Sauna Tynaarlo bij Assen – Centrum de Bron – SaunaGids

Jouw SaunaGids

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe

Wil jij ook een review van Sauna Tynaarlo plaatsen, klik dan hier


Beschrijving van Sauna Tynaarlo

Sauna TynaarloHallo beste mensen,

Ik ben vandaag bij Sauna Tynaarlo bij Assen geweest. Sauna- en beautycentrum De Bron beviel uitstekend. Ik mis de sauna alleen in jullie overzicht. Kunnen jullie die ook toevoegen? Bvd

Met vr.gr. Wybaut


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Tynaarlo

Sauna- en beautycentrum de Bron – Meerweg 22 – Tynaarlo – WebsiteVervolg beoordelingen

J.

We waren nog niet eerder in Sauna Tynaarlo geweest, dus dan nu maar een keer. Wat een verrassing! Een sauna met zo’n fijne sfeer, gezellig en knus. Vriendelijk personeel en de sauna had meer dan voldoende te bieden, ondanks dat het een kleine sauna is. We hebben genoten en het diner was niet alleen lekker maar ook eens betaalbaar.


Annelies W.

Ik kom hier haast iedere week en altijd zijn ze vriendelijk en voorkomend. Ging vaak naar Sauna Peize en af en toe naar Sauna Zuidwolde. Maar hier kom ik terug. Bedankt!


Jos van H.

Fijne kleine sauna. Goede sfeer. Schoon, fijne tuin waar je alleen zit en met een zwembad. Prima keuken en prima personeel.


Sander

Normaliter eet ik niet veel in een sauna. Hoort er niet bij, vind ik. Maar het eten is hier zo smakelijk dat ik af en toe toch wat meer neem. De Sauna Tynaarlo is kleinschalig en gezellig. al met al kom ik er graag en ik merk dat ik er steeds vaker naartoe ga. Prijzen zijn goed, personeel erg aardig. wat wil je nog meer?


Maud

De kwaliteit van Sauna Tynaarlo is gewoon goed. Ik betaal er niet te veel. Het eten is ook prima, dus mensen kom naar deze sauna, maar niet allemaal tegelijk want het moet er wel knus en gezellig blijven.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Tynaarlo bij Assen – Centrum de Bron – SaunaGids

  1. Arie Redeker

    hallo, ik lees dat je bij een betaalde consumptie een gratis glas kraanwater kan krijgen, maar ik mag toch aannemen dat jullie kraanwater hebben voor afspoelen e.d. met andere woorden kraanwater is toch altijd gratis !! alle sauna’s die ik bezocht heb is dit normaal, en wordt dus ook niet genoemd. ps; ik ben nog niet bij jullie geweest.

    Reageren
  2. fam. J.O.Hofman Farmsum

    Voor ons de beste sauna zeer gastvrij heel schoon en super personeel [ 10 ] prima keuken zeer aan te bevelen

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *