Sauna Tynaarlo bij Assen – Centrum de Bron | Reviews

Jouw SaunaGids

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe

Wil jij ook een review van Sauna Tynaarlo plaatsen, klik dan hier


Beschrijving van Sauna Tynaarlo

sauna tynaarloHallo beste mensen,

Ik ben vandaag bij Sauna Tynaarlo bij Assen geweest. Sauna- en beautycentrum De Bron beviel uitstekend. Ik mis de sauna alleen in jullie overzicht. Kunnen jullie die ook toevoegen? Bvd

Met vr.gr. Wybaut


Profiteer van sauna aanbiedingen

Tripper logoDe beste deals voor de leukste dagjes weg
Entree Sauna de Bron
> Veel korting dagje weg NU € 19,95, klik hier

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Tynaarlo

Sauna- en beautycentrum de Bron – Meerweg 22 – Tynaarlo – WebsiteVervolg beoordelingen

J.

We waren nog niet eerder in Sauna Tynaarlo geweest, dus dan nu maar een keer. Wat een verrassing! Een sauna met zo’n fijne sfeer, gezellig en knus. Vriendelijk personeel en de sauna had meer dan voldoende te bieden, ondanks dat het een kleine sauna is. We hebben genoten en het diner was niet alleen lekker maar ook eens betaalbaar.


Annelies W.

Ik kom hier haast iedere week en altijd zijn ze vriendelijk en voorkomend. Ging vaak naar Sauna Peize en af en toe naar Sauna Zuidwolde. Maar hier kom ik terug. Bedankt!


Jos van H.

Fijne kleine sauna. Goede sfeer. Schoon, fijne tuin waar je alleen zit en met een zwembad. Prima keuken en prima personeel.


Sander

Normaliter eet ik niet veel in een sauna. Hoort er niet bij, vind ik. Maar het eten is hier zo smakelijk dat ik af en toe toch wat meer neem. De Sauna Tynaarlo is kleinschalig en gezellig. al met al kom ik er graag en ik merk dat ik er steeds vaker naartoe ga. Prijzen zijn goed, personeel erg aardig. wat wil je nog meer?


Maud

De kwaliteit is gewoon goed. Ik betaal er niet te veel. Het eten is ook prima, dus mensen kom naar deze sauna, maar niet allemaal tegelijk want het moet er wel knus en gezellig blijven.

Jouw SaunaGids

8 thoughts on “Sauna Tynaarlo bij Assen – Centrum de Bron | Reviews

 1. Gerda

  Hele fijne persoonlijke sauna, vriendelijk personeel en een hele fijne sfeer.
  Dat kleinschalig zó groots kan zijn!

  Reply
 2. B. de Vries

  Laatste tijd gaat het wat achteruit. Het zwembad is koud en ik had het idee dat de sauna’s ruime tijd voor sluitingstijd tijd uitgaan om kosten te besparen. De stoomcabine is om onduidelijke redenen al maanden niet meer werkzaam. Doordat de tuin is leeggehaald waait het daar ook veel meer, jammer!

  Reply
 3. D. Roeffen

  Gisteren kwaad uit deze sauna weggegaan.
  We kwamen er al jaren, maar met deze nieuwe eigenaren is de lol er wel vanaf. Wij voelen ons hier niet meer welkom. We snappen dat er gren plek is voir intimiteiten, maar een verbod op elkaar aanraken gaat wel erg ver, kille bedoeling. Voor ons was het een speciale dag, 33 jaar getrouwd.. we zijn vertrokken.

  Reply
 4. Gerrit

  Ga hier nooit meer heen,bij telefonisch contact krijg je te horen kan alleen via internet reserveren,sauna in 2 dagdelen va 10.30 tot 16.00 uur
  Wilden om 15,15tosti’s en bier bestellen maar geen bediening te vinden na lang wachten krijgen we te horen U kunt niets meer bestellen U moet om 15,45 afgerekend hebben.
  Ongelofelijk dat je in deze tijden gewoon weggestuurd wordt zonder dat ze de omzet pakken

  Reply
 5. Marianne

  Sauna de Bron heeft de heerlijk relaxte sfeer die een sauna in mijn ogen moet hebben. niet al te groot maar heerlijk ruime tuin, schone sauna’s prima opgietingen, ook nog eens (gratis) Hamam sessies. Vriendelijk personeel en een goeie keuken.

  Reply
 6. Willeke weessies

  Een fantastische kleine sauna. Allemaal zijn ze schoon en lekker warm op temperatuur. Scub en zeep ect zeer goed.
  Eten is heerlijk, voor n redelijke prijs. Personeel is zeer vriendelijk.Vrijwilligers geven opgietingen. Zeer goed. Vooral de hammanopgieting is zo geweldig. En dat allemaal gratis. Dus niet half uur van te voren kasrtjes kopen. Nee allemaal relaxed zoals n sauna hoort te zijn.

  Reply
 7. Arie Redeker

  hallo, ik lees dat je bij een betaalde consumptie een gratis glas kraanwater kan krijgen, maar ik mag toch aannemen dat jullie kraanwater hebben voor afspoelen e.d. met andere woorden kraanwater is toch altijd gratis !! alle sauna’s die ik bezocht heb is dit normaal, en wordt dus ook niet genoemd. ps; ik ben nog niet bij jullie geweest.

  Reply
 8. fam. J.O.Hofman Farmsum

  Voor ons de beste sauna zeer gastvrij heel schoon en super personeel [ 10 ] prima keuken zeer aan te bevelen

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *