Sauna Zuidwolde – Sauna Thermen Zuidwolde – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Zuidwolde plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe


Beschrijving van Sauna Zuidwolde

Sauna ZuidwoldeHoi, leuke info-site hebben jullie.

Mijn vrouw en ik waren met nog een bevriend stel naar Zuidwolde geweest, naar Sauna De Linderbrink (nu Thermen Holiday Zuidwolde). Voor ons de tweede keer, nou als je een complete sauna zoekt, kun je hier prima terecht en volgens ons hebben nog niet veel mensen dit paradijsje ontdekt. Dus vertel het niet aan iedereen door, maar ga er gewoon eens heen.
Sauna Zuidwolde, compleet met 2x een opgieting, een grotsauna als Putten, maar dan veel groter en verder een heerlijke infra-rood sauna, scrubzout enz. enz.

Vriendelijke groeten John & Alice


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Zuidwolde

Sauna Thermen Zuidwolde – Ommerweg 47 – Zuidwolde (Dr) – WebsiteVervolg beoordelingen

Theo

Wij waren nog niet eerder in Sauna Zuidwolde geweest en we waren benieuwd hoe het zou zijn. Bij de ontvangst ging het al wat mis. Was niet zo vriendelijk als wij hadden verwacht. We mochten een plattegrond meenemen?? Gut, gut kon het eraf. Van een rondleiding hadden ze nog nooit gehoord, leek het wel. We hadden dit bezoek zo gepland dat we langs vrienden konden gaan. we zijn er maar eerder naartoe gegaan. Leuke avond gehad.


J.

Sauna Zuidwolde is een sauna waar je direct welkom voelt. Ik begrijp dan ook niets van het andere commentaar. De sauna heeft veel sfeer, het personeel doet goed haar best, prima eten en nette bediening. Ze waren zorgzaam. Voor ons een topper.


Annelies

Heel vriendelijk en zorgzaam personeel. Vooral de fijne opgieting wil ik extra vermelden. wat deden ze dat goed. Door hen was het een saunadag om niet snel te vergeten. Vooral de sfeer beviel ons. Wij willen Sauna Zuidwolde bedanken!!


sander en monieke

Sauna Zuidwolde is zoals een sauna eigenlijk hoort te zijn. Niet zo’n groot wellness gebeuren waar je nauwelijks begrijpt hoe en waar de sauna’s zijn. Hier voel je je fijn en krijg je de rust die je wilt.


bert

wij willen ook wel eens hier naar toe ,maar is het hier druk? kun je je hier een dag vertoeven?

Andries

Deskundig en zorgzaam personeel. De opgietingen waren in één woord fantastisch. En we hebben zalig gegeten. bedankt voor deze dag.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *