos

Fonteyn Thermen - Gertrudisboulevard 200 - Bergen op Zoom - website ╗

De sauna is een ideaal vertrekpunt om aan je gewicht te werken

Velen worstelen met overgewicht. Daarom hebben wij SPORT JE FIT PLAN ontwikkeld. Onze ervaring met en kennis van het sporten, gezond eten en het begeleiden hebben wij hierin verwerkt. SPORT JE FIT PLAN is al ruim 10 jaar met succes en GRATIS via Internet te volgen!!

Het is een motivatie, beweeg en gezond eten plan. Houd een deel van het aankomend weekend helemaal voor jezelf! En zoek een motiverende omgeving als een sauna op. Een ideale omgeving voor motivatieoefeningen en om te onderzoeken wat jij aan jouw situatie wilt gaan veranderen ... snel afvallen is goed mogelijk!

Klik hier

Afvallen en op gewicht blijven, klik hier ...Devarana Resorts in Den Bosch

Devarana Resorts in Den Bosch

Ik ben onlangs naar Devarana ( voorheen Deshima) in Den Bosch geweest en dit is een absolute aanrader. Ik heb al veel sauna's gezien, maar dit slaat alles. Wat een luxe, wat een kwaliteit. Er zijn zeer veel sauna's in allerlei soorten en maten, variŰrend van knus en klein, tot zeer ruim van opzet. Het binnenzwembad is omringd door diverse beelden en voorzien van een sterrenhemel. In het zoutbad waan je je in oosterse sferen.

Aangezien men nog druk is deze sauna nog meer te optimaliseren, is hij niet dagelijks geopend. Je moet ook vooraf reserveren. Voor mij het absolute neusje van de zalm, de Rolls Royce onder de sauna's.

Ilse

Devarana Resorts - De Eendenkooi 9 - 's Hertogenbosch - website ╗


Hallo,

De laatste tijd ga ik naar de sauna in Den Bosch Devarana. Het krijgt geen tien punten, maar wel 12 punten. Schoon, prachtige materialen, geweldige mooie sauna's ( groot, klein, heet, wat koeler, ) wel zo'n dertig stuks dus voor elk wat wils. Heerlijke releax ruimtes en dat ook weer op verschillende manieren. Nog niet alles is open (haman- rasul nog niet) en niet alle beauty behandelingen . het resort is open sinds april. Ze schrijven, misschien wel een van de mooiste sauna's van Nederland, en daar zouden ze best wel gelijk in kunnen hebben. ( heb niet alle sauna's gehad) voor mij is het toevallig ook nog in de buurt, dus helemaal handig. De sauna entree is wel wat duurder maar dat is het heel zeker waard. AANRADER. DOEN

Groetjes Gerry

Thermen Prinsejagt te Eindhoven

Thermen Prinsejagt te Eindhoven

Hallo Loek en Annette,

Wij willen jullie er eventjes op attent maken dat Eindhoven nog een heerlijke sauna heeft. Wij zijn er helemaal weg van en voelen ons er helemaal thuis.

Het gaat op thermen Prinsenjagt. Een zeer mooie en rustige sauna. Het is niet groot maar heeft alle faciliteiten waardoor je dag een groot succes wordt. Met 3 sauna cabines en een infrarood cabine en een turks stoom bad kunnen wij ons prima vermaken. Er is een binnenzwembad en een riant buitenzwembad in de prachtig aangelegde tuin.

Het personeel is zeer vriendelijk en het eten voortreffelijk. Iedere keer weer een moeilijke keus om ons eten te bestellen.

Op dit moment is men bezig de sauna buiten uit te breiden met kruidenbaden, dompelbaden en zoutbaden. Je merkt overigens weinig van de sauna. Wat we nog het grootste pluspunt vinden is de prijs 16,00. Niet gek dus. Een echte aanrader. Wij geven prinsenjagt een 9.

Groeten Marjolein en Jan

Thermen Prinsenjagt - Fakkellaan 6 - Eindhoven - website ╗


Vandaag ging ik voor het eerst naar Sauna Prinsejagt te Eindhoven. Het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. De stoomgrot, waar ik erg benieuwd naar was na het bekijken van de website, was wat schimmellig en rook daar ook naar. Het binnenzwembad bevindt zich in een vrij donkere ruimte met laag plafond. In sommige sauna's staat gewoon de radio aan, met als resultaat dat je in de sauna naar reclame en de fileberichten ligt te luisteren. En dan het eten.. een goede kwantiteit, maar naar onze mening geen restaurantkwaliteit. Gelukkig waren de smoothies wel erg lekker. Het caldarium was ook heel fijn, net als de infrarood sauna met ligbedden. En er waren vrij veel mensen (alle kapstokhaakjes bezet) maar toch voelde het niet druk aan. Een echt pluspunt ten opzichte van veel andere sauna's vond ik dat je de douches gewoon zelf aan en uit kunt draaien. Dus niet zo'n vervelende knop die je telkens opnieuw moet indrukken. Maar al met al helaas geen sauna die ik opnieuw zal bezoeken. De sauna krijgt van mij een hele krappe voldoende.

Martine

Angela over Sauna Geldrop

Angela over Sauna Geldrop

Sauna Geldrop is ook een goed uitgeruste sauna. Hoeveel cabines ze hebben daar heb ik eigenlijk nooit op gelet. Volgens mij hebben ze binnen 2 en buiten ook 2 cabines.
In het turks stoombad kun je even een douche nemen.

Ze hebben er lekkere soepen en salades.
Er is een gezellig rust ruimtje met openhaard (hier wordt gerookt). Voor niet-rokers is het minder gezellig uitgerust. Vind ik jammer want ik zit niet graag mee te roken.

Als punt geef ik ze een 7.

Weten jullie trouwens een leuke sauna in het westen van brabant?

Thermen Geldrop - Zwembadweg 7 - Geldrop - website ╗


Nou vandaag naar de sauna geweest in Geldrop. Ik ben al vaak naar de sauna geweest maar deze was nieuw voor mij. Mijn vriendin kon niet mee dus ik ging alleen. Ik moet zeggen dat het even een klein drempeltje is om alleen naar een vreemde sauna te gaan, maar dat was vlug over toen ik er eenmaal was. Vriendelijk personeel, en het eten was zalig! De zwembaden en sauna's vond ik heerlijk en er is geen minpuntje voor mij, als alleen de rokers en dan met name de sigaarrokers, waar ik een paar keer echt dicht langs zat buiten. Dat vond ik vies, maar daar kan de sauna verder niets aan doen. De sauna was voor herhaling vatbaar.

Groetjes, Marijke


Hallo allemaal , In sauna Geldrop ben ik al diversen malen geweest en iedere keer valt het op de vriendelijkheid, het lekkere eten ( moeilijk kiezen ) en de uitgebreidheid.

Er zijn als ik goed tel vijf sauna's, zoutwaterbaden, kruidenbaden, infrarood cabine, binnen en buiten bad, twee bubbelbaden en een stoomcabine en een heerlijke tuin met waterpartij om te zonnen. Dus als u echt eruit wil ga daar dan eens heen.

Groetjes, Rob

Thermen Goirle

Thermen Goirle

Beste loek,

Ik ben afgelopen week naar de sauna in Goirle geweest en dit was op en top. Een ding mis ik nog en dat is scrubzout. Verschillende Sauna's en na de verbouwing is alles goed voor elkaar.
Goede keuken en prima bediening dus. Alles bij elkaar voor een perfecte dag uit.

Voorheen ging ik naar Eindhoven maar vanaf nu zal ik Goirle zeker niet voorbij rijden. Zeker het aanraden waard in Brabant.

Met vriendelijke groet, Angela

Thermen Goirle - De Schietberg 1 - Goirle - website ╗

Wellnessboot te Mill

Wellnessboot te Mill

Beste websiteredactie,

Er ontbreekt op de lijst voor de provincie Noord-Brabant een nieuwe sauna: de Wellnessboot. Ik ben er pas nog geweest, verdient zeker een vermelding.

Met vriendelijke groet, Coen

Wellnessboot - Hoogveldseweg 1 - Mill - website ╗

Sauna Reykjavik te Oosterhout

Sauna Reykjavik te Oosterhout

Deze gloednieuwe sauna is nog niet zo lang geleden geopend. De ontvangst is vriendelijk en de sfeer in de sauna is ronduit aangenaam.

Wie bedenkt er eens een goed plan om te voorkomen dat als mensen binnenkomen, er kastjes gegeven worden waarbij men elkaar niet in het vaarwater loopt? Lijkt mij niet zo moeilijk!

Alles is keurig verzorgt met, en dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, in het Turkse stoombad speciale gedesinfecteerde matjes, die men bij het binnengaan mee kan nemen.

De aankleding is strak en modern. Alle sauna┤s (3 stuks) zijn op een relatief klein oppervlakte gesitueerd. Er is een buitenplaats maar klein. Er is een zwembad met een gedeelte buiten. Leuk vond ik de ruimte waarin men plaats kon nemen tussen 2 infrarood stralers, en de ruimte met verwarmde rust plateau┤s.

Ja en dan kom ik bij het "natje en het droogje" ! Een mooie kaart, met mooie gerechten. Maar heel karig! En de prijzen logen er niet om. Ik had na het eten best nog trek in een broodje shoarma, en ik vind dat niet hoeft met dit soort prijzen. De kwaliteit was prima, en de kok maakt er een mooi bord van, op een manier die men aantreft bij de zg culinaire restaurants! Dus wat dat betreft aantrekkelijk.

Sauna Reykjavik is een bezoek waard!

Joop

Thermen Reykjavik - Leysenhoek 99 - Oosterhout - website ╗

Thermen Lucaya in Oss

Thermen Lucaya in Oss

Gisteren zijn wij na lang wachten naar de vernieuwde sauna in Oss geweest. Ondanks de vele vernieuwingen en grote kosten die men heeft gedaan was de oude sauna veel gezelliger. De inrichting is eenzijdig blauw en dat maakt alles koud en ongezellig. Er zijn maar twee sauna!s maar een overvloed aan baden en caladariums.
Ook het restaurant is blauw en donker.

Een pluspunt is de ondergrondse garage, deze dient wel betaald te worden maar men staat er veilig voor weinig geld.

Alles is natuurlijk kraaknet en nieuw, maar ik denk met heimwee naar de oude inrichting met muurschilderingen en hier en daar wat groen.

Mel

Thermen Lucaya - Spoorlaan 66a - Oss - website ╗

Thermen Roosendaal

Thermen Roosendaal

Vandaag naar thermen Roosendaal geweest.
Wij hebben samen al behoorlijk wat Sauna 's bezocht, maar dit is toch wel onze minste ervaring. Een oase van rust staat er op de website! Niets van dat alles, waarschijnlijk omdat het zaterdag was. Veel arrangementen met giebelende hordes dames die nog nooit een sauna van binnen hebben gezien en dat ook duidelijk laten blijken (hadden ook mannen kunnen zijn, maar die nemen nu eenmaal minder snel een arrangement), door persee met zijn allen in die ene sauna te willen. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van een leuk gesprek, maar de deur 20 keer open en dicht omdat ze hun handdoek vergeten, of slippers nog aan hebben, of gewoon staan te mauwen aan de deur zodat de warmte al uit de sauna is, grrrrrr.
Bij het drinken in het restaurant stonden alle tafels vol met glazen, kommen en gebaksborden met halve resten, die daar gewoon meer dan een half uur stonden, lekker aanzicht dus!
Tijdens het eten tussen de middag konden we meer dan een uur wachten op een sateetje, terwijl dat arrangementen natuurlijk op uur en tijd moeten eten.
S'morgens was het turks stoombad kapot en s'middags viel 1 van de andere Sauna 's uit, wat ik bij een eerder bezoek ook al mee had gemaakt.
Waar blijft de sauna die het initiatief durft te nemen om dan ook de entreeprijs aan te passen, want het gaat tenslotte wel ten koste van het aantal facaliteiten. Als je dan toch een wat kleinere sauna wil bezoeken, ga dan naar thermen Tilburg!

Groeten, Christa en Jos

Thermen Roosendaal - De Stok 6 - Roosendaal - website ╗

Thermen Rosmalen

Thermen Rosmalen

Vandaag een hele dag doorgebracht in Rosmalen, Thermen Rosmalen. Heel mooie ruime sauna, 3 grooooottte saunacabines, schoon en warm Turks stoombad, groot bubbelbad, groot kruidenbad, mooi zwembad waarin je ook lekker kunt ZWEMMEN. Goed restaurant, rustige relaxruimte met veel zitjes voor twee personen, het was allleen in het restaurant te warm.

Verder niks op aan te merken, aanrader.

Ria

De Thermen Rosmalen - Hoff van Hollantlaan 4 - Rosmalen - website ╗

Thermae Son in Son

Thermae Son in ... Son

Misschien komt het doordat ik zelf uit Son en Breugel kom, maar ik vind de absolute saunatopper toch nog steeds Thermae Son!

Ik ben al in meerdere Sauna 's geweest, o.a. Kastelenplein Eindhoven (rommelig, druk, niet altijd even schoon), Thermen Geldrop, Prinsenjagt Eindhoven (beiden gezellige wat kleinere Sauna 's) en Palestra Braamt (ook een aanrader, maar alles staat wat dicht op elkaar).

Thermae Son springt er voor mij uit doordat het er nooit druk oogt. Buiten op de parkeerplaats denk je: 'oei, het is erg druk' maar binnen merk je er weinig van. Men houdt kennelijk ook goed in de gaten of het te vol wordt, want al 2x hebben we (helaas) meegemaakt dat we er niet in konden omdat het vol was. Op dat moment natuurlijk balen, maar tegelijkertijd natuurlijk ook een pluspunt voor de gasten die binnen zijn. Daar kan het Kastelenplein nog wat van leren!

Onlangs is er een nieuwe kleurensauna bijgekomen en binnenkort wordt de kruidentempel geopend. De buitentuin is werkelijk prachtig, zowel overdag als avonds. Je hebt het gevoel dat je op een open plek midden in het bos staat. Als je geluk hebt huppelen er dwergkonijntjes over het gras. Bij mooi weer kun je heerlijk zonnen in de tuin. De bediening is vlot en vriendelijk en het eten is er voortreffelijk!
Thermae Son krijgt van mij nog steeds een 9!

Angela

Thermae Son - Planetenln 2b - Son - website ╗

Thermen Tilburg

Spa Puur (vh Thermen Tilburg)

Erg mooie en luxe sauna.Veel verschillende Sauna 's dus voor ieder wat wils. aardig personeel en een heel gezellig restaurant.

Je moet zelf maar eens een keer komen kijken. Is pas een paar maanden open maar zeer zeker de moeite waard.

Groenten uit Tilburg, Eric van de Camp

Spa Puur - Moerse Dreef 10 - Tilburg - website ╗
JOUWSAUNAGIDS . NL

Afvallen en je weer fit en gezond voelen
| Contact | Privacy en Copy Right | Disclaimer | Links | SiteMap |