Sauna Geldrop – SpaSense – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Geldrop plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Sauna Geldrop

Sauna Geldrop is ook een goed uitgeruste sauna.

Hoeveel cabines ze hebben daar heb ik eigenlijk nooit op gelet. Volgens mij hebben ze binnen 2 en buiten ook 2 cabines. In het Turks stoombad kun je even een douche nemen.

Ze hebben er lekkere soepen en salades.

Er is een gezellig rust ruimte met open haard (hier wordt gerookt). Voor niet-rokers is het minder gezellig uitgerust. Vind ik jammer want ik zit niet graag mee te roken.

Als punt geef ik ze een 7.

Weten jullie trouwens een leuke sauna in het westen van Brabant?


Sauna aanbiedingen

Sauna Geldrop – SpaSenseSauna Geldrop met eigen aanbiedingen
Fijn goedkoop dagje wellness
> Sauna aanbieding vanaf € 19,50, klik hier

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Brabant.
> Kies hier vanaf € 15,75. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Geldrop

SpaSense – Zwembadweg 7 – Geldrop – WebsiteVervolg beoordelingen

Marijke

Nou vandaag naar de sauna Geldrop geweest. Ik ben al vaak naar de sauna geweest maar deze was nieuw voor mij. Mijn vriendin kon niet mee dus ik ging alleen. Ik moet zeggen dat het even een klein drempeltje is om alleen naar een vreemde sauna te gaan, maar dat was vlug over toen ik er eenmaal was. Vriendelijk personeel, en het eten was zalig! De zwembaden en sauna’s vond ik heerlijk en er is geen minpuntje voor mij, als alleen de rokers en dan met name de sigaarrokers, waar ik een paar keer echt dicht langs zat buiten. Dat vond ik vies, maar daar kan de sauna verder niets aan doen. De sauna was voor herhaling vatbaar.

Groetjes


Rob

Hallo allemaal , In sauna Geldrop ben ik al diversen malen geweest en iedere keer valt het op de vriendelijkheid, het lekkere eten ( moeilijk kiezen ) en de uitgebreidheid.

Er zijn als ik goed tel vijf sauna’s, zoutwaterbaden, kruidenbaden, infrarood cabine, binnen en buiten bad, twee bubbelbaden en een stoomcabine en een heerlijke tuin met waterpartij om te zonnen. Dus als u echt eruit wil ga daar dan eens heen.

Groetjes

Jouw SaunaGids

5 thoughts on “Sauna Geldrop – SpaSense – SaunaGids

 1. Marieke

  Wat een waardeloze sauna. Bij het reserveren ging het al mis. Voucher gekregen om gratis naar de sauna te kunnen. Deze is geldig tot 21-12, nog ruim 3 weken. Blijkt dat ik alleen nog maar op 24-12 kan boeken. Dat is net voor kestmis, lekker dan.
  Dan maar het nummer gebeld wat op de website staat. Wat een gedrocht van een menu! Elke optie wordt uitvoerig besproken door een zeer lijzig ingesproken stem, en bij elke optie word je na twee minuten terugverwezen naar de website. Uiteindelijk maar het regulier reserveringsnummer gebeld. Daar gaat de telefoon natuurijk weer wel over. Neemt echter niemand op. Na 8 minuten voor niks bellen en door het menu ronddolen de haak erop gegooid.
  Uit arren moede dan maar 24-12 aangeklikt. Blijkt dat ik voor deze ‘gratis’ dag 4,95 boekingskosten moet betalen! Terwijl ikzelf alle moeite moet doen en er met boeken via de website geen mens aan te pas komt!
  Ik heb de bon verscheurd. NOOIT meer spasense.

  Reageren
 2. Judith

  Sauna Geldrop is jarenlang mijn “thuissauna” geweest. Prachtig complex met veel keuze. Vriendelijk en kundig personeel. Goed eten. Ik heb er ook jaren een badenkaart gehad. Totdat het “Spa Sense” werd. Meedoen aan kortingsacties waardoor het veel te druk en rumoerig wordt. De laatste keer kregen we zelfs maar 1 kastje voor ons 2-en d.w.z 2 maal zoveel mensen als er capaciteit is.. Dat kan echt niet. Ik ga hier niet meer naar toe.

  Reageren
 3. Lisa

  Teleurstellend….

  Deze sauna kan niet voldoen aan een goed saunarondje.
  Je kunt namelijk niet koud douchen of een dompelbad (muv bij koud weer)

  Bij zo’n complex verwacht je dit niet, echter men investeert niet in de koude voorzieningen

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *