Wellness Helmond – Wellnessresort Helmond – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Wellness Helmond plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Wellness Helmond

Wellness HelmondHet hotel is lekker groot en ruim. De kamers meer dan top.

De sauna, Wellness Helmond is ook groot, schoon en ronduit fijn.

Wat mij ook is opgevallen is de betrokkenheid van het personeel. Hun enthousiasme en vakbekwaamheid. Het hotel ligt maar 10 min. wandelen van het centrum van Helmond. Wij komen terug.


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Helmond.
> Kies hier vanaf € 28,35. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Helmond

Wellness Helmond – Scheepsboulevard 2 – Helmond – Website

Deze sauna heeft een badkledingdag. (let op: badkleding MAG dag),
> Meer over badkledingdagenVervolg beoordelingen

An.

Eindelijk een nieuwe sauna erbij. En het was genieten in Wellness Helmond. Sauna met veel sfeer, mooie styling, rustig, niet van dat drukke. We kregen daar dat wellness gevoel. Wel drie opgietingen meegemaakt, hebben ze goed gedaan in de ruime sauna. We hebben ervan genoten.
Wij komen graag nog een keer terug.


Hans Vissers.

Sauna Helmond,
hans vissers wij zijn met zen drietjes in onze vakantie september bij jullie geweest we hebben op een naar alle sauna’s gehad Maar Helmond is echt super leuk en gezellig veel te doen ook goed te doen voor mindervaliden mensen top ja zeker het personeel het zijn in een woord gewoon schatjes die lopen we af in de bediening en niks is teveel super lief en veel waardering voor het personeel eten lekker en veel sauna’s heel leuk alles super schoon en netjes zeer leuke sfeer we gaan er zeker meer komen en mensen die er nog niet zijn geweest zeker gaan er vaar hel zelf een dikke 10 punten dat verdienen jullie zeker zo door gaan Sauna Helmond top …

Jouw SaunaGids

4 thoughts on “Wellness Helmond – Wellnessresort Helmond – SaunaGids

 1. caroline

  Er is nog steeds niet veel veranderd anno november 2018, bestelling van koffie met appeltaart laat een half uur op zich wachten daarom maar geen avond eten besteld. Vorige keer duurde het avondeten twee uur! Het personeel is duidelijk ingehuurd want de kaart kennen ze niet want alles moet achter in de keuken gevraagd worden. Jammer want je betaald genoeg maar krijgt er weinig voor. De klant is hier geen koning.

  Reageren
 2. hans

  Prima sauna: modern, schoon en ruim opgezet. Ook het restaurant ziet er prima uit, maar is wel relatief duur en sommige gerechten zijn ronduit slecht. Twaalf euro voor een kleine salade is pittig. Maar daar is nog wel overheen te komen. Dat geldt niet voor de Burger XL. Die is echt van schandalig slechte kwaliteit. Een plastic aandoend broodje glanst je tegemoet. Bij nadere inspectie blijkt het vlees een geperst, dun lapje ondefinieerbare, elastiekerige massa te zijn. Daarbovenop lag een plakje te lang uitgebakken spek, twee halve zongedroogde tomaatjes en een kloddertje mozzarella. Daarbij een klein bakje saus, een kwart portie frites met mayonaise (die wel erg lekker waren). Dit alles voor de som van € 17,50! Zonder overdrijven durf ik te beweren dat de burgers van MacDonalds echt een stuk beter zijn, en voor 10 % van de prijs. Ik was echt gechockeerd en heb de burger dan ook direct teruggestuurd en hier voor in de plaats een salade besteld. Jammer, maar ik vind echt dat je als sauna je gasten dit echt niet voor kunt zetten.

  Reageren
 3. j.p.

  Wellness?? In deze sauna is die ver te zoeken. Hoewel er 4 cabines zijn, is er niet een te vinden waar het een beetje rustig is: overal klinkt het geroezemoes door, waarschijnlijk door de fabriekshal-achtige bouw van dit centrum, alle geluiden worden weerkaatst. Buiten de cabines is het klimaat erg koel, door het gebrek aan aankleding en feitelijk ook doordat het overal tocht. Kapotte douches, vieze vloeren. Mijn bestelling liet lang op zich wachten, de kwaliteit was zeker niet wat gezien de prijs te verwachten viel. De prijs klopte ook niet met wat er later afgerekend moest worden.
  Nee, eens en niet weer. Er zijn voldoende alternatieven. en dit ‘wellnesseresort’ is echt een aanfluiting. Ik weet niet wiens wellness het dient, maar dat zal eerder dat van de eigenaar zijn, dan die van de klant, die hier niet zo zeer koning is, maar eerder als uitmelkkoe gebruikt wordt.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *