Sauna Spa Puur in Tilburg | SpaPuur | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Spa Puur in Tilburg plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Spa Puur in Tilburg

spa puurSpa Puur is een erg mooie en luxe sauna. Veel verschillende sauna’s dus voor ieder wat wils. Aardig personeel en een heel gezellig restaurant.

Je moet zelf maar eens een keer komen kijken. Is pas een paar maanden open maar zeer zeker de moeite waard.

Groeten uit Tilburg, Eric van de Camp


SpaPuur neemt op de Sauna Top 10 van 2022 een prachtige 6e plaats in. De bezoekers komen er graag.


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

AD-130x70 logoAD TOP wellness aanbiedingen
Dagje wellness bij SpaPuur
> AD TOP aanbieding vanaf € 19,95, klik hier

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55,00, klik hierGegevens van Spa Puur

SpaPuur – Moerse Dreef 10 – Tilburg – Website

Spa Puur heeft een badkledingdag.
> Meer over badkledingdagenVervolg beoordelingen

Hèlène van Zijp

Spa Puur is geweldig!! Nog niet zo vaak gedaan. Smaakt naar meer. Voelde mij helemaal schoon en rozig.
WAS HELEMAAL ONTSPANNEN!!


Katingka

Vandaag naar Spa Puur geweest.
Onze entree begonnen met 15 minuten wachten aan de balie omdat het uitchecken van andere gasten bijzonder veel tijd kostte. Uitcheckende mensen waren aan het klagen over een zeer onplezierige ervaring wegens drukte binnen.

Ons saunabezoek heeft vervolgens precies 10 minuten geduurd.
We werden compleet overvallen door de enorme drukte in het complex. Overal handdoeken en slippers, zelfs in de raamkozijnen omdat er geen haakjes meer beschikbaar waren.
Alle bubbelbaden, zout- en warmwaterbaden puilden uit door gasten die tegen elkaar aan moesten zitten. Overvolle saunacabines waar je alleen nog recht overeind kon zitten. Geen enkele plek meer beschikbaar in de rustruimte van het restaurant…..

Bij navraag aan de receptie of zij geen maximum stelden aan hun aantal gasten, kregen we te horen dat ze zelfs nog 50 man extra toe zouden laten met het huidige bezoekersaantal!

Dat deed ons de das om. We hebben ons entreegeld teruggevraagd. Dit was niet mogelijk omdat we een ‘vakantieveilingen-voucher’ hadden.
Toen we vroegen of we dan een andere keer op een rustiger tijdstip gebruik mochten maken van het complex, werd hier wederom heel moeilijk over gedaan (moest eerst overlegd worden, email achterlaten enz.)
We moeten nog maar zien of er contact met ons opgenomen wordt en óf we daadwerkelijk überhaupt nog naar saunacomplex Puur willen gaan.

Ons advies: trap niet in deze sauna, ontspannen is door totale vol proppen absoluut niet mogelijk


Michel

Op zaterdag geweest en het was heerlijk ! Gezellig druk maar genoeg plaats overal !!
Vooral met de kortingsaanbieding is t ook als je van verre komt financieel te doen !!
Erg leuk en vooral dat zoute floatingbad was een heerlijke ervaring.
Komen zeker vaker terug !!!


Steve

+ Wellness ok.

– Catering zeer traag. Heb tot 2x toe 15 min. moeten wachten …..(!). “Ja, het is druk bij de bar”, krijg je dan te horen. Erg slecht. Zo jaag je je trouwe klanten weg.

– Messen bij de lunch lag er, in eerste instantie, niet. Zelf moeten aangeven. Niemand van de catering crew had dat zelf opgemerkt (!!!).

– Masseuse was iets te laat.

– Drankjes prijzig. Of je een bepaalde type Chaudfontaine wilt (0,25 L; 0,5 L of 0,75 L) zegt men er niet bij. Zag dat naderhand pas op de kaart. Komt ook niet zo geweldig over.

– Wat laat te horen gekregen dat je 15 min. of zo voordat de opgietingen aanvangen de sauna moet verlaten. Waar staat dat vermeld ?

– De ene bezoeker krijgt wel een plattegrondje en bij de ander wordt het vergeten.

– Stilte sauna wilt niet altijd door mede gasten als zodanig beschouwd.

>>> Klachten afhandeling ZEER slecht.
Reactie slaat kant nog wal. Er wordt geen gehoor aan je kritiek gegeven ter plekke. Dinerbuffet laten zitten en gevraagd of het METEEN bij uitchecken verrekend kon worden. Dat kon niet (!!). Dat was te lastig voor ze. Moet NOG STEEDS een deel van de kosten (verrekening) terug krijgen zoals ze beloofd hadden. Het zijn dieven / oplichters !


Fred

Maandag daar geweest.
Vol is vol hier dus niet ze laten maar mensen binnen dus vele gaan al snel naar huis zo die entree is weer binnen.
Over al jassen, handdoeken, slippers de honderden kleding hakjes weren vol.
Sauna’s en wc’s zijn vies zo ook het terras buiten.
Dure slechte afgepaste horeca veel te duur en alles is klein.
Soep 30 CL de lepel past bijna niet in de kommetjes… Koude kroketten
Saunas stonden uit of zijn kapot.
Wat een smerige bende daar.

Jouw SaunaGids

14 thoughts on “Sauna Spa Puur in Tilburg | SpaPuur | Reviews & Acties

 1. Elena

  Ik vind dat er een slechte service gegeven wordt. Ik wou graag met een cadeaubon betalen en heb hiervoor nog speciaal gemaild ofdat mijn cadeaubon geldig was en dat was zo volgens een werknemer. Nadat we een reis van een uur hebben afgelegd komen we bij SpaPuur aan en kreeg ik te horen dat de cadeaubon niet geldig was. Terwijl ik zwart op wit heb staan dat ik deze daar in zou kunnen leveren. Daarnaast kon ik ook geen gebruik meer maken van de kortingscode die ik nog had, want dat had vooraf gemoeten. Dus helaas de volle mep moeten betalen terwijl er mij gezegd werd dat ik met de cadeaubon kon betalen. Heel vervelend. Verder kreeg iedereen bij het uitchecken een nieuwe kortingscode behalve wij.

  Reply
 2. Pinar Bülbül

  Ik heb lang gezocht naar een telefoonnummer waar ik direct mijn klacht kon indienen bij Spa Puur, maar dit is helaas niet mogelijk, dan schrijf ik!

  Gisteren een bezoek gebracht aan het resort. Het was druk met een beetje geduld konden we gebruik maken van de faciliteiten! Het nadeel was dat we alles een beetje in de gaten moesten houden want anders kwam je niet aan de buurt!

  Daarnaast hadden we onze reservering met hoofdgerecht en een drankje geboekt. Bij de keuze werd ons verteld dat we uit hoofdgerecht mochten kiezen maar de specialiteit van de kok niet inbegrepen was, daarnaast konden we ook salade bij bestellen. Twee keer heb ik de ober laten herhalen en zelf nog eens herhaald omdat het vrij onduidelijk was waaruit wij mochten kiezen. Aan het einde van de dag werd ons verteld dat er nog een bedrag open stond. Ik vond het gek! Want we hadden toch alles aanbetaald! Neeeeee, salades waren apart! En huppaaaaa nog eens betalen. Bij de reservering 86 euro en achteraf 48 euro aanbetaald! Dit noem ik “modern beroven”!

  Mocht je dus langs willen gaan dan zou ik heel goed opletten met bestellen enzo! Je kan zomaar nog een rekening krijgen! Alles bij elkaar hebben we 4 keer een hoofdmenu betaald voor 2 man!

  Succes!

  Reply
 3. Steve

  Ben maandag naar de sauna geweest en heb echt genoten .de sfeer die er is is zo goed . Als je je hoofd vol zit ga naar de sauna en je komt als herboren weer thuis . Dat no ik nou genieten

  Reply
 4. Pingback: Sauna Top 10 2022 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 5. LP

  Had weer engels sprekend personeel aan tafel staan. Vervolgens door de blonde kleine heks er op gewezen dat roken niet meer mag. Dat is de druppel want alleen zij en altijd zij heeft mij en mijn vriendin al een paar keer aangesproken. Elke keer wat anders waar ze over klaagt, dit is persoonlijk maar dat kan niet tegen je klanten zo doen. We hebben denk ik zo’n 1300 p.p uitgegeven in spa puur en dan nog zo je klanten behandeling. Logisch dat de tent leeg was de laatste keer dat ik er was. Was meteen de laatste keer dat ik er kom. Ik ben weer zo over de zeik dat ik dus totaal chagie naar huis ben gegaan, was na 1 uur binnenkomst al aangesprokrn en na 2 uur zo opgefokt door haar aangezien ze me ook in elke sauna nog is kwam checken, dat ik ben weggegaan. was 85 euro kwijt. Is niet normaal dat je gewoon word weggepest en die grote mond zet ze gewoon verder op tegen andere klanten als haar dat ook niet zint. Wegblijven bij die ballentent met arrogante trut

  Reply
 6. Laura

  De restaurant prijzen zijn omhoog gegooid. Vanwege de korte openingstijden waarschijnlijk ivm Corona.
  4,25 voor kopje gemberthee en maar liefst 6,50 voor een kant en klaar sapje. Absurde prijs, waar je elders een duur wijntje v kan krijgen. Restaurant ook niet heel gezellig. Openhaard is weg. Sauna’s op zich prima. Niet heel bijzonder. Kunnen er meer van maken. En voor de restaurant prijzen. Koffie 3,50 etc niet in verhouding en voel je je afgezet.

  Reply
 7. KS

  Er worden veel teveel gasten toegelaten in deze sauna
  Ook erg raar dat je voor de OPGIETINGEN nog moet BIJBETALEN buiten je entreegeld.
  Vloer rondom het zwembad was glad, ik moest erg voorzichtig lopen met mijn badslippers aan.

  Reply
 8. Pingback: Sauna Top 10 2020 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 9. Hilverda

  Dit is geen sauna, maar het plaatselijke buitenzwembad met sauna facaliteiten.
  Overvol, matig personeel en onhygiënisch.

  Reply
 10. Bart

  Gisteren weer een bezoek gebracht aan Spa Puur. Wij komen hier vaker en weten dat je moet reserveren ivm de drukte / max bezoekers. Als je op vrijdag gaat weet je ook dat het druk is. Echter waren er wel een aantal bijzonderheden:

  – geen badjassen meer beschikbaar (ondanks reservering), volgens dame bij de receptie hadden we die niet niet nodig want “hier loopt toch iedereen naakt ”
  – soep besteld en broodjes ontvangen, volgens de ober was het te druk en heeft de keuken besloten alleen maar broodjes te maken. Belachelijk natuurlijk maar de ‘manager’ beaamde dit.
  – massage werd gecanceld, ondanks dat we deze vantevoren hadden gereserveerd

  Hierop hebben we de sauna maar verlaten. Nog even bij de receptie aangegeven dat wij deze service hier niet gewend waren maar kregen te horen dat we dan ook maar weg moesten blijven. Deze raad volgen wij op.

  Reply
 11. Erik

  Ik had de mogelijkheid om 2 e-tickets te kopen. Zoals aangegeven eerst gekeken of er beschikbaarheid was op deze dag, die was er volgens de website. Daarna mijn e-tickets gekocht en weer naar de website. Tot mijn verbazing was er geen beschikbaarheid voor e-tickets, wel voor de reguliere tickets. Gebeld en uitgelegd, maar er kon niks gedaan worden. Blijkbaar wordt je met e-tickets anders behandeld dan met reguliere tickets (die je ook via de website moet reserveren). Gevraagd om een manager te spreken, maar die nam niet de moeite om terug te bellen (wij zaten te wachten om te vertrekken). Zij stuurde een standaard mailtje met het verhaal dat ze maar een bepaald aantal standaard en e-tickets per dag uitgeven. Het saunabezoek zou op deze dag zijn en er was plaats maar onmogelijk om binnen te komen met mijn al betaalde e-tickets.
  ZEER KLANTONVRIENDELIJK!
  Dus maar naar België gegaan, sauna Katara. Daar kan je gewoon naartoe zonder reserveren. Wel dus 2x betaald die dag!

  Reply
 12. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 13. Dhr en Mevrouw Vrins

  Wij vinden Spa Puur een van de beste Sauna`s in Noord – Brabant of ver erbuiten.
  Het gemoedelijke en makkelijke plaats .Wij zouden graag wat meer info krijgen wat de kortingaanbiedingen zijn. Want we doen dit graag.

  Reply
 14. GZ

  Spapuur zondag 18 december. Begon al fout in de kleedruimte. Kregen slechts één halve kledingkast. Die kastjes zijn al vol als je je winterjas er ingepropt hebt. De grote centrale saunaruimte lijkt wel de Kalverstraat op zaterdagmiddag. Overvol, geen vrije haken te vinden. En een herrie. Een kinderspeelplaats was er niets bij. In alle andere sauna’s die wij regelmatig bezoeken heerst altijd een serene rust, maar niet in Spapuur. Ook in het restaurant waan je je in een bedrijfskantine waar een kerstborrel wordt gehouden. Spapuur brengt ook doodleuk voor ieder persoon waarvoor je reserveert boekinskosten in rekening i.p.v. per reservering.
  Je reinste diefstal!
  Dus ook van ons de volgende tip: Wil je een dagje ontspannen in de sauna? Ga dan beslist niet naar Spapuur in Tilburg. Er zijn zoveel betere, rustiger sauna’s die ook niet nog eens je zakken leegt met kosten die pas tevoorschijn komen op het totaaloverzicht vande reservering.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *