Sauna Den Bosch – Beauty Resort Devarana – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Den Bosch plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Sauna Den Bosch

Sauna Den BoschIk ben onlangs naar Sauna Den Bosch Devarana ( voorheen Deshima) geweest en dit is een absolute aanrader. Ik heb al veel sauna’s gezien, maar dit slaat alles. Wat een luxe, wat een kwaliteit. Er zijn zeer veel sauna’s in allerlei soorten en maten, variërend van knus en klein, tot zeer ruim van opzet. Het binnenzwembad is omringd door diverse beelden en voorzien van een sterrenhemel. In het zoutbad waan je je in oosterse sferen.

Aangezien men nog druk is deze sauna nog meer te optimaliseren, is hij niet dagelijks geopend. Je moet ook vooraf reserveren. Voor mij het absolute neusje van de zalm, de Rolls Royce onder de sauna’s.

Ilse


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Brabant.
> Kies hier vanaf € 15,75. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Devarana

Sauna Beauty Resort Devarana – De Eendenkooi 9 – ‘s Hertogenbosch – WebsiteVervolg beoordelingen

Gerry

Hallo,

De laatste tijd ga ik naar de Sauna Den Bosch Devarana. Het krijgt geen tien punten, maar wel 12 punten. Schoon, prachtige materialen, geweldige mooie sauna’s ( groot, klein, heet, wat koeler, ) wel zo’n dertig stuks dus voor elk wat wils. Heerlijke relax ruimtes en dat ook weer op verschillende manieren. Nog niet alles is open (hamam – rasul nog niet) en niet alle beauty behandelingen kun je krijgen. het resort is open sinds april. Ze schrijven, misschien wel een van de mooiste sauna’s van Nederland, en daar zouden ze best wel gelijk in kunnen hebben. ( heb niet alle sauna’s gehad) voor mij is het toevallig ook nog in de buurt, dus helemaal handig. De sauna entree is wel wat duurder maar dat is het heel zeker waard. AANRADER. DOEN

Groetjes

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Den Bosch – Beauty Resort Devarana – SaunaGids

  1. Femke

    Heerlijke dag gehad!!!! Op eerste kerstdag!!! Alles is fantastisch op het eten na… Zo jammer, maar kom toch weer terug

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *