Thermae Son – Wellness in Son en Breugel – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Thermae Son plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Thermae Son in Son en Breugel

Thermae SonMisschien komt het doordat ik zelf uit Son en Breugel kom, maar ik vind de absolute saunatopper toch nog steeds Thermae Son!

Ik ben al in meerdere sauna’s geweest, o.a. Kastelenplein Eindhoven (rommelig, druk, niet altijd even schoon), Thermen Geldrop, Prinsenjagt Eindhoven (beiden gezellige wat kleinere Sauna ‘s) en Palestra Braamt (ook een aanrader, maar alles staat wat dicht op elkaar).

Deze sauna springt er voor mij uit doordat het er nooit druk oogt. Buiten op de parkeerplaats denk je: ‘oei, het is erg druk’ maar binnen merk je er weinig van. Men houdt kennelijk ook goed in de gaten of het te vol wordt, want al 2x hebben we (helaas) meegemaakt dat we er niet in konden omdat het vol was. Op dat moment natuurlijk balen, maar tegelijkertijd natuurlijk ook een pluspunt voor de gasten die binnen zijn. Daar kan het Kastelenplein nog wat van leren!

Onlangs is er een nieuwe kleurensauna bijgekomen en binnenkort wordt de kruidentempel geopend. De buitentuin is werkelijk prachtig, zowel overdag als avonds. Je hebt het gevoel dat je op een open plek midden in het bos staat. Als je geluk hebt huppelen er dwergkonijntjes over het gras. Bij mooi weer kun je heerlijk zonnen in de tuin. De bediening is vlot en vriendelijk en het eten is er voortreffelijk!
Deze sauna krijgt van mij nog steeds een 9!

Angela


Acties en aanbiedingen

SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Thermae Son.
> Kies hier vanaf € 23,60. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermae Son

Thermae Son – Planetenln 2b – Son – Website

Thermae Son biedt tal van bijzondere arrangementen. Wellness zaken, maar ook activiteiten buiten de sauna. Een goede bestemming voor een vriendinnendag.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Theo

Op een vrijdagavond naar thermae son met 2 vrienden geweest. Was erg goed. Eten was goed en het was niet zo druk. Heerlijke opgietingen gehad. de sauna was dan wel te vol. En tijdens de opgieting draaiden ze hardrock muziek. Top. Ik raad je aan om ook eens op de vrijdag avond te gaan.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *