Sauna Geldrop – SpaSense | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Geldrop, SpaSense, plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Sauna Geldrop, SpaSense

sauna geldropHoeveel cabines ze hebben daar heb ik eigenlijk nooit op gelet. Volgens mij hebben ze binnen 2 en buiten ook 2 cabines. In het Turks stoombad kun je even een douche nemen.

Ze hebben er lekkere soepen en salades.

Er is een gezellig rust ruimte met open haard (hier wordt gerookt). Voor niet-rokers is het minder gezellig uitgerust. Vind ik jammer want ik zit niet graag mee te roken.

Als punt geef ik ze een 7.

Weten jullie trouwens een leuke sauna in het westen van Brabant?


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

AD-130x70 logoAD TOP wellness aanbiedingen
Dagje wellness bij SpaSense
> AD TOP aanbieding vanaf € 29,50, klik hier

Voordeeluitjes logoBest Western Hotel Nobis Asten en toegang SpaSense Geldrop
2-daags Wellness arrangement
> Sauna aanbieding vanaf € 83,00, klik hierGegevens van Sauna Geldrop

SpaSense – Zwembadweg 7 – Geldrop – WebsiteVervolg beoordelingen

Marijke

Nou vandaag naar de sauna Geldrop, SpaSense, geweest. Ik ben al vaak naar de sauna geweest maar deze was nieuw voor mij. Mijn vriendin kon niet mee dus ik ging alleen. Ik moet zeggen dat het even een klein drempeltje is om alleen naar een vreemde sauna te gaan, maar dat was vlug over toen ik er eenmaal was. Vriendelijk personeel, en het eten was zalig! De zwembaden en sauna’s vond ik heerlijk en er is geen minpuntje voor mij, als alleen de rokers en dan met name de sigaarrokers, waar ik een paar keer echt dicht langs zat buiten. Dat vond ik vies, maar daar kan de sauna verder niets aan doen. De sauna was voor herhaling vatbaar.

Groetjes


Rob

Hallo allemaal , In sauna Geldrop ben ik al diversen malen geweest en iedere keer valt het op de vriendelijkheid, het lekkere eten ( moeilijk kiezen ) en de uitgebreidheid.

Er zijn als ik goed tel vijf sauna’s, zoutwaterbaden, kruidenbaden, infrarood cabine, binnen en buiten bad, twee bubbelbaden en een stoomcabine en een heerlijke tuin met waterpartij om te zonnen. Dus als u echt eruit wil ga daar dan eens heen.

Groetjes


Judith

Sauna Geldrop is jarenlang mijn “thuissauna” geweest. Prachtig complex met veel keuze. Vriendelijk en kundig personeel. Goed eten. Ik heb er ook jaren een badenkaart gehad. Totdat het “Spa Sense” werd. Meedoen aan kortingsacties waardoor het veel te druk en rumoerig wordt. De laatste keer kregen we zelfs maar 1 kastje voor ons 2-en d.w.z 2 maal zoveel mensen als er capaciteit is.. Dat kan echt niet. Ik ga hier niet meer naar toe.

Jouw SaunaGids

13 thoughts on “Sauna Geldrop – SpaSense | Reviews & Acties | SaunaGids

 1. Judit

  Wat een tegenvaller! Jaren geleden prima, maar het eten was niet gaar en vlees echt taai. Het sakuraritueel was OK op de muziek na (een uur lang hetzelfde melodietje tegelijk met de klankschalen). Op onze opmerking hierover Je ligt eigenlijk 3/4 van de tijd te wachten. We hadden een brownie in het arrangement maar die waren op. Bediening was heel vriendelijk maar klantenservice echt waardeloos. Sauna’s zijn prima en veel keuze. Maar ik kom er niet meer!

  Reply
 2. Miriam Haan

  08-08-2023
  Gezellig naar Sauna Geldrop
  Wat viel het tegen, het stonk, hygiene zijn ver te zoeken. Muren bladeren af en niet bijgehouden, de daken zijn zo lek als een mandje. De schimmels zijn aanwezig in de sauna , waaronder ook kauwgoms die er al jaren liggen. De plafonds zitten vol vochtige plekken, brandmelders vol schimmels. Dek van het buitenzwembad is los en de jacuzzi verroest en niet bijgehouden. De car patio was taai en niet te eten. Het personeel weet van alle mankementen, maar kan hier helaas niets aan doen . Het hoofdkantoor wil niet investeren in de sauna Geldrop. Personeel is erg aardig en de behandelingen zijn ook goed. Verder is het erg druk . wat een geweldig dagje uit moest zijn is gewoon een Hel en 300 euro lichter . omdat de prijzen ontzettend hoog zijn. Dus mijn advies: blijf hier weg en ga lekker naar Busseloo of andere sauna’s die wel weten wat een ontspannen dagje uit betekend.

  Reply
 3. Hans

  Ik ben gisteren 21 april 2023, bij SpaSense in Geldrop geweest om verlenging te vragen van mijn tegoed van 3 baden (van 5) wegens gezondheidsproblemen. welke ik niet voor 1 mei 2023 kan opmaken.
  Voor het gesprek met de bedrijfsleidster, werd zij speciaal uit haar kantoor gehaald om te vertellen dat ik kan fluiten naar mijn reeds vooruit betaalde resterende 3 baden.
  Ook dat ik al 25 jaar wekelijks bijna gebruik maakte van SpaSense gaf geen verlichting in haar oordeel.
  Klantvriendelijk, nee dus, nooit van gehoord, als 68 jarige vaste klant sturen ze je zo weer weg.
  Dit is dus een slechte reclame voor de sauna!
  Dus mensen, mijn advies, koop hier geen badenkaart van 5 of 10 stuks, want als je ziek wordt, doen ze niets….. Als ik de sauna vergelijk met zo’n jaar of 10 terug, wemelt het van klachten over eten, hygiëne en communicatie. De directie staat nu mijlen ver van de klant af, alleen inkomsten tellen!
  Dit is een zeer matige sauna die ik in het vervolg ga meiden. Ook schrok ik van de recensies hier op de site, daar past precies hun handelen in dezelfde negatieve lijnen. Oordeel een 2!

  Reply
 4. Babette

  Het was een waardeloze sauna dag. Het was echt veel te druk!! Er is geen limiet aan hoeveel badgasten er binnen mogen. Toen wij om half 5 het pand verlieten omdat we het niet meer uithielden binnen, stond er een rij van 30!!! mensen tot aan buiten in de regen te wachten om nog binnen te kunnen! Echt alles behalve een relax sauna dagje.
  Er was geen haakje, geen kluisje meer vrij. Je moest echt letterlijk in de rij wachten om een sauna binnen te kunnen. Daarnaast vonden we de hygiëne ook niet top.
  Alles behalve een aanrader als je het ons vraagt!
  Onze grootste tip aan Spa Sense; houd het rustig zodat iedereen kan genieten van een ontspannen dag. Nu liep iedereen geïrriteerd rond

  Reply
 5. Ben

  Beetje vergaande glorie!!

  Zo jammer want het is op zich een aardig mooie sauna. Het onthoud is zwaar achterwege gelaten. Je zie handdoeken en tonnen staan voor de lekkages van het dak.
  Ook overal haren in putjes en buiten is het zwembad vooral de stenen buiten tanden groen van aanslag en dus niet schoon.

  Eten was matig ( friet en de hamburger niet geheel goed .. friet slap hamburger koud
  Offcourse daar melding van gemaakt en krijg je terug “jammer “

  De vloeren waren glad, te weinig schoonmaken door alle nattigheid.

  Kim de dame van de opgieting was super een leuke meid en staat voor je klaar.

  Zo willen we het zien.

  Stel 2 personen op 2e kerstdag

  Reply
 6. Elly van Gerwen

  De salade met carpaccio viel tegen, de carpaccio was taai, niet te snijden ook!
  Na melding, als enige oomerking kreeg ik, “o jammer’
  Bij de kassa nogmaals gemeld na afloop, ook daar alleen ‘hebt u het gemeld, jammer’
  Sauna was fijn, 6 euro energie toeslag wel veel.

  08-12-’22

  Reply
 7. Marion

  Het eten van sauna Geldrop is wel erg lekker.
  Bubbelbad, voetbad en warmte bad zijn niet warm genoeg. Meerdere gasten klaagden daarover. Ik heb het doorgegeven aan de balie. De medewerkers deden net alsof ze van niks weten.
  Bij online reserveren heb je acties. Bij online betalen staat ineens 3 euro energie toeslag., dus je betaald ipv 23 euro 26 euro. Waarom niet 3 euro energieopslag meteen bij het intreebedrag zetten. Ik vind het stiekem dat het ineens bij het afrekenen 3 euro bijgeschreven wordt. Voor twee personen betaal je 6 euro voor energie opslag. Begrijpelijk dat er energie toeslag wordt berekend, maar zet het dan meteen bij de actie.
  Mensen van de Bediening vindt ik wel vriendelijk. En we hebben een fijne avond gehad.

  Reply
 8. Fred

  LET OP dat je dit jaar geen E-TICKETS koopt voor SpaSense want je kan deze NIET verzilveren omdat iedere datum vol zit en er maar een beperkt aantal gasten met een E-ticket naar binnen mogen. Oké, vol is vol, dat begrijp ik, MAAR je kan het ook niet verlengen naar het volgend jaar. Zeer teleurstellend gezien de lange sluiting door Corona. Had wat meer coulance in mogen zitten voor deze medewerker van de Thuiszorg, die deze twee kaartjes als kerstcadeau gekozen heeft. Je wordt dus gedwongen naar een ander resort van DagjeWellness te gaan hetgeen voor ons een paar uur extra reistijd betekent. Leuk hoor.
  Zoek wel een andere sauna voor de toekomst, doegggg.

  Reply
 9. Kitty

  Slechte service, geen gastvrijheid. Een oudere vrouw en savonds en jong blond meisje waren de enige die aardig deden. Een paar meiden waren súper chaggerijnig en onaardig. Liever kletsen met elkaar dan helpen. De ober van overdag en de kale man van de opgietingen doen aardig in iemands gezicht en lachen de vrouw daarna achter haar rug uit. Voetenbad en bubbelbad lauw. Dompelbaden lauw. Eten lauw. Friet kwam na 2x vragen nadat we alles op hadden. Je betaalt hier wel 5 euro voor en er kan geen sorry vanaf. Hele dag alle gasten klagen over de lauwe baden. Veel leuke klanten maar ook een paar verschrikkelijke lui. Gaan gewoon op je slippers staan. Dat voel je, lijkt mij. Na nog 3x heen en weer stappen op mijn slippers (van 40 euro) toch maar gezegd; je staat op mijn slippers. Reactie; oh. Met lunch 1 vrouw hard aan t werk en exht om service moeten smeken bij iemand na 35 minuten wachten. Eerst gingen we hier vaak heen. Noooooooit meer.

  Reply
 10. Marieke

  Wat een waardeloze sauna. Bij het reserveren ging het al mis. Voucher gekregen om gratis naar de sauna te kunnen. Deze is geldig tot 21-12, nog ruim 3 weken. Blijkt dat ik alleen nog maar op 24-12 kan boeken. Dat is net voor kestmis, lekker dan.
  Dan maar het nummer gebeld wat op de website staat. Wat een gedrocht van een menu! Elke optie wordt uitvoerig besproken door een zeer lijzig ingesproken stem, en bij elke optie word je na twee minuten terugverwezen naar de website. Uiteindelijk maar het regulier reserveringsnummer gebeld. Daar gaat de telefoon natuurijk weer wel over. Neemt echter niemand op. Na 8 minuten voor niks bellen en door het menu ronddolen de haak erop gegooid.
  Uit arren moede dan maar 24-12 aangeklikt. Blijkt dat ik voor deze ‘gratis’ dag 4,95 boekingskosten moet betalen! Terwijl ikzelf alle moeite moet doen en er met boeken via de website geen mens aan te pas komt!
  Ik heb de bon verscheurd. NOOIT meer spasense.

  Reply
 11. Lisa

  Teleurstellend….

  Deze sauna kan niet voldoen aan een goed saunarondje.
  Je kunt namelijk niet koud douchen of een dompelbad (muv bij koud weer)

  Bij zo’n complex verwacht je dit niet, echter men investeert niet in de koude voorzieningen

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *