Sauna Den Bosch – Resort Devarana | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Den Bosch plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Sauna Den Bosch

sauna den boschIk ben onlangs naar Sauna Den Bosch Devarana ( voorheen Deshima) geweest en dit is een absolute aanrader. Ik heb al veel sauna’s gezien, maar dit slaat alles. Wat een luxe, wat een kwaliteit. Er zijn zeer veel sauna’s in allerlei soorten en maten, variërend van knus en klein, tot zeer ruim van opzet. Het binnenzwembad is omringd door diverse beelden en voorzien van een sterrenhemel. In het zoutbad waan je je in oosterse sferen.

Aangezien men nog druk is deze sauna nog meer te optimaliseren, is hij niet dagelijks geopend. Je moet ook vooraf reserveren. Voor mij het absolute neusje van de zalm, de Rolls Royce onder de sauna’s.

Ilse


Profiteer van sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Devarana

Sauna Beauty Resort Devarana – De Eendenkooi 9 – ’s Hertogenbosch – WebsiteVervolg beoordelingen

Gerry

Hallo,

De laatste tijd ga ik naar de Sauna Den Bosch Devarana. Het krijgt geen tien punten, maar wel 12 punten. Schoon, prachtige materialen, geweldige mooie sauna’s ( groot, klein, heet, wat koeler, ) wel zo’n dertig stuks dus voor elk wat wils. Heerlijke relax ruimtes en dat ook weer op verschillende manieren. Nog niet alles is open (hamam – rasul nog niet) en niet alle beauty behandelingen kun je krijgen. het resort is open sinds april. Ze schrijven, misschien wel een van de mooiste sauna’s van Nederland, en daar zouden ze best wel gelijk in kunnen hebben. ( heb niet alle sauna’s gehad) voor mij is het toevallig ook nog in de buurt, dus helemaal handig. De sauna entree is wel wat duurder maar dat is het heel zeker waard. AANRADER. DOEN

Groetjes


Philine

Hallo,

VRESELIJKE COMMUNICATIE EN 137 EURO AFGENOMEN!!
Een aantal maanden eerder heb ik een 50 min. hot stone massage geboekt bij devarana voor 2 personen en de massage beviel erg goed. Niet in dezelfde kamer maar wel tegelijkertijd wat je ook mag verwachten.

Omdat het goed was bevallen ging ik afgelopen donderdag naar devarana met als extra verrassing voor mijn vriend een 2 persoons hot stone massage van 50 minuten voor ieder en gereserveerd (want dat MOET zowel voor entree als massage en meteen betalen via ideal MOET ook bij een massage) dus ik betaald (202 euro). Daarbij moest ik op de website aangeven in welk tijdsbestek het saunabezoek plaats ging vinden, ik koos voor half 2 tot half 7. Blijkt bij binnenkomst dat ze een massage van 50 min. om half 4 hebben ingepland en de andere 50 min. om half 6. Dat betekent dat we in totaal een groot deel van de tijd (1 uur en 50 minuten incl. wachten tot je wordt opgehaald) alleen in de sauna moesten doorbrengen. Je gaat als toch samen naar de sauna om samen ervan te kunnen genieten en een gezellige dag te hebben! En daarnaast boek je op de website voor 2 personen. Nergens communiceren ze dat het op totaal andere tijden is. Je kan wel een annuleringsverzekering afsluiten voor 12,50, maar dan moet je 24 uur van te voren annuleren (en dan moet je alsnog 85% van het bedrag betalen) en toen had ik nog eens niet geboekt!! Dus je zit er sowieso aan vast!

Dus na aan te geven te hebben dat dit niet ging bijdragen aan een ontspannen dagje samen werd er ons verteld dat ze alleen konden proberen om het te verkopen aan iemand anders en dan kreeg ik een tegoedbon. Dit leverde bij mij toch enkele tranen van teleurstelling op en onbegrip. De sauna zat er niet meer in want we waren zo gefrustreerd dat we niet meer daar konden ontspannen. Het entree geld kregen wij terug. Dus toen bleef ik met 2 massages over van 137 euro op twee totaal verschillende tijdstippen.. die kregen ze natuurlijk niet verkocht.

We kregen zelfs mee dat mensen dit niet zouden boeken als ze de tijden wisten, omdat de baliemedewerkster vroeg aan een stel wat binnen kwam of ze een massage wilde, hier stonden ze voor open maar zodra ze de tijd hoorde werd er gezegd dat ze dat niet gezellig vonden en dus niet deden (Logisch!). Uiteindelijk heb ik de eerste massage om half 4 zelf maar moeten nemen (totaal niet ontspannen lag ik daar) en de tweede massage om half 6 van 68,50 euro waar geen oplossing voor gevonden is dus ook moeten betalen. Ik moest maar een mail sturen naar de directie…

Excuses voor het lange verhaal, ik wil gewoon duidelijk aan iedereen meegeven dat er totaal hier niet naar het rustgevende dagje wat mensen voor ogen hebben wordt gekeken. Het gaat devarana alleen maar om geld! 137 euro weggegooid geld is voor mij erg veel en ze hebben ervoor gezorgd dat een terugkerende klant nu NOOIT meer een stap daar binnen wilt zetten!

Kijk ook nog is even onderaan op de site bij annuleringsverzekering van 12,50. Een maand(!!) Voor je bezoek als je annuleert krijg je alleen het volledige bedrag terug -7,50 administratiekosten, daarna steeds minder of gewoon helemaal niks meer (ziek worden de dag ervoor is dus ook dikke pech). Ze zorgen op wat voor manier dan ook dat je (deels) geld kwijt bent!

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Den Bosch – Resort Devarana | Reviews | SaunaGids

 1. Nekijr

  Laatst weer een keer naar Sauna Deverana in DenBosch geweest na de lockdowns ,
  Ik vond het eerst echt een hele mooie schone sauna mee v d mooiste in Nederland .
  Ik schrok van de staat van onderhoud van de facciliteiten .
  Schimmels op de muren op sommige plaatsen
  Verf die los laat
  Tegeltjes in een bad die ontbreken wat niet fijn zit en het ergste vond ik dat er schimmel tussen de tegels zit in een stoombad ,
  Ben er dan ook niet heel lang gebleven ,
  Heel jammer van t complex , maar mij zien ze er niet meer .

  Reply
 2. Femke

  Heerlijke dag gehad!!!! Op eerste kerstdag!!! Alles is fantastisch op het eten na… Zo jammer, maar kom toch weer terug

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *